Wedden op weekendkraker FC Twente – PSV Eindhoven

22 november 2023

Na de interlands begint de Eredivisie weer met voortreffelijke wedstrijden. Eén daarvan is de wedstrijd tussen FC Twente en PSV Eindhoven. De ploegen uit de top drie van de Nederlandse Eredivisie treffen elkaar aanstaande zaterdag in De Grolsch Veste te Enschede. De winnaar boekt er drie punten bij en dat is voor beide teams belangrijk om hun statistieken en doelen te behouden. Ook wedden op weekendkraker FC Twente – PSV Eindhoven? Bezoek de bookmakers op Gokken op Voetbal en speel mee!

Eredivisie

Dit weekend staat de dertiende speelronde van de Eredivisie op het programma. Koploper PSV Eindhoven heeft al haar wedstrijden van dit seizoen gewonnen en dat leverde 36 punten op. FC Twente liet wat punten liggen, heeft 27 punten en staat op de derde plaats. De Tukkers morsten de meeste punten in uitwedstrijden en weten in eigen huis de driepunter vaak binnen te slepen. Op de tweede plaats van de Eredivisie staat Feyenoord met 29 punten. PSV zal dus ook bij verlies in Enschede nog eerste staan in de Eredivisie. FC Twente moet winnen om AZ Alkmaar voor te blijven.

PSV Eindhoven heeft dit jaar nog vier competitiewedstrijden op het programma staat. Na het duel tegen FC Twente treft de ploeg van trainer Peter Bosz: Feyenoord uit, sc Heerenveen thuis en AZ thuis. FC Twente speelt na de ontmoeting met de Eindhovenaren uit tegen Go Ahead Eagles, thuis tegen Excelsior en uit tegen Sparta.

Head 2 Head

De laatste ontmoeting tussen PSV Eindhoven en FC Twente dateert op 26 februari dit jaar. Toen werd het duel gehouden in Brabant en won PSV met 3-1. De laatste keer dat de Eindhovenaren in Enschede waren, was op 3 september vorig jaar. Toen wonnen de Tukkers met 2-1 van de bezoekers uit Eindhoven. Een laatste overwinning van PSV werd in 2018 geboekt. In dat jaar wonnen de Eindhovenaren met 0-2 van de ploeg in Enschede. De laatste keer dat de teams de punten deelden met elkaar in De Grolsch Veste was op 2 april vorig jaar. In het vorige seizoen werd het 3-3 in Enschede.

Odds FC Twente – PSV Eindhoven

De odds in de pre-fase zijn bij deze kraker in De Grolsch Veste het hoogst ingeschaald bij een zege van FC Twente. Als de huidige nummer drie van de Eredivisie wint voor eigen publiek, dan keren de bookmakers tot 3,85 keer het speelbedrag uit aan voetbalgokkers die deze voorspelling achterlieten bij de wedkantoren voordat de wedstrijd begon.

Ook bij een puntendeling kan flink gescoord worden. De bookies hebben de quoteringen ook bij een gelijkspel in Enschede hoog ingeschaald. De odds lopen op tot maximaal 3,85 keer het speelbedrag dat wordt ingezet op een puntendeling.

Gaat de ploeg van trainer Peter Bosz met drie punten terug naar Eindhoven? Dan is de ploeg van trainer Bosz dertien keer op rij ongeslagen in de Eredivisie en kunnen voetbalgokkers bij deze voorspelling tot 1,88 keer het speelbedrag winnen via Gokken op Voetbal.nl!

Datum en tijdstip FC Twente – PSV Eindhoven

De Eredivisie kraker FC Twente – PSV Eindhoven wordt op zaterdag 25 november gespeeld. De twee teams beginnen om 18:45 uur in De Grolsch Veste te Enschede te voetballen. Welke ploeg is dit weekend de grote winnaar pakt drie punten in Enschede?

Voetbalgokkers die een correcte voorspelling wisten te plaatsen kunnen via de bookmakers op Gokken op Voetbal flink scoren. Vul je voorspellingen op tijd in om kans te maken de beste deals te scoren. Ook live wedden op FC Twente – PSV Eindhoven kan via de wedkantoren op de bookmakerspagina van Gokken op Voetbal. Log in als de wedstrijd begint en maak de meest kansrijke live betting deals met jouw kennis van Eredivisie voetbal.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.