Wordt PSV of FC Twente tegenstander van Feyenoord in achtste finale TOTO KNVB Beker

15 januari 2024

Wordt PSV Eindhoven of FC Twente de tegenstander van Feyenoord in achtste finale TOTO KNVB Beker? Daar komt aanstaande woensdag antwoord op als de Eindhovenaren en Tukkers het tegen elkaar op gaan nemen in de zestiende finale van het bekertoernooi. PSV treft FC Twente in eigen Philips Stadion. Is dat een voordeel voor PSV of bekert FC Twente door naar de achtste finale tegen Feyenoord in De Kuip? Ontdek de bookmakers en de odds bij de KNVB bekerwedstrijd PSV Eindhoven – FC Twente via Gokken op Voetbal.

TOTO KNVB Beker

De TOTO KNVB beker is al toegekomen aan de achtste finales die deze week worden gespeeld. PSV – FC Twente is nog een duel uit de zestiende finales. Door het slechte weer op 17 december vorig jaar ging de wedstrijd in het Philips Stadion niet door. In Rotterdam kon Feyenoord wel starten in eigen Kuip tegen FC Utrecht. De Rotterdammers wonnen met 2-1 van de ploeg uit Utrecht en dus is het al bekend dat Feyenoord de achtste finale van het bekertoernooi gaat spelen. Alleen de tegenstander is nog niet bekend. De winnaar van de wedstrijd van aanstaande woensdag mag zich opmaken voor het treffen met de Rotterdammers.

Head to Head

Bijna dertien jaar geleden speelden PSV en FC Twente hun laatste wedstrijd tegen elkaar het TOTO KNVB bekertoernooi. Op 22 december dat jaar vond de achtste finale van het toernooi plaats in De Grolsch Veste te Enschede. PSV wist na extra tijd te overwinnen door de Tukkers met 1-2 te overmeesteren. Voor de Eindhovense club scoorede Tim Matavz twee keer. Het enige doelpunt van FC Twente kwam door een rake penalty van Tukker Marc Janko. De laatste wedstrijd in Eindhoven tussen PSV en Twente vond op 26 februari vorig jaar plaats. Toen werd het 3-1 voor PSV.

Odds PSV Eindhoven – FC Twente

Er worden weer heel wat mooie quoteringen ingedeeld bij de bekerwedstrijd tussen PSV en Twente. De bookmakers hebben de hoogste pre-odds ingedeeld bij winst van FC Twente. Voetbalgokkers scoren bij een correcte voorspelling op een zege van de FC Twente tot 6.28 keer het speelbedrag.

Wordt het een gelijkspel in het Philips Stadion? Dan wordt de wedstrijd verlengd, maar kunnen gokkers tot maximaal 3.59 keer het speelbedrag winnen bij een juiste voorspelling op een gelijkspel.

Winnen de Eindhovenaren en speelt het de kwartfinale van de KNVB beker tegen Feyenoord? Dan gaan de odds in het 1×2 spelsysteem niet veder dan een maximale beloning van 1.40 keer het speelbedrag dat wordt gestort op winst van de Brabanders. Er staat voetbalgokkers ook dan een mooie beloning te wachten.

Datum en tijdstip PSV Eindhoven – FC Twente

Wedden op voetbal is niet zonder risico. Om die zo klein mogelijk te houden is wedden bij betrouwbare bookmakers een must. Ook een goede voorbereiding van de weddenschap kan voetbalgokkers helpen meer kans op winst te maken. Vergelijk de bookmakers op Gokken op Voetbal om te ontdekken welke spelstrategie het beste bij je past. Check ook de stortingsmogelijkheid en de voorwaarden die de bookmakers hanteren. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan en blijft voetbal wedden leuk!

De bekerwedstrijd PSV Eindhoven – FC Twente staat gepland op woensdag 17 januari. Het duel zal om 21:00 uur beginnen in het Philips Stadion te Eindhoven. Is er na negentig minuten speeltijd nog geen winnaar bekend, dan zal de wedstrijd verlengd worden. Wie gaat er winnen volgens jou en zien we terug in de achtste finale van het toernooi dat vorig seizoen door PSV gewonnen werd? Vul je voorspellingen in bij de bookmakers op Gokken op Voetbal en scoor de beste KNVB voetbaldeals.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.