Welke ploeg wint kwartfinale KNVB bekerwedstrijd Feyenoord – AZ Alkmaar?

5 februari 2024

Welke ploeg wint de kwartfinale van de TOTO KNVB bekerwedstrijd Feyenoord – AZ Alkmaar? Dat wordt aanstaande woensdag bepaald in De Kuip te Rotterdam. Dan treffen de Rotterdammers en de Alkmaarders elkaar in Rotterdam-Zuid. Alleen de winnaar gaat door naar de halve finale van de Nederlandse beker. Op zoek naar hoge odds? Vind de beste deals via Gokken op Voetbal en speel mee!

Statistieken

Er worden deze week vier kwartfinales afgewerkt in de TOTO KNVB Beker. De absolute topper in de wedstrijd tussen Feyenoord en AZ. Het had de finale van het bekertoernooi kunnen zijn, maar de teams treffen elkaar al in de kwartfinales. De ploegen Ajax, FC Twente en PSV zijn al uit het toernooi, dus een van twee kan weleens de winnaar van het bekertoernooi 2023-2024 gaan worden. De winnaar mag zich paraat maken voor de halve finales die op 28 februari worden gespeeld. De finale staat gepland op 21 mei in De Kuip te Rotterdam.

Head 2 Head

Afgelopen weekend stonden Feyenoord en AZ Alkmaar ook al tegen elkaar. Het betrof toen een Eredivisieduel dat gespeeld werd in het AFAS Stadion te Alkmaar. De Rotterdamse formatie won met 0-1 van AZ. Mats Wieffer scoorde in de negentigste minuut van de wedstrijd. De laatste keer dat Feyenoord en AZ elkaar in het bekertoernooi troffen was in 2018. Toen was dat zelfs de finale van het toernooi. De Rotterdamse club boekte een klinkende overwinning (0-3) op de Alkmaarders en mochten de zilveren beker in eigen Kuip omhoog houden. Ook in 2016 wonnen de Rotterdammers van AZ in de KNVB beker. In dat jaar wist Feyenoord de finale te halen door AZ in de halve finale met 3-1 te verslaan.

Odds Feyenoord – AZ Alkmaar

De Nederlandse bookmakers op Gokken op Voetbal hebben hoge quoteringen ingeschaald bij deze kwartfinale tussen Feyenoord en AZ. De sportsbooks keren de hoogste odds uit bij winst van de Alkmaarders. Als AZ wint, staan er beloningen te wachten die oplopen tot maximaal 6.07 keer het speelbedrag dat wordt gestort op winst van de Noord-Hollandse ploeg.

Bij een puntendeling in de Rotterdamse Kuip, staan de odds op maximaal 4.53 keer het speelbedrag ingedeeld. Er zal extra tijd worden ingelast om een winnaar aan te kunnen wijzen, maar voetbalgokkers die op een gelijkspel hebben ingezet kunnen dan al flink scoren.

Bij een zege van Feyenoord staan de odds in het 1×2 spelsysteem er ook goed op. De maximale beloningen bij een overwinning van de Rotterdamse ploeg staan op 1.44 keer het speelbedrag ingedeeld. Check alle odds en deals voordat je een weddenschap plaats via Gokken op Voetbal om zeker te zijn dat je de hoogste beloningen kunt scoren met jouw voetbalkennis.

Datum en tijdstip Feyenoord – AZ Alkmaar

In de pre-fase zijn heel veel mogelijkheden om te wedden op de kwartfinale tussen Feyenoord en AZ. De bookmakers bieden hoge odds aan in speltypen als het 1×2 spelsysteem, correct score combinatiedeals en het over/under speelsysteem. Ook een weddenschap op de speler die volgens jou als eerste scoort in deze kwartfinale kan een leuke beloningen opleveren. Meespelen? Doe dit dan veilig en bewust door te kiezen voor de betrouwbaarste bookmakers van ons land.

De TOTO KNVB bekerwedstrijd Feyenoord – AZ Alkmaar staat gepland op 7 februari. De kwartfinale begint om 21:00 uur en wordt gespeeld in De Kuip te Rotterdam. Zien we Feyenoord of AZ terug in de halve finale van de KNVB beker? Laat de bookmakers weten wat je voorspellingen zijn en scoor de hoogst mogelijke odds via Gokken op Voetbal.nl!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.