UEFA Champions League: Feyenoord – Lazio Roma

22 oktober 2023

Op woensdag mag Feyenoord weer de wei in voor een UEFA Champions League duel. Dit keer is het Italiaanse Lazio Roma de tegenstander. Voorspel de UEFA Champions League wedstrijd Feyenoord – Lazio Roma via Gokken op Voetbal en pak de beste Feyenoord odds! 

UEFA Champions League 2023 – 2024

We zitten momenteel middenin de groepsfase van het UEFA Champions League seizoen 2023 – 2024. Serie A club Lazio Roma is momenteel tweede in Groep E. De Romeinen hebben vier punten doordat er met 1-1 gelijkgespeeld werd tegen Atletico Madrid en er met 1-2 gewonnen werd bij Celtic uit Glasgow.

De Rotterdamse voetballers van Feyenoord vinden we terug op plek drie. De Rotterdammers hebben drie punten behaald in de eerste twee groepswedstrijden. Thuis werd met 2-0 gewonnen van Celtic en de uitwedstrijd bij Atletico Madrid werd met 3-2 na een goede wedstrijd alsnog niet gewonnen. Er werd echter wel vertrouwen getankt en dat zullen ze dus meenemen in dit duel tegen de Romeinen van Lazio.

Head to Head

Vorig seizoen stonden beide clubs dus ook tegenover elkaar. In de groepsfase van de UEFA Europa League wist Feyenoord in Rome geen punten te pakken. Het gaf wel heel goed partij aan Lazio, maar ging uiteindelijk met 4-2 kopje onder.

In Rotterdam nam Feyenoord revanche voor die nederlaag. Er werd met 1-0 gewonnen dankzij een doelpunt van niemand minder dan de spits in vorm: Santiago Gimenez. Dat was toen genoeg om als groepswinnaar door te gaan naar de knock-outfase. Wellicht wordt de dubbele confrontatie van dit seizoen ook weer bepalend voor het overwintering in Europa.

Odds Feyenoord – Lazio Roma

Bij de online bookmakers vinden we de hoogste quoteringen bij een succesvolle weddenschap op een gelijkspel. De pre-wedstrijd odds stijgen in het 1×2 spelsysteem naar maximaal 4,10 keer de inleg.

Is na negentig minuten en blessuretijd Feyenoord de bovenliggende partij en winnen de Rotterdammers dus van Lazio Roma? Dan winnen Voetbalgokkers die hierop gokten ook! Hun maximale beloning bij de Nederlandse Sportsbooks staat in het 1×2 spelsysteem op 1,90 keer de inlegwaarde.

Gaat Feyenoord in de eigen Kuip onderuit tegen deze gerenommeerde Italiaanse Serie A voetbalclub, dan stijgen de odds weer flink. Ze komen zelfs heel dicht in de buurt van de hoogste beloningen. Met een maximum van x4,00 wordt elke ingelegde euro dus vier keer zoveel waard!

Datum en tijdstip Feyenoord – Lazio Roma

De UEFA Champions League kraker in Rotterdam-Zuid tussen Feyenoord en Lazio wordt gespeeld op woensdag 25 oktober. Beide ploegen zullen al vroeg het veld oplopen, want de aftrap staat gepland voor 18:45 uur. Voorspellingen volgens de pre-wedstrijd quoteringen moeten dan ook voor het eerste fluitsignaal geplaatst en verwerkt zijn. Zet tijdig in om de beste odds te scoren via Gokken op Voetbal!

Op zoek naar een betrouwbare site om een weddenschap te plaatsen op dit UEFA Champions duel in Rotterdam? Check dan nu onze vergelijkingspagina. Bekijk de odds bij de legale en veilige bookmakers waaronder Unibet.nl, Bet365, Circus en Jack’s Sport. Zet in op de uitslag van Feyenoord Rotterdam – Lazio Roma en win de beste Feyenoord odds!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.