Bonussen

Bookmakers verwelkomen nieuwe spelers vaak met aantrekkelijke bonussen. Dit kan via gratis speelgeld of een verdubbeling van je eerste storting. Hier vind je alle beschikbare bonussen bij onze bookmakers!

Bonus: € 50
Bonus: € 40
Bonus: € 60
Bonus: € 100
* Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Minimale storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. Kansen en wedrestricties zijn van toepassing. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieteninzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.
Bonus: € 250

Wie gaat wedden bij een online bookmaker, krijgt al snel te maken met een mooi extraatje. Er liggen namelijk heel wat bonusacties op je te wachten wanneer je online een gokje waagt. Van stortingsbonussen tot cashback bonussen en free bets: er is altijd wel een bonusactie waar jij van kunt profiteren!

Bookmakers en bonussen: een goede combinatie

Bonusacties werken twee kanten op. Allereerst heb je er zelf flink wat voordeel van. Dankzij de vele bonussen kun je immers gratis speelgeld verdienen of een weddenschap plaatsen zonder het risico te lopen dat je je inzet kwijtraakt. Daarnaast heeft ook de bookmaker profijt van dit soort bonusacties. Een goed gevulde promotiepagina zorgt er simpelweg voor dat nieuwe gokkers zich graag bij een bepaalde bookmaker inschrijven. Want waarom zou je kiezen voor een bookmaker die maar weinig weggeeft als er ook genoeg platforms zijn waar je regelmatig iets extra’s krijgt?

Een mooie welkomstbonus kan echt het verschil maken bij het aantrekken van nieuwe spelers. Toch draait het niet alleen om dat eerste moment na de registratie. Veel gokkers zoeken ook een bookmaker die in de loop van de weken/maanden blijft verrassen met interessante bonusacties. Dit is namelijk dé manier om te laten zien dat een bookmaker zijn vaste groep met spelers waardeert. Al met al vormen bonusacties een perfect bindmiddel tussen gokkers en online bookies. Jij profiteert, het gokbedrijf profiteert. Dat is de beste deal die er maar kan zijn.  

Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste bonusacties

Zodra je het platform van een bookmaker bezoekt, kun je zomaar op teksten stuiten als ‘stort 50 euro en speel met 100 euro’. Dit soort welkomstbonussen vragen natuurlijk om een prominente plek op de website! Maar lang niet alle bonusacties verschijnen meteen op de hoofdpagina van de bookmaker. Acties die bedoeld zijn voor spelers die al lid zijn, krijgen eerder een plekje op een aparte promotiepagina. Die pagina wisselt regelmatig van aanbod. De ene keer spot je een interessante free bet, en de volgende keer staat er een cashback bonus op die je niet kunt laten liggen. Door de steeds wisselende acties is het echt zaak dat je de promotiepagina van jouw bookmaker goed in de gaten houdt. 

Ben je vooral gefocust op het voetbalwedden en ga je het simpelweg vergeten om wekelijks de promotiepagina te bekijken? Er is nog niets aan de hand, zolang je je maar aanmeldt voor de nieuwsbrief of e-mailservice van de bookmaker. Via deze weg kondigen de bookies regelmatig nieuwe acties aan. Dankzij de e-mailservice komen er zelfs bonussen jouw kant op die niet op de promotiepagina vermeld staan. Het is dus verstandig om deze service snel te activeren zodat je niets van dit soort bonusacties mist:

  • Stortingsbonus voor nieuwe spelers
  • No deposit bonus voor nieuwe spelers
  • Free bets, oftewel gratis wedden op voetbal
  • Cashback bonussen en risicovrije weddenschappen
  • Mobiele bonus
  • Tell-a-Friend bonus
  • Acties die gratis tickets voor voetbalwedstrijden opleveren
  • Loyaliteitsprogramma van de bookmaker

Voel je welkom met een stortingsbonus of No Deposit bonus

Bookmakers kunnen niet bestaan zonder nieuwe leden. Om nieuwe spelers te verleiden, is er een heuse welkomstbonus in het leven geroepen. Een welkomstbonus wordt maar één keer per speler uitgekeerd. Het moment waarop dat gebeurt, hangt af van het type bonus waar de bookmaker voor kiest.

Er zijn twee soorten welkomstbonussen die in de gokwereld veel worden gebruikt. Als eerste is daar de 100% stortingsbonus (of als variant de 50% of 200% bonus). Voor de stortingsbonus is het eerste gestorte geldbedrag het uitgangspunt. Bij een 100% bonus verdubbelt de bookmaker dit bedrag. Oftewel, je krijgt nogmaals het volledige bedrag (100%) van je eigen storting uitgekeerd door het gokbedrijf. Als je tenminste aan de strenge eisen voldoet en de welkomstbonus binnen een bepaalde periode vrijspeelt. Een andere populaire welkomstbonus is de No Deposit bonus. Voor deze bonus is er van een storting nog geen sprake; je profiteert al zodra je een account aanmaakt en je gegevens achterlaat. Geld storten komt op een later moment wel.

Voordat je een storting doet, kun je met behulp van een No Deposit bonus gewoon eens rustig kijken of deze bookmaker voor jou de juiste is. Je krijgt namelijk een paar euro gratis speelgeld tot je beschikking waarmee je mag gaan wedden op voetbal. Dit geeft je kans om het platform kort uit te testen. Dat gratis speelgeld verplicht je overigens tot niets. Je kunt daarna besluiten om alsnog geld te storten óf je besluit dat dit platform niets voor jou is en dat je liever even verder zoekt naar een bookmaker die beter bij je past.

Free bets, oftewel gratis wedden op voetbal

De No Deposit bonus is eigenlijk een soort van free bet. Bij beide bonussen kun je immers gratis wedden op voetbal. Maar waar de No Deposit bonus bedoeld is om nieuwe leden te werven, wordt de free bet meestal ingezet als beloning voor gokkers die al wat langer op het platform meespelen. Bij een free bet gaat om één weddenschap ter waarde van een vast bedrag. De exacte bedragen variëren, maar verwacht nooit meer dan een bonus van een paar euro. Een gratis weddenschap van 5 euro is bijvoorbeeld heel gewoon. 

Free bets zijn op verschillende momenten in het voetbalseizoen te verdienen. Misschien ontvang je wel een gratis weddenschap omdat je op een doordeweekse dag geld hebt ingezet op een Europese competitie. Die free bet kun je het volgende weekend dan weer gebruiken om live te gaan wedden op voetbal. Ook de start van de Eredivisie of de finale van de Champions League of KNVB beker kan zomaar een gratis weddenschap opleveren. Let wel op: je krijgt alleen de pure winst uitbetaald. Die 5 euro die je gratis krijgt om in te zetten, trekt de bookmaker weer van het uit te keren bedrag af.

Beperk het verlies met een cashback bonus of risk free bet

Behalve free bets delen bookmakers ook vaak risk free bets en cashback bonussen uit. Bij deze bonusacties draagt de bookmakers niets bij aan de inzet. Je speelt dus met je eigen geld, wat betekent dat je een positief speelsaldo nodig hebt om van deze bonussen te kunnen profiteren. Ondanks dat de bookmaker geen geld investeert in jouw weddenschap, leveren deze bonussen wel een groot voordeel op. Bij beide bescherm je jezelf namelijk tegen een eventueel verlies. En die bescherming is soms hard nodig. 

Voetbal kan behoorlijk onvoorspelbaar zijn. Je bent overtuigd van een overwinning voor de thuisploeg, maar op laatste moment komt de tegenstander toch langszij. Dat gelijkspel zorgt ervoor dat je je weddenschap verliest. Met een risk free bet ben je dat verlies snel weer vergeten. Het idee achter deze bonusactie is dat je risicovrij mag wedden, wat betekent dat je de inzet gewoon weer terugkrijgt als je voorspelling niet uitkomt. Er is weliswaar niets gewonnen, maar gelukkig ook niets verloren. Een cashback bonus werkt op een zelfde soort manier, al zitten hier wel wat meer regels aan. Zo kan een bookmaker een cashback aanbieden bij alle Premier League-wedstrijden die in een saai 0-0 eindigen. Verlies je de weddenschap met een andere stand op het scorebord, dan kun je het terugstorten van je inzet alsnog vergeten.

Beloning voor mobiel wedden én voor je persoonlijke netwerk

Er zijn momenten die voor de bookmakers extra belangrijk zijn. Denk maar aan het moment dat je je vrienden en/of kennissen aanraadt om te gaan wedden op het door jou zo geliefde gokplatform. Zonder dat de bookmaker er iets voor hoeft te doen, komen er al nieuwe spelers hun kant op. Ook het moment waarop je voor het eerst gaat gokken via de app van de bookmaker, is een kleine mijlpaal. Er is veel tijd en geld in gestoken om de app te ontwikkelen, dus het is wel de bedoeling dat spelers er gebruik van maken. Jouw eerste kennismaking met het mobiele platform wordt daarom graag beloond. 

Zowel het aanbrengen van nieuwe spelers als jouw eerste weddenschap via de bookmakers-app kan zomaar een bonus opleveren. Bij de Tell-a-Friend bonus gaat het doorgaans om een klein bedrag aan extra speelgeld. Al kan dat bedrag lekker oplopen als je meerdere nieuwe spelers naar het platform leidt. Bij de mobiele bonus profiteer je van een free bet, risicovrije weddenschap of van gratis speelgeld. Het is maar net wat jouw bookmaker ervoor over heeft om je naar het mobiele platform te lokken.

Extra bonussen voor trouwe spelers

Bookmakers zijn altijd blij met gokkers die trouw zijn. Daarom stimuleren ze je graag om wekelijks de ene na de andere weddenschap te plaatsen, bijvoorbeeld met behulp van een loyaliteitsprogramma. Bij zo’n loyaliteitsprogramma levert elke nieuwe weddenschap weer punten op. Hoe meer je bij elkaar spaart, hoe beter de extra bonussen zijn. Het kan gaan of extra free bets en extra speelgeld, maar ook om een cadeau bij je verjaardag of om kaarten voor interessante voetbalduels. Nu hoef je niet per se mee te doen aan een loyaliteitsprogramma om in aanmerking te komen voor gratis wedstrijdkaarten. Zo geeft bookmaker TOTO regelmatig tickets weg voor duels in de KNVB beker. Een sponsordeal tussen een bookmaker en een club/toernooi kan dus heel voordelig zijn. 

Heb je een interessante bonusactie bij de bookmaker gespot? Vergeet niet om eerst de actievoorwaarden door te lezen. Alleen dan weet je zeker dat die bonus jou niet kan ontglippen.

Veel gestelde vragen over Bonussen

Binnenkort

Binnenkort

Binnenkort
toggle off
Gokreclame uitschakelen.