Voetbal Bookmakers

Wij hebben de beste bookmakers voor gokken op voetbal voor jou geselecteerd. Wij tonen alleen Nederlandse bookmakers met een officiële licentie. Dus vergelijk de bookmakers en speel altijd bij een veilige partij!

Voor je voetbalweddenschappen ga je maar naar één plek: de online bookmaker. Zo’n digitaal wedkantoor stelt de hele sportwereld voor je open. Je kunt wedden op voetbal, maar ook op bijvoorbeeld Formule 1, tennis, darts of wielrennen. Hou je het graag bij voetbal? Ook dan valt er genoeg te kiezen. Toch moet je eerst nog een andere keuze maken. En dat is de keuze voor de juiste online bookmaker.

Kies altijd voor een bookmaker met een F+ vergunning

Je hebt verstand van sport en je houdt wel van een gokje. Dit maakt jou de perfecte kandidaat om te gaan wedden op voetbal! Maar voor het zover is, moet je eerst op zoek naar een bookmaker. De lange lijst met zoekresultaten in Google brengt je niet heel ver. Want kun je je nu het beste aansluiten bij bookmaker A of ben je toch beter af bij bookmaker B? Voordat je je hoofd over deze vraag breekt, is het verstandig om te kijken welke bookmakers er allemaal legaal zijn. Een account aanmaken bij een legale bookmaker is namelijk de slimste keuze die je kunt maken.

Online gokken brengt altijd risico’s met zich mee. Wedstrijden verlopen soms anders dan je verwacht, met als gevolg dat je de weddenschap opeens verliest. Verliezen hoort er natuurlijk bij. Sterker nog: iedere gokker zal in zijn/haar leven heel wat inzetten kwijtraken. De vraag is alleen wat je doet als je de ene na de andere weddenschap verliest. Neem je een pauze en laat je het wedden even voor wat het is? Of ben je juist iemand die er alles aan doet om die verloren inzetten goed te maken en gooi je de inzet nog eens extra omhoog? Wanneer je in de tweede categorie valt, kan die onschuldige hobby gemakkelijk tot financiële problemen leiden. Ook gokverslaving ligt op de loer als je niet stevig genoeg in je schoenen staat. Daarom is het zo belangrijk dat je kiest voor een bookmaker die is goedgekeurd door de Nederlandse kansspelcommissie en dus beschikt over een officiële vergunning. Gokbedrijven met zo’n  F+ vergunning (het type licentie dat bedoeld is voor aanbieders van online sportweddenschappen) zijn immers verplicht om zich aan regels te houden die het online gokken een stuk veiliger maken. Denk bijvoorbeeld aan handhaving van de minimale leeftijdsgrens en het actief controleren van gokkers die te veel geld verliezen met hun weddenschappen.

Met een legale bookmaker ben je ook op een andere manier beschermd. Zo kun je erop vertrouwen dat het platform veilig is en dat niemand ongevraagd bij jouw persoonlijke en financiële gegevens kan. Bovendien krijg je bij legale wedkantoren keurig de winst uitbetaald waar je recht op hebt. Dat is iets wat je bij bookmakers zonder licentie nog maar moet afwachten. Bij Gokkenopvoetbal.nl weten we hoe essentieel het is dat je kiest voor een wedkantoor dat het vertrouwen heeft van de Nederlandse kansspelcommissie. Daarom vind je op ons platform alleen bookmakers terug die aan deze belangrijke eis voldoen.

Er zijn overeenkomsten, maar ook veel verschillen

Het belang van een legale bookmaker is inmiddels wel duidelijk. Toch is het eerste de beste legale wedkantoor niet per se de perfecte keuze voor jou. Een online bookmaker moet namelijk ook bij je passen.

In de basis doen alle bookmakers hetzelfde. Ze zetten voetbalweddenschappen online en zorgen ervoor dat er achter elk van deze weddenschappen een quotering staat. Vervolgens wordt alles op alles gezet om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Er staan bijvoorbeeld wedstrijdstatistieken op de platforms (soms zelfs inclusief wedtips!) zodat je een eerlijke strijd met de bookmaker kunt aangaan. En zodra je een beslissing hebt genomen, lever je je wedbriefje met één druk op de knop in. De gemaakte winst komt na de wedstrijd uiteraard weer automatisch in je account terecht. Kortom, elk online wedkantoor is zo ingericht dat jij je volledig op je weddenschappen kunt focussen.

Hoewel alle bookmakers op dezelfde manier te werk gaan, hoef je niet lang te zoeken voordat je de eerste verschillen ontdekt. Dat begint al bij het aanbod. De belangrijkste voetbaltoernooien en grote Europese competities ontbreken eigenlijk nooit. Maar wat als je liever op de Dritte Bundesliga dan op de hoogste voetbalcompetitie van Duitsland wedt? Op dat moment merk je meteen dat het aanbod overal weer anders is. Dit geldt overigens ook voor het type weddenschappen. Bij de ene bookmaker zet je gemakkelijk geld in op de laatste doelpuntenmaker, terwijl dit soort minder standaard weddenschappen op een ander gokplatform volledig afwezig zijn.

Het aanbod is nog maar één van de verschillen. Kijk maar eens naar de quoteringen. Een snelle vergelijking tussen twee gokplatforms vertelt je direct dat je bij de ene bookmaker meer kunt verdienen dan bij de andere. Het gaat meestal om kleine verschillen, maar na een paar voetbalweddenschappen loopt de extra winst toch al lekker op. Die extra winst is meteen een stuk minder interessant wanneer daar een traag en onoverzichtelijk platform tegenover staat. Je wilt snel kunnen reageren als je in de laatste paar minuten voor de wedstrijd nog een interessante kans spot. Daarvoor heb je toch echt een website nodig die gebruiksvriendelijk is en een logische indeling heeft. Wat voor jou logisch is, voelt voor een andere gokker misschien erg onoverzichtelijk. Er is maar één manier om te controleren of het platform van een bookmaker aan jouw wensen voldoet. Kijk dus eerst rustig rond voordat je definitief een account aanmaakt.

Weet wat je zoekt voordat je bookmakers gaat vergelijken

Wat vind jij belangrijk aan een bookmaker? Als je hier echt over na gaat denken, ontdek je vanzelf dat dit niet zo’n makkelijke vraag is om te beantwoorden. Toch is het essentieel dat je de tijd neemt om te bedenken wat je precies zoekt. Misschien wil je een zo breed mogelijk aanbod, waarbij er ook veel aandacht is voor voetbal uit Azië, Zuid-Amerika en Afrika. Zo’n breed aanbod is natuurlijk een stuk minder interessant wanneer je alleen maar op de bekende competities gokt. In dat geval kijk je eerder naar de verschillen in quoteringen. Om de quoteringen goed te kunnen vergelijken, moet je meerdere wedstrijden meenemen. Dit helpt je om een patroon te ontdekken. Het is nu eenmaal een feit dat de ene bookmaker gemiddeld lagere quoteringen hanteert dan de andere. De hogere winstmarge is daar vaak een oorzaak van.

Terwijl je quoteringen vergelijkt, moet altijd in je achterhoofd houden welke competities voor jou het belangrijkst zijn. Er zijn namelijk bookmakers die speciaal voor liefhebbers van bijvoorbeeld de Eredivisie extra hoge quoteringen hanteren. Zo’n bookmaker is ideaal voor iedereen die weekend na weekend geld inzet op de wedstrijden van Ajax, Feyenoord, PSV, AZ, Groningen en FC Utrecht. Waar hoge quoteringen gunstig zijn voor de lange termijn, zijn bonusacties een mooi extraatje voor de kortere termijn. Wie graag free bets, risicovrije weddenschappen, gratis speelgeld en andere bonussen ontvangt, doet er goed aan om de promotiepagina’s van de bookmakers eens rustig te bestuderen. Na een kleine inspectie weet je meteen of je met een gulle bookmaker te maken hebt of dat jouw favoriete wedkantoor toch iets minder vaak cadeautjes uitdeelt. Voor beginnende wedders is een toegankelijke helpdesk ook van belang. Wanneer je het liefst laat op de avond je weddenschappen plaatst, kijk dan vooral op welke tijden de klantenservice geopend is. Het is natuurlijk zonde als je een interessante weddenschap misloopt, simpelweg omdat er niemand aanwezig is om de problemen met je account op te lossen.

Het is tijd voor bookmakers vergelijken!

Het opstellen van een lijst met eisen is de eerste stap op weg naar een eigen spelersaccount. Het maakt niet uit of je de nadruk legt op een breed aanbod, hoge quoteringen, extra veel bonusacties of ruime openingstijden van de klantenservice. Of staat een goed mobiel platform juist helemaal bovenaan je eisenlijst? Wat het ook is, het belangrijkste is dat de lijst precies aansluit bij jouw wensen. Want op het moment dat je weet wat je in een bookmaker zoekt, ben je klaar om de volgende stap te zetten. Oftewel, het vergelijken kan beginnen!

Bookmakers vergelijken is heel eenvoudig. Het vergelijken begint al op Gokkenopvoetbal.nl, waar je handige reviews kunt lezen over de verschillende legale bookmakers. In deze reviews lees je meer over het aanbod, de quoteringen, stortingen en uitbetalingen, het gebruiksgemak van het (mobiele) platform, de bereikbaarheid van de klantenservice en al dat soort zaken meer. Dit helpt je alvast om een eerste selectie te maken. Heb je één, twee of misschien zelfs drie interessante bookmakers gevonden, dan is het zaak om zelf een bezoekje te brengen aan de platforms. Kijk overal rustig rond en vergelijk de websites goed met elkaar. Let daarbij vooral op de punten die voor jou het belangrijkst zijn. Met deze aanpak kom je vanzelf uit bij de bookmaker die het beste bij je past.

Veel gestelde vragen over Bookmakers

Bookmaker is een Engelse term dat van origine stamt uit het gokken op paarden. De benaming bookmaker is in de loop der jaren opgenomen als term voor wedkantoor bij alle andere sporten waarop een weddenschap kan worden geplaatst. De bookmakers of soms ook wel bookies genoemd, kunnen mensen geld inzetten in de vorm van een weddenschap. De bookmaker biedt jou een bepaalde waarde op verschillende uitkomsten. Voorspel en gok jij de correcte uitslag? Dan betaald de bookmaker jou het gewonnen bedrag uit.

Iedere bookmaker heeft zijn eigen unieke aanbod en manier van aanbieden van voetbalweddenschappen. De keuze voor een bookmaker is daardoor dus persoonlijk. Zo biedt de ene bookmaker de mogelijkheid tot het kijken naar live voetbal via de streams, waar een andere bookmaker zich volledig richt op het aanbieden van de hoogste odds. Iedere voetbalgokker zal hierin zijn eigen voorkeuren hebben. Uiteraard zijn er wel een paar flinke uitschieters welke opvallen tussen het veelzijdige bookmaker aanbod. Je vindt de beste bookmakers en alle wedopties en mogelijkheden op deze pagina in het bookmakers vergelijkingsoverzicht.

Als Nederlandse consument kies je voor een online bookmaker met een Nederlandse licentie. Dit brengt voornamelijk veel voordelen met zich mee. Je bent als speler namelijk beschermd bij deze bookmakers en de Nederlandse Kansspelautoriteit ziet hier onverbiddelijk op toe en zorgt dat gemaakte afspraken en regels voor het aanbieden van kansspelen worden nagekomen. Op deze manier staat deze overheidswaakhond voor een zo veilig mogelijk aanbod in voetbalweddenschappen en zijn elementen als winsten uitbetalen en een eerlijk verloop van het spel prioriteit. Je speelt dus altijd bij een legale partij en bent dus nooit strafbaar, zoals wel het geval kan zijn bij verschillende buitenlandse aanbieders. Bij buitenlandse gokwebsites welke niet in het bezit zijn van de juiste Nederlandse vergunningen, loop je vaak extra risico.
toggle off
Gokreclame uitschakelen.