Historische bookmakers odds bij historische EK halve finale Nederland – Engeland

7 juli 2024

Het Nederlands elftal staat voor het eerst in twintig jaar weer in de halve finale van een Europees kampioenschap. Hele generaties maken dit voor het eerst in hun leven mee en dus pakken de bookmakers ook flink uit. Wie mee wil spelen met de halve finale Nederland – Engeland kan dan ook flink profiteren van deze gulle buien! De odds bereiken namelijk ook historische hoogten en dat betekent dat er aan deze historische wedstrijd goed verdiend kan worden. Ook meespelen? Vergelijk dan de bookmakers odds voor Nederland – Engeland via de Gokken op Voetbal.nl bookmakerspagina!

EURO 2024

Het Europees kampioenschap voetbal is in Duitsland. En dat is voor het eerst sinds 1988. Aan dat toernooi heeft Nederland zeer goede herinneringen, want het is de eerste en tot nu toe enige keer dat Oranje een eindtoernooi wist te winnen. Nederland is op dit EK ook weer flink aan de weg aan het timmeren, dus toernooien in Duitsland lijken ons op het lijf geschreven.

Engeland haalde buiten eigen land nog nooit een EK finale en wonnen het Europees kampioenschap voetbal ook nog nooit. Southgate spreekt in de Engelse pers dan ook over het schrijven van nieuwe geschiedenis voor het Engelse voetbal. Uiteraard hoopt het Nederlands elftal dat te voorkomen. Wordt Dortmund de droomlocatie voor ons Nederlands elftal? Dan zal er op woensdag 10 juli worden gevoetbald in het Signal Iduna Park te Dortmund. De aftrap van dat duel zal om 21:00 uur plaatsvinden. De eerste halve finale is al op dinsdag, dus na afloop van Nederland – Engeland zullen we weten wie de finalisten zijn van EURO 2024.

Head to Head Nederland – Engeland

De head-to-head statistieken tussen de twee voetbalteams tonen aan dat ze drie keer eerder tegen elkaar hebben gespeeld in een eindtoernooi. De eerste ontmoeting tijdens een eindtoernooi was op het veelbesproken EK van 1988, dat Nederland uiteindelijk won. Nederland behaalde een 3-1 overwinning op Duitsland tijdens de groepsfase, met dank aan drie doelpunten van Marco van Basten, de uitblinker van Oranje tijdens dat toernooi.

Op het WK van 1990 in Italië kwamen Nederland en Engeland elkaar ook tegen, wederom in de groepsfase, en het duel eindigde in een 0-0 gelijkspel. De derde en laatste ontmoeting was minder succesvol voor Nederland. Engeland won met 4-1, ook tijdens de groepsfase. Dankzij een late tegengoal van Patrick Kluivert in de 78e minuut, kwalificeerde het Nederlands elftal zich toch voor de kwartfinales. Frankrijk bleek daarin na strafschoppen te sterk, waardoor het WK voor Nederland ten einde kwam.

Odds Nederland – Engeland

Wanneer je inzet op winst voor het Nederlands elftal, kun je in het reguliere 1×2 goksysteem tot wel 3,25 keer je inleg terugwinnen! De bookmakers die deze quoteringen aanbieden, vind je in het overzicht op onze bookmakerspagina van Gokken op Voetbal.nl.

Verder zul je daar zien dat de kansen voor Engeland om de finale te bereiken niet veel lager zijn. Een succesvolle inzet op een overwinning van Engeland tegen Nederland kan de pijn van een nederlaag verzachten met maximale pre-match quoteringen van 2,60 keer je inzet.

Als de Engelsen voor de derde keer op rij een verlenging moeten spelen, betekent dit dat de wedstrijd Nederland – Engeland in een gelijkspel is geëindigd. Voetbalgokkers die hun geld op een gelijkspel hebben ingezet in het 1×2 wedsysteem, kunnen dan tot wel 2,90 keer hun ingezette bedrag winnen! Bekijk snel welke veilige en betrouwbare Nederlandse wedkantoren deze odds bieden op onze bookmakerspagina.

Gokken op Voetbal

Online Gokken op Voetbal maakt het volgen van Nederland – Engeland nog spannender! Het duel om een finaleplaats op het EK voetbal zal op woensdag 10 juli plaatsvinden. De scheidsrechter zal om 21:00 uur fluiten voor de aftrap. Het Signal Iduna Park is het stadion van Bundesliga formatie Borussia Dortmund, de club van Oranje internationals Ian Maatsen en Donyell Malen.

Wil je een wedje leggen op de wedstrijd tussen het Nederlands elftal en Engeland? Scoor dan de beste odds in de pre-wedstrijd fase door de quoteringen te vergelijken via onze overzichtspagina van de veilige, legale Nederlandse bookmakers. Meedoen tijdens de wedstrijd? Dan kan vanzelf je luie stoel of bank door te kiezen voor de wedoptie live gokken. Deze wordt opengezet zodra de bal rolt in Dortmund en zal actief blijven tot vlak voor het laatste fluitsignaal. Vergelijk de odds, bookmakers en spelopties.  Word jij ook een EK finalist door Nederland – Engeland goed te voorspellen? Zet in bij de bookmakers waar jij de beste deal kunt maken en win als jouw voorspelling de winnende blijkt te zijn!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.