Wedden bij bookmakers op USA – Wales damesvoetbal

5 juli 2023

Veel voetbalcompetities liggen stil, maar in Australië en Nieuw-Zeeland maken ze zich op voor het WK 2023 voor vrouwen. Eén van de topfavorieten eé tegenstanders van de Oranje Leeuwinnen is het damesteam uit de USA. Aanstaande zondag spelen de Amerikaanse vrouwen een oefenduel tegen Wales. Het is de laatste test die de de USA dames moeten doorstaan voordat de poulefase van het WK aanbreekt. Wedden bij bookmakers op USA – Wales damesvoetbal doe je veilig via de Nederlandse bookmakers op Gokken op Voetbal

Statistieken USA – Wales

Het damesvoetbalteam uit de Verenigde Staten heeft al heel wat succes gehad in het vrouwenvoetbal. De USA werd vier keer eerder wereldkampioen en deed in totaal acht keer mee. Het versloeg vier jaar geleden de Nederlandse damesploeg op het WK 2019. In de finale wisten de Oranje Leeuwinnen niet te winnen van de USA en dat leverde de Amerikanen de vierde wereldtitel op.

De Welsh damesploeg heeft zich niet weten te plaatsen voor het WK 2023, maar wil zich met deze oefenwedstrijd voorbereiden op de Nations League die dit najaar van start gaat. Het damesteam uit Wales speelde in april tegen nog een toekomstige WK tegenstander van de Leeuwinnen. De oefenwedstrijd tegen Portugal werd een gelijkspel (1-1).

Op wie moeten we letten bij USA damesteam?

Bij het Amerikaanse team wordt het vooral weer uitkijken naar de voetbalsters Alex Morgan en Megan Rapinoe. Het tweetal wisten het de Leeuwinnen op het WK in 2019 al moeilijk te maken en zijn ook op het komende WK weer aanwezig. De twee aanvalsters gaan voor de vierde keer meedoen met de Verenigde Staten aan een WK.

Het Amerikaans team zal het WK zonder aanvoerster Becky Sauerbrunn moeten gaan spelen. De 38-jarige Amerikaanse is niet op tijd hersteld van een blessure. Ook haar teamgenoten Mallory Swanson, Sam Mewis en Catarina Macario zijn er niet bij vanwege fysieke problemen en moeten het WK aan zich voorbij laten gaan.

Head 2 Head

Voor de USA damesploeg en het vrouwenteam uit Wales is dit de eerste keer dat zij elkaar treffen in een oefenduel voorafgaand aan een groot toernooi. Het Welsh vrouwenelftal heeft zich nog nooit eerder weten te plaatsen voor een groot toernooi en dus heeft het de ploeg uit USA nog nooit eerder ontmoet. Het PayPal Park stadion is de eerste wedstrijd ooit tussen USA en Wales.

Voorspellingen USA – Wales

Er wordt op het WK 2023 voor vrouwen weer heel veel verwacht van de Verenigde Staten. Ook topfavorieten Duitsland, Zweden en niet te vergeten de Europees kampioen Engeland met bondscoach Sarina Wiegman zijn van de partij. Het belooft een zwaar maar mooi toernooi te worden. Kunnen de dames van de USA zich gereedmaken voor de strijd door voor eigen publiek te winnen in de laatste oefenwedstrijd tegen Wales? Als het aan de bookmakers licht, winnen de Amerikaanse dames hun laatste test voor het WK.

De hoogste quoteringen bij deze oefenwedstrijd vinden we dan ook bij winst van Wales. Als de Wehls damesploeg zegeviert in de Amerikaanse stad San Jose, dan keren de Nederlandse bookmakers al snel tot 3.30 keer het speelbedrag aan je uit.

Bij een gelijkspel hebben de bookmakers pre-odds klaarstaan die oplopen tot maximaal 3.00 keer het speelbedrag dat voetbalwedders achterlaten bij de bookmakers op Gokken op Voetbal.

Bij de topbookmakerskantoren staan de odds in het 1×2 spelsysteem bij winst van de USA op maximaal 1,74 keer het wedbedrag ingedeeld. Een zeer hoge uitkering bij winst van een topfavoriet.

Wedden op WK 2023 voetbal vrouwen

Het WK 2023 voor vrouwen start op 20 juli met de openingswedstrijden tussen Nieuw-Zeeland – Noorwegen en Australië – Ierland. Beide landen zijn gastlanden van het WK. De Oranje Leeuwinnen zullen hun poulewedstrijden in Nieuw-Zeeland gaan spelen. Eén daarvan is de wedstrijd tegen de USA.

Met de oefenwedstrijden zoals Nederland – België d- at afgelopen week door de Leeuwinnen werd gewonnen met 5-0 – en de oefenwedstrijd van de USA kan de WK damesvoetbal 2023 voorpret alvast beginnen. Vier die successen bij de bookmakers op Gokken op Voetbal!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.