Wedden op laatste duel Leeuwinnen voor WK2023: Nederland – België

28 juni 2023

De Oranje Leeuwinnen zijn bijna klaar voor het WK2023 in Australië en Nieuw-Zeeland. Er staat nog één oefenduel op het programma en dat is ook de uitzwaaiwedstrijd. In Kerkrade speelt het Nederlandse vrouwenteam aanstaande zondag tegen België. De Red Flames gaan niet mee naar het WK, maar willen een goede wedstrijd spelen in deze derby. Ook wedden op het laatste duel van de Leeuwinnen voor WK2023? Scoor de beste deals via Gokken op Voetbal bij Nederland – België!

Statistieken Leeuwinnen – België

De Oranje Leeuwinnen maken zich paraat voor het wereldkampioenschap in Nieuw-Zeeland. De Belgische dames zullen we daar niet treffen. De Belgen wisten zich niet te plaatsen voor het toernooi. Het Nederlandse vrouwenteam speelde op 18 februari 2021 voor de laatste keer tegen de Red Flames. Ook toen werd al duidelijk dat de Leeuwinnen sterker waren. De wedstrijd werd met 1-6 gewonnen op bezoek bij onze zuiderburen. Ook op het EK in 2017 waren de Leeuwinnen de Belgen te slim af. De poulewedstrijd werd met 1-2 gewonnen door de Nederlandse dames die het toernooi uiteindelijk ook wonnen.

Op wie moeten we letten bij Nederland – België?

Bij de Belgen is Ives Serneels de bondscoach. De keuzeheer van de Red Flames is dat al sinds 2011 en heeft dus heel wat ervaring opgedaan. Bij de Nederlandse damesploeg staat Andries Jonker aan het roer. Voor Jonker is het WK zijn eerste grote opdracht met de Leeuwinnen.

Bij de Belgische vrouwen is het uitkijken naar Tessa Wullaert. De Belgische aanvalster speelt bij Fortuna Sittard en is ervaren in het Nederlandse voetbal. Zij maakte afgelopen twintig goals voor Fortuna Sittard. Ook Elena Dhont voetbalt in ons land. Afgelopen seizoen kwam zij uit voor FC Twente en won daarmee de Eredivisie cup vrouwen van Ajax en KNVB beker van PSV vrouwen.

Bij de Leeuwinnen wordt veel verwacht van Lieke Martens. De middenveldster speelt bij Paris Saint-Germain. Ook Danielle van de Donk is er weer bij. Zij werd afgelopen seizoen met Olympique Lyon V kampioen. Ook Sherida Spitse is weer van de partij. De aanvoerster van de Leeuwinnen was afgelopen seizoen weer één van de sterkste speelster bij Ajax (V).

Head 2 Head

De Nederlandse en Belgische damesteams speelden twee jaar geleden voor de laatste keer tegen elkaar. De Leeuwinnen speelden toen in België tegen de Red Flames. Nederland was met een 1-6 zege veel sterk dan de Belgen. Vivianne Miedema opende het duel met haar doelpunt in de 33ste minuut. De aanvalster is er dit keer niet bij door een knieblessure.

Voorspellingen voor Nederland – België

De derby der lage landen wordt op zondag 2 juli gespeeld in het stadion van Roda JC. Het duel tussen de damesteams van Nederland en België begint om 20:45 uur. Wedden in de pre-fase kan tot dit tijdstip daarna schakelen de bookmakers over naar live betting odds.

In de pre-fase zijn al torenhoge odds te scoren. Bij de Nederlandse bookmakers staan de quoteringen bij winst van de Red Flames het hoogst. De pre-odds gaan tot maximaal 15.00 keer het speelbedrag als de Belgische dames de Leeuwinnen te slim af zijn.

Bij een gelijkspel staan de quoteringen er ook goed bij. In het 1×2 spelsysteem is er tot 6.50 keer de inleg te scoren als er zondag in Kerkrade geen winnaar zal zijn.

De odds bij winst van de Leeuwinnen staan op maximaal 1.11 keer het wedbedrag ingedeeld. Wedden in de pre-fase kan hogere odds opleveren. Vooral als de Red Flames op voorsprong weten te komen. Ontdek alle spelopties bij de bookmakers op Gokken op Voetbal.

Wedden op WK voetbal vrouwen 2023

Het voorspellen van vrouwenvoetbal is weer eens iets anders. Over een kleine drie weken begint het WK 2023 in Australië en Nieuw-Zeeland. De bookmakers willen deze zomer niets missen van het vrouwenvoetbal en hebben voor de oefenduels al heel wat leuke deals klaarstaan. Check de pre-odds bij de oefenwedstrijd van de Oranje-Leeuwinnen tegen België en speel mee!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.