Zeer hoge odds bij zege van Sparta op AZ Alkmaar!

13 september 2023

Bij het Eredivisieduel AZ Alkmaar – Sparta Rotterdam zijn zeer hoge odds te verdienen. Vooral als de gasten uit Rotterdam zegevieren worden de quoteringen flink opgeschroefd door de bookmakerskantoren waar op voetbal gegokt kan worden. Scoor de winnende voorspelling door de odds bij de wedstrijd AZ – Sparta te vergelijken via Gokken op Voetbal.nl!

Eredivisie 2023 – 2024

Het Eredivisieseizoen 2023 – 2024 is vier speelronden onderweg. Er zijn dus nog precies dertig wedstrijden te gaan voordat het seizoen erop zit. Alles is nog mogelijk en niks staat nog vast, maar één ding is zeker: AZ is de competitie goed begonnen. De Alkmaarders boeken drie overwinningen in evenveel ontmoetingen.

Ook Sparta is goed uit de startblokken geschoten. De Rotterdamse club uit Spangen staat vijfde met acht punten uit vier wedstrijden. En daar zit dan ook al het puntverlies in de stadsderby tegen Feyenoord bij. Of moeten we zeggen het winstpunt? In ieder geval hebben de Spartanen de punten niet cadeau gekregen door een makkelijk programma.

Head to Head AZ Alkmaar – Sparta

In de Head to Head statistieken valt op dat in de laatste vijf onderlinge ontmoetingen AZ drie keer won. Eenmaal eindigde het in een gelijkspel en één keer won Sparta. De zege van de Rotterdammers was overigens wel in het laatste tot nu toe gespeelde onderlinge duel. Op 8 april van dit jaar wonnen de Rotterdammers in Alkmaar met 0-1.

De laatste keer dat beide profclubs in Rotterdam tegenover elkaar op het veld stonden werd het overigens feest voor AZ. In een spannend duel werd het 2-3 voor de Noord-Hollanders.

Voorspellingen AZ Alkmaar – Sparta

Voetbalgokkers, fans of online sportgokkers die AZ Alkmaar – Sparta willen voorspellen kunnen via Gokken op Voetbal alle aanbieders van voetbalweddenschappen met elkaar vergelijken. Wij zochten alvast de beste deals in het 1×2 spelsysteem voor je op. Wint Sparta? Dan keren de betere bookmakerskantoren tot 6,00 keer het ingelegde speelbedrag uit.

Gaan de Alkmaarders voor eigen publiek drie punten pakken in dit Eredivisie duel? Dan is het feest in Alkmaar en in alle huishoudens waar in de pre-wedstrijd fase is ingezet op een zege voor AZ. De maximale bookmakersbonussen lopen dan op naar 1,28 keer de inleg.

Bij een gelijkspel in het AFAS stadion gaan beide teams waarschijnlijk met een kater van het veld af. Hoe anders is dat voor Voetbalgokkers die op een gelijkspel speelden via één van de legale, veilige wedkantoren op de Gokken op Voetbal website. Zij kunnen hiermee bij de online bookmakers tot maximaal 4,50 keer de inlegwaarde scoren!

Speltypen en live gokken

Er zijn bij AZ Alkmaar – Sparta meerdere wegen die naar Rome, of in dit geval Alkmaar, leiden. Het 1×2 spelsysteem is slechts één wedoptie. Er zijn nog tal van andere mogelijkheden waarbij de winstkansen hoger liggen of de quoteringen hoger uitvallen. Zo zou je kunnen denken aan het Half time – full time weddenschap. Hierbij voorspel je de ruststand en de eindstand. Extra moeilijk natuurlijk, maar daardoor ook extra hoge uitbetalingen bij een succesvolle voorspelling!

Live gokken is een wed type dat snel aan populariteit wint. Veel Voetbalgokkers wachten de aftrap af, bekijken de opstellingen en analyseren het spelbeeld. Live gokken kan vanaf de aftrap tot aan het laatste fluitsignaal. De aftrap zal plaatsvinden op zondag 17 september om 16:30 uur. Pre-wedstrijd weddenschappen moeten voor die tijd geplaatst zijn, live gokken voorspellingen juist vanaf dat moment. Meer weten? Check ons Gok Gids voor achtergronden, uitleg over spelopties en spelvoorwaarden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.