Welke ploeg wint bij Eredivisie kraker AZ Alkmaar – FC Twente?

29 april 2024

Met nog drie speelronden te gaan staat er aanstaande zondag een mooie wedstrijd op het programma van de Eredivisie. In het AFAS Stadion spelen AZ Alkmaar en FC Twente een duel tegen elkaar. De Alkmaarders staan vierde in de Eredivisie en FC Twente is de nummer drie van de Eredivisie. Welke ploeg wint bij Eredivisie kraker AZ Alkmaar – FC Twente? Voorspel deze wedstrijd veilig en bewust via de betrouwbare bookmakers op Gokken op Voetbal.nl!

Eredivisie 2023-2024

Dit weekend beginnen de Eredivisie ploegen aan de 32ste speelronde van de Eredivisie. Daarin kan PSV Eindhoven kampioen worden tegen Sparta Rotterdam en strijden RKC Waalwijk en FC Volendam tegen degradatie. Ook voor alle andere teams is er nog genoeg om voor te strijden. FC Twente en AZ Alkmaar staan in de top vier en lijken hun plaatsen te behouden. De Tukkers hebben 63 punten en kunnen Feyenoord dat 75 punten heeft niet meer inhalen. AZ Alkmaar staat vierde met 58 punten en kan de Tukkers nog passeren als het in de laatste drie wedstrijden alles wint en FC Twente punten verliest. De ploeg die derde wordt gaat naar de kwalificaties van de Champions League. De nummer vier mag zich opmaken voor de groepsfase van de Europa League kwalificaties.

Head 2 Head AZ Alkmaar – FC Twente

In Enschede speelden de Tukkers en de Alkmaarders dit seizoen op 13 januari nog een duel tegen elkaar. Toen won de ploeg van Oosting met 2-1 van AZ in de Grolsch Veste. Vorig seizoen werd er op 11 september 2022 in Alkmaar gespeeld. Beide teams waren toen aan elkaar gewaagd en deelden de punten bij een gelijkspel (1-1) in het AFAS Stadion. De laatste zege van de Tukkers bij AZ dateert op 13 maart 2022. Op die dag werd het 0-1 voor FC Twente. De laatste overwinning van AZ op FC Twente dateert precies een jaar eerder. Op 13 maart 2021 werd het 4-1 voor de Alkmaarders en dat is inmiddels ruim drie jaar geleden.

Odds AZ Alkmaar – FC Twente

Wij op zoek is naar de maximale quoteringen bij het duel tussen AZ Alkmaar en FC Twente vindt ze bij een gelijkspel. Als de twee ploegen de punten delen, keren de bookmakers op Gokken op Voetbal tot 3.42 keer het speelbedrag uit aan voetbalgokkers die dit vooraf ook hadden ingevuld op het online wedstrijdformulier.

Bij een zege van FC Twente stijgen de odds tot ruim boven de drie keer het speelbedrag. In het 1×2 spelsysteem lopen de quoteringen op tot 3.04 keer de inleg. Een speelbedrag van tien euro wordt dan al snel meer dan dertig euro waard.

Wint AZ in eigen AFAS Stadion? Dan kunnen de bookmakers beloningen scoren die oplopen tot maximaal 2.30 keer het speelbedrag! Vergelijk de beste odds en deals met elkaar voordat je een voorspelling plaats en vul je weddenschap in als de pre-odds op hun hoogste punt staan. Speel mee en scoor de deals.

Gokken op Voetbal

Wie wil wedden op voetbal kan dat veilig en bewust doen bij de Nederlandse bookmakers op Gokken op Voetbal. De wedkantoren hebben de pre-odds hoog ingeschaald bij de laatste speelronden van de Eredivisie. Wie nog even een graantje mee wil pikken, kan dat doen door het duel AZ – Twente correct te voorspellen. Vul je voorspellingen op tijd in of scoor de beste deals door via live wedden op Eredivisie wedstrijden.

De Eredivisie kraker AZ Alkmaar – FC Twente staat gepland op zondag 5 mei en begint om 16:45 uur in het AFAS Stadion te Alkmaar. Weet AZ voor eigen publiek de punten binnenshuis te houden of gaan de Tukkers terug naar Enschede met de volle buit? vergelijk de bookmakers en scoor de odds via Gokken op Voetbal.nl!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.