Welke ploeg wint de bekerfinale Feyenoord – NEC Nijmegen

16 april 2024

Aanstaande zondag wordt de TOTO KNVB Bekerfinale 2024 gespeeld in De Kuip te Rotterdam. Feyenoord Rotterdam en NEC Nijmegen staan zondagavond tegenover elkaar in deze eindstrijd. Welke ploeg volgt PSV Eindhoven op als bekerwinnaar en wint de finale? Scoor de beste odds bij Feyenoord – NEC Nijmegen bij de Nederlandse bookmakers op Gokken op Voetbal.nl!

Statistieken TOTO KNVB beker

PSV Eindhoven won de vorige editie van de bekerfinale. De Eindhovenaren versloegen Ajax Amsterdam in de eindstrijd. De Ajacieden wonnen in totaal twintig bekerfinales. Feyenoord staat voor de negentiende keer in de bekerfinale. Ook in 2020 waren de Rotterdammers finalist, maar door de coronapandemie werd de finale tegen FC Utrecht niet gespeeld. Feyenoord won de beker in totaal dertien keer.

NEC Nijmegen doet voor de vijfde keer mee aan een bekerfinale. De vier finales die de Nijmeegse ploeg speelden, gingen verloren. De laatste poging deed NEC in 2000 toen de 82ste editie van de bekerfinale werd gehouden. NEC verloor de eindstrijd met 2-0 van Roda JC uit Kerkrade.

Head 2 Head Feyenoord – NEC Nijmegen

In het bekerseizoen van vorig jaar, speelden Feyenoord en NEC ook al tegen elkaar in het bekertoernooi. Toen vond de ontmoeting plaats in de achtste finales. Na een penaltyreeks won Feyenoord het duel en stroomde door naar de kwartfinales waarin het sc Heerenveen trof.

In de Eredivisie speelden Feyenoord en NEC al een keer tegen elkaar in de Rotterdamse Kuip. Die wedstrijd dateert op 14 januari en de teams speelden gelijk met 2-2. Op 12 mei ontmoeten NEC en Feyenoord elkaar op De Goffert in de één na laatste speelronde van dit Eredivisie-seizoen.

Odds Feyenoord – NEC Nijmegen

De Nederlandse bookmakers weten bij de bekerfinale van dit seizoen weer keiharde pre-odds te noteren. De maximale quoteringen staan ingedeeld bij een zege van NEC. Als de Nijmeegse ploeg wint in De Kuip, dan keren de wedkantoren tot 9.06 keer het speelbedrag uit dat voetbalgokkers inzetten op winst van NEC.

Bij een gelijkspel is er nog geen winnaar en wordt de wedstrijd verlengd, maar kunnen voetbalgokkers al een mooie beloning scoren die op kan lopen tot maximaal 5.81 keer de inleg.

In het 1×2 spelsysteem staan de pre-odds bij een zege van de club in Rotterdam op maximaal 1.26 keer het speelbedrag ingedeeld. Winnen de Rotterdammers voor de veertiende keer de beker, dan kan er dus nog altijd een mooie beloning gewonnen worden bij de bookmakers op Gokken op Voetbal.nl! Vergelijk en vindt jouw deal bij Feyenoord – NEC!

Gokken op Voetbal

Gokken op Voetbal stimuleert voetbalgokkers om veilig en verantwoord te wedden op voetbal. Op onze bookmakerspagina zijn de bookmakers te vinden met geldige licenties om in ons land sportweddenschappen aan te mogen bieden. Wil je graag eerst de wedkantoren met elkaar vergelijken of ontdekken welke bookmaker de hoogste odds of leukste deals voor je heeft klaarstaan? Bezoek dan de bookmakerspagina en ontdek de beste odds en deals!

Meespelen en wedden op de TOTO KNVB bekerfinale 2024 Feyenoord Rotterdam – NEC Nijmegen? Dat kan op heel veel manieren. Het meest gebruikelijke is het 1×2 spelsysteem, maar ook de overige speelsystemen zijn de moeite van het ontdekken waard. Wie mee wil spelen dient dit voor zondag 21 april te doen, want dan begint de finale om 18:00 uur in De Kuip te Rotterdam. Speel mee via Gokken op Voetbal tijdens de finale van de TOTO KNVB bekerfinale!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.