Vergelijk de odds en scoor met Feyenoord – Almere City FC

24 augustus 2023

Op zondag 27 augustus treffen Feyenoord en Almere City FC elkaar in De Kuip te Rotterdam. Het is de derde speelronde van de Eredivisie waarin de teams elkaar treffen. Welke ploeg gaat winnen? Vergelijk de pre-odds van de bookmakers en scoor met Feyenoord – Almere City FC via Gokken op Voetbal!

Eredivisie

De Eredivisie is drie speelronden op weg. De ploeg die de eerste twee speelronden de beste resultaten boekten is AZ Alkmaar. De ploeg uit Noord-Holland staat met zes punten op de eerste plaats. Feyenoord staat op de twaalfde plaats met twee punten. De ploeg van trainer Arne Slot liet punten liggen in de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard (0-0) en bij Sparta Rotterdam (2-2). Almere City promoveerde vorig seizoen naar de Eredivisie, maar slaagde er niet in de eerste punten te pakken in de Nederlandse competitie. Almere City verloor bij FC Twente (1-4) en voor eigen publiek tegen Fortuna Sittard (2-1).

Spelers Feyenoord – Almere City FC

Feyenoord kan de komende tijd geen beroep doen op doelman Justin Bijlow. De Nederlandse doelman liep afgelopen weekend in de derby tegen Sparta een polsbreuk op. De kans is groot dat Bijlow ook de EK kwalificatie duels van Nederland tegen Griekenland en Ierland zal missen. Verdediger Timo Zaal en aanvaller Patrik Walemark zijn ook nog niet hersteld van hun blessuren en zullen tegen Almere City niet in actie komen.

In de Rotterdamse derby tegen Sparta maakte het jonge talent Leo Sauer zijn debuut voor Feyenoord. De 17-jarige Slowaak kwam ook al tot scoren en bezorgde de Rotterdamse ploeg uit Zuid daarmee een punt.

Almere City FC kan niet rekenen op aanvaller Kornelius Norman Hansen. De Noor is geblesseerd en kan om die reden niet meespelen tegen Feyenoord. Nieuwe aanwinst van Almere City is Thomas Robinet. De 27-jarige Fransman scoorde afgelopen weekend tegen Fortuna Sittard voor de Flevolandse ploeg.

Head 2 Head

De teams uit Rotterdam-Zuid en Almere treffen elkaar aanstaande zondag voor de allereerste keer. Almere City is pas opgericht in 2001 en promoveerde dit seizoen voor het eerst naar de hoogste voetbalklasse van Nederland. Ook in bekerwedstrijden kwamen Feyenoord en Almere City elkaar niet eerder tegen.

Voorspellingen Feyenoord – Almere City

De bookmakers kijken niet naar eerder gespeelde duels en richten zich meer op de huidige statistieken van Feyenoord en Almere City. Volgens de bookmakers hebben de Rotterdammers de meeste kans om dit weekend te zegevieren. De hoogste odds vinden we dus bij een overwinning van Almere City. Als de ploeg uit Almere drie punten raapt in De Kuip wordt er tot maximaal 18.00 keer het speelbedrag uitgekeerd.

Bij een gelijkspel in de havenstad van Nederland staan de quoteringen er ook goed op. In het 1×2 spelsysteem lopen de odds op tot maximaal 8.00 keer de inleg bij een gelijkspel.

Gaat de ploeg van trainer Slot winnen in De Kuip? Dan keren de wedkantoren tot maximaal 1.19 keer de inleg uit. Voor de meest actuele odds verwijzen we je graag naar de bookmakers pagina.

Speltypen Feyenoord – Almere City

Er zijn meer manieren om te wedden op Feyenoord – Almere City. Wie wordt de winnaar, was is de correct score combinatie en welke spelers scoren? Allemaal spelstrategie√ęn waar voetbalgokkers dol op zijn om een weddenschap op te plaatsen. Bij de bookmakers kan er gekozen worden voor het voorspellen van wedstrijden in de pre-fase of via live wedden. De quoteringen bij live betting worden bekend als de wedstrijd begint.

Het Eredivisie duel Feyenoord – Almere City wordt gespeeld op zondag 27 augustus. In De Kuip te Rotterdam zal om 14:30 uur de wedstrijd beginnen. Welke ploeg wint in deze eerste ontmoeting ooit tussen de Rotterdamse en Flevolandse clubs? Bezoek de bookmakers op Gokken op Voetbal en speel mee via het door jouw gekozen bookmakerskantoor.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.