VoetbalGokken

Het platform VoetbalGokken.nl biedt een geweldige bron aan informatie voor gokkers die goed voorbereid willen starten met het plaatsen van voetbalweddenschappen. Wat heeft VoetbalGokken allemaal te bieden? Wij nemen de website hier nader onder de loep!

Gratis lidmaatschap Nederlands
Ga naar VoetbalGokken arrow

VoetbalGokken Review

Iedereen kan gokken op voetbal. Maar als je écht succesvol wilt zijn, moet je meer doen dan je gevoel volgen en vertrouwen op je eigen kennis en kunde. Daar komt het vernieuwde VoetbalGokken.nl om de hoek kijken. Dit platform verenigt voetbalwedders uit het hele land. Is wedden op voetbalwedstrijden een eenzame hobby die je zonder overleg met anderen moet uitvoeren? Zeker niet! Op VoetbalGokken kun je discussiëren en tips uitwisselen met andere liefhebbers. Daarnaast geven de kennisbank en het VG Matchcenter je meer inzicht in jouw weddenschappen. Voordat je bij een bookmaker inlogt om een voorspelling te doen, is het slim om eerst een bezoekje te brengen aan dit platform. VoetbalGokken is gewoon verplichte kost voor iedereen die het maximale uit zijn weddenschappen wil halen.

VoetbalGokken: sinds 2012 een begrip in de online gokwereld

In de online gokwereld staan bookmakers centraal. Even een account aanmaken, geld storten en je bent klaar om bij jouw wedkantoor je eerste weddenschap aan te gaan. Alleen… hoe pak je dat voetbalwedden aan? Welke wedstrijden zijn interessant en welke strategieën kun je allemaal toepassen om je winkansen te vergroten? Bookmakers helpen je een klein beetje op weg door statistieken online te zetten. Soms worden deze statistieken nog net aangevuld met enkele wedtips, maar veel verder gaan de meeste bookmakers niet. Kortom, je bent helemaal op jezelf aangewezen.

Het team achter VoetbalGokken weet hoe belangrijk het is om even te kunnen sparren of om gewoon te horen hoe andere wedders het aanpakken. Daarom hebben ze hun oude vertrouwde website in de zomer van 2021 flink aangepakt. We kennen VoetbalGokken sinds 2012 als een platform voor en door liefhebbers van voetbalweddenschappen. Het team heeft zelf veel ervaring met online wedden, en alle kennis die is opgedaan werd de afgelopen jaren gretig gedeeld. Handig, want zo kon jij lezen over de valkuilen van online gokken en over de beste wedstrategieën. Ook leerde je precies hoe 1×2 weddenschappen, Asian Handicaps, halftime/fulltime weddenschappen en andere wedtypes werken. Het vernieuwde platform is nóg uitgebreider. Dit keer staat het samenbrengen van voetbalkennis centraal. Je bent niet alleen afhankelijk van de kennis van het VG-team, maar dit keer heb je een hele community achter je staan. Dat kan alleen maar voordelen opleveren!

Ontdek alle voordelen van het VoetbalGokken-platform

VoetbalGokken.nl past niet naadloos in het rijtje met bekende gokbedrijven als TOTO en Holland Casino. Dat komt doordat het op dit platform niet mogelijk is om met echt geld te wedden op voetbal. Je hebt nu eenmaal geen officiële bookmaker voor je. Toch biedt het vernieuwde VoetbalGokken biedt veel voordelen. Vooral in de voorbereidende fase heb je veel baat bij dit platform:

  • Op ClubVG kunnen leden hun kennis delen, vragen stellen en de beste wedtips bespreken. Door die samenwerking wordt iedere clubmember een betere voetbalgokker.
  • Het platform heeft een uitgebreide kennisbank met uitleg en extra tips.
  • Volg het laatste voetbalnieuws en lees uitgebreide voorbeschouwingen.
  • Via het VG Matchcenter bekijk je live statistieken en andere relevante informatie voor je wedstrijdanalyse.
  • Speel mee in de voetbalpoule en kijk hoe succesvol je bent.
  • Je spaart voor goodies en profiteert van exclusieve bonusacties als je een gratis account aanmaakt. Als je clubmember wordt, profiteer je dus maximaal van alles wat VoetbalGokken te bieden heeft.

Voorbereiden op je weddenschap begint bij VoetbalGokken

Je moet goed weten wat je doet als je gaat wedden op voetbal. VoetbalGokken helpt je met elk onderdeel van de voorbereiding. Zelfs als je geen clubmember bent, kom je op dit platform al veel te weten. Het begint bij de kennisbank. Op deze plek maak je meteen kennis met de expertise van VoetbalGokken. Vooral voor beginnende gokkers levert de kennisbank waardevolle informatie op. Binnen no time ben je op de hoogte van hoe een over/under weddenschap werkt en hoe je die belangrijke quoteringen moet interpreteren. Ook voor de meer ervaren gokkers valt er via de kennisbank nog genoeg te leren, zeker omdat VoetbalGokken steeds nieuwe artikelen blijft toevoegen.

De kennisbank kun je al helemaal doorspitten zonder dat je VG-member bent. Dat geldt ook voor het laatste voetbalnieuws en de vele voorbeschouwingen. Zo lees je precies wat je kunt verwachten van de Italiaanse derby om de stad Milaan en natuurlijk is er aandacht voor de klassieker tussen Ajax en Feyenoord en de topper tussen PSV en AZ. En zit er een spectaculaire transfer aan te komen? Grote kans dat je dit als eerste bij VoetbalGokken leest.

Zoek verdieping met live statistieken en tips van de VG-community

De uitgebreide voorbeschouwingen en het actuele voetbalnieuws kunnen je zomaar een andere kijk op de wedstrijd geven. Maar als je echt vol overtuiging een weddenschap wilt aangaan, heb je nóg meer feiten nodig. Die feiten vind je in het VG Matchcenter.

Op het vernieuwde platform van VoetbalGokken is het Matchcenter een van de interessantste toevoegingen. Via dit Matchcenter krijg je inzicht in allerlei live statistieken en andere relevante wedstrijdinformatie. Dit helpt je om een goede analyse te maken. Ook zie je in één oogopslag hoe het zit met de quoteringen bij de belangrijkste voetbalwedstrijden. Zo kun je snel een keuze maken als de tijd dringt en de inzetdeadline nadert.

Het Matchcenter is een echte toevoeging, maar vergeet zeker de VG-community niet. Geregistreerde leden kun op VoetbalGokken.nl discussiëren over aankomende wedstrijden, wedtips delen en sparren over de beste tactieken. Op deze manier komt er veel kennis samen, en iedereen kan daarvan profiteren. Als je clubmember bent, kun je actief meedoen met de rest van de community. Online gokken krijgt opeens een heel andere betekenis.

De focus ligt op de Nederlandse gokker

De voetbalwereld is groot. Van Europa tot Amerika en van Azië tot het Midden-Oosten: overal worden competities gespeeld en toernooien georganiseerd. Maar niet alle competities en toernooien zijn voor Nederlandse gokkers even interessant. Als je VoetbalGokken.nl bezoekt, merk je meteen dat dit platform zich richt op Nederlandse voetbalwedders. Er is veel aandacht voor de Eredivisie, Eerste Divisie en de KNVB Beker. Daarnaast kijkt VoetbalGokken graag buiten de eigen landsgrenzen, bijvoorbeeld naar de Engelse Premier League, de Spaanse La Liga en de Italiaanse Serie A. Kortom, allemaal competities die we in Nederland graag volgen. Je krijgt dus echt voorbeschouwingen en voetbalnieuws te lezen waar je concreet iets aan hebt als je gaat wedden op voetbal.

Over wedden gesproken… VoetbalGokken schotelt je een handige lijst voor met bookmakers die legaal zijn in Nederland. Dit overzicht leidt je naar recensies zodat je precies weet wat je van elk online wedkantoor kunt verwachten. Bij het beoordelen vertrouwt het team van VoetbalGokken op de eigen jarenlange ervaring. Ze weten precies waar ze op moeten letten. Zo kun jij een goede keuze maken als je op zoek bent naar een betrouwbare bookmaker in Nederland.

Ben jij al VG-clubmember?

Je bent zeker niet verplicht om een account aan te maken als je het VoetbalGokken-platform wilt bezoeken. Stille meelezers kunnen al veel tips verzamelen die direct toe te passen zijn op de weddenschappen. Toch is het zonde om zo’n accountloze meelezer te blijven. Je loopt namelijk veel extra’s mis als je geen VG-clubmember bent. En dat terwijl een lidmaatschap helemaal gratis is.

De kracht van VoetbalGokken.nl zit hem in de community. Die community bestaat volledig uit VG-clubmembers. Als member verander je opeens van een meelezer in een voetbalgokker die actief bijdrages levert en daarvoor mooie beloningen krijgt. Je mag je eigen wedtips gaan delen op het platform, maar je kunt er ook vragen stellen of om input van andere gokkers vragen. Zo sta je er niet meer alleen voor als je gaat wedden op voetbal. In ClubVG bundelen leden hun krachten, al kun je er net zo makkelijk de competitie aangaan. Wedden met echt geld is op VoetbalGokken.nl niet mogelijk, maar wedden om de eer is minstens zo boeiend. Je staat tegenover andere voetbalgokkers uit de community, dus je weet dat je tegenstanders niet de minsten zijn. Het is toch een groot compliment als blijkt dat jij meestervoorspeller bent!

Het maakt niet uit of je wedtips deelt, reageert op vragen van andere clubmembers óf dat je meespeelt in de voetbalpoule. Met al je activiteit spaar je namelijk punten. Hoe hoger die punten oplopen, hoe beter de goodies worden die je in de VG-storen kunt bemachtigen. Spaar voor een speciale VG-muts, een sjaal, het TOTO gabberpak, een wireless VG-radio of ruil je punten in voor gratis wed-tegoed. Daarnaast profiteren alle ClubVG-members van exclusieve bonusacties en verhoogde quoteringen bij bekende bookmakers. VoetbalGokken gaat regelmatig samenwerkingen aan met online wedkantoren, dus als clubmember heb je echt een streepje voor.

De VG-helpdesk staat klaar bij praktische vragen

Op het vernieuwde VoetbalGokken-platform komt alle kennis rondom voetbalwedstrijden en -weddenschappen samen. ClubVG, het VG Matchcenter, de kennisbank en het actuele voetbalnieuws: met al deze onderdelen stoomt VoetbalGokken je klaar voor de perfecte weddenschap. Maar wat als er problemen ontstaan met je account en je niet meer kunt inloggen? En wat als je vragen hebt over de exclusieve bonusacties die op dat moment cirkelen? Op dat soort momenten staat de VG-helpdesk paraat. De helpdesk is te bereiken via telefoon (085-0608638) en e-mail (help@voetbalgokken.nl). Het is maar net wat jij prettig vindt.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.