Welke ploeg wint Champions League play-offs Rangers FC – PSV Eindhoven

19 augustus 2023

In de play-offs van de UEFA Champions League neemt PSV het aanstaande dinsdag op tegen Rangers FC. De Eindhovense ploeg werd vorig seizoen verslagen in de play-offs door de Schotse club en willen dat nu voorkomen. Dan moet er op Ibrox gewonnen worden om de klus in Eindhoven af te gaan maken. Welke ploeg wint de Champions League play-offs Rangers FC – PSV Eindhoven? Vergelijk, zet in en win via Gokken op Voetbal!

UEFA Champions League

Rangers FC en PSV Eindhoven treffen elkaar de komende twee weken in de play-offs van de Champions League. Er maken in totaal nog twaalf ploegen kans om een plaats in de groepsfase van de UEFA Champions League. Er gaan zes teams naar de loting van de poulefase. Bij winst op Rangers FC kan PSV Eindhoven daar ook bij gaan horen. De eerste wedstrijden van de groepsfase worden in september al gespeeld. Feyenoord Rotterdam zal daar als Nederlands kampioen in ieder geval deel aan gaan nemen.

Spelers Rangers FC – PSV Eindhoven

Veel spelers van Rangers FC en PSV Eindhoven speelden vorig seizoen ook voor hun club en zijn het dinsdagavond geen onbekenden van elkaar. Zo waren De Jong, Sangare, Saibari, Veerman, Teze en Benitez en vorig jaar ook al bij. Bij Rangers zien we ex-PSV’er Sam Lammers terug. De in Tilburg geboren aanvaller speelt sinds afgelopen zomer voor de Schotse club in Glasgow. Obispo speelde toen ook mee voor PSB, maar zal er dinsdag door een knieblessure niet bij zijn als zijn ploeg in Glasgow speelt. Dat geldt ook voor Mauro Junior die ook door een knieblessure niet inzetbaar is.

Head 2 Head

Vorig seizoen liep PSV Eindhoven de groepsfase van de Champions League mis doordat het niet wist te winnen van Rangers FC. In de heenwedstrijd die toen ook in Glasgow plaatsvond kwamen de Eindhovenaren al snel op voorsprong dankzij een doelpunt van Sangare. Nog voor rust maakte de Kroaat Colak de gelijkmaker. Na de thee kwam Rangers FC op voorsprong door een doelpunt van Lawrence. Aan het eind van de wedstrijd wist PSV’er Obispo de bal in het net te schieten en tekende daarmee ook de definitie eindstand: 2-2. De return in Eindhoven ging met 0-1 verloren door weer een doelpunt van Colak.

Voorspellingen Rangers FC – PSV Eindhoven

Het regent voorspellingen bij de bookmakers sinds bekend is dat PSV de play-offs tegen Rangers zal spelen. De pre-odds zijn niet aan te slepen. De hoogste quotering wordt gehanteerd bij een gelijkspel. Als de teams elkaar in Glasgow weer in evenwicht houden, keren de bookmakers tot 3.40 keer de inleg uit.

Gaat PSV er met een overwinning op zak vandoor? Dan kunnen voetbalgokkers die deze uitslag voorspelden tot 2.65 keer het speelbedrag verdienen bij de Nederlandse wedkantoren.

Zegeviert Rangers FC? Dan keren de bookmakers ook tot 2.65 keer het speelbedrag uit aan voetbalgokkers die deze voorspelling correct invulden op het digitale wedstrijdformulier.

Speltypen Rangers FC – PSV Eindhoven

Maak een combideal bij de bookmakers met een weddenschap in het 1×2 spelsysteem en een ander speltype om nog meer kans te maken te winnen. Check de beste odds en ontdek de meest kansrijke speltypen via Wedden op Voetbal.

Welke weddenschap je ook aangaat, de voorspellingen dienen ruim voordat de wedstrijd begint binnen te zijn. De heenwedstrijd Rangers – PSV wordt gespeeld op dinsdag 22 augustus. Het duel begint om 21:00 uur op Ibrox te Glasgow. Live wedden op de play-offs van de Champions League kan natuurlijk ook. De odds bij live betting worden pas bekend als de wedstrijd begint. Meer informatie over live wedden of wedden in de pre-fase vind je op de website van Gokken op Voetbal.nl!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.