Tot 10.00 keer de inleg scoren bij return Ajax Amsterdam – PFK Ludogorets

29 augustus 2023

Ajax Amsterdam heeft nog één wedstrijd op het programma staan voor de loting van de UEFA Europa League. De Ajacieden wonnen vorige week bij PFK Ludogorets met 1-4 en daarmee staat Ajax er goed als de Bulgaren donderdag in de Johan Cruijff Arena arriveren. Scoor via Gokken op Voetbal tot 10.00 keer de inleg bij de return Ajax Amsterdam – PFK Ludogorets!

UEFA Europa League

Er zijn nog tien voetbalclubs die via de play-offs kans maken op een ticket naar de groepsfase van de UEFA Europa League. Ajax is er daar één van en op dit moment staan de Amsterdammers er goed voor. Met de behaalde 1-4 zege in Razgrad zijn de Ajacieden zo goed als zeker dat zij de loting van de groepsfase zullen bijwonen.

Vorig seizoen kwam Ajax uit in de groepsfase van de Champions League en werd daarin derde. De Amsterdammers stroomden door naar de knock-outs van de Europa League, maar verloren in de zestiende finale van Union Berlin.

Spelers Ajax Amsterdam – PFK Ludogorets

Ajax Amsterdam speelt donderdag de return zonder Mohammed Kudus. De middenvelder die vorige week nog driemaal wist te scoren voor de Amsterdamse club is inmiddels vertrokken naar het Engelse West Ham United. Daarmee mist trainer Maurice Steijn een sterkhouder binnen zijn ploeg. Ook eerste doelman Geronimo Rulli is door een schouderblessure nog afwezig.

Bij de Bulgaarse formatie speelt de Nederlandse doelman Sergio Padt. De van FC Groningen overgekomen doelman zal er aanstaande donderdag ook weer bij zijn. Padt speelde onder andere met FC Groningen al meerdere keren tegen Ajax in Amsterdam.

Head 2 Head

Ajax Amsterdam speelde vorige week voor het eerst tegen Ludogorets. De Ajacieden wisten hun stempel in de zestiende minuut van de wedstrijd al te drukken door een goal van Mohammed Kudus. De middenvelder van de Ajacieden scoorde twee minuten later nogmaals. Brian Brobby maakte het derde doelpunt van Ajax voor rust. Na de thee wist Kudus opnieuw het net te raken. Ludogorets-speler Olivier Verdon maakte het enige doelpunt van de club in Razgrad.

Voorspellingen Ajax Amsterdam – PFK Ludogorets

Veel voetbalgokkers weten de hoogste pre-odds te scoren bij een correcte voorspelling op een duel van Ajax. De bookmakers kunnen ook dit keer weer rekenen op veel weddenschappen op Ajax tegen Ludogorets. De hoogste quoteringen staan ingedeeld bij een zege van de Bulgaarse bezoekers. Mocht het team van doelman Padt komen winnen in Amsterdam, dan keren de bookmakers tot wel 10.00 keer het speelbedrag uit.

Komen de Ajacieden tegen Ludogorets niet verder dan een gelijkspel? In het 1×2 spelsysteem lopen de pre-odds bij een gelijkspel op tot maximaal 6.00 keer de inleg. Bij dit resultaat zijn de Ajacieden alsnog zeker van deelname aan de groepsfase van de Europa League.

Dan de pre-odds bij een zege van Ajax. De wedkantoren verwachten een zege van de Ajacieden en keren tot maximaal 1.25 keer de inleg uit als de ploeg van trainer Steijn wint.

Speltypen Ajax – Ludogorets

Online wedden op voetbal kan op elk moment en op heel veel manieren. Het 1×2 spelsyteem is één van de populaire speltypen waar voetbalgokkers gebruik van maken, maar er zijn nog meer mogelijkheden. Ook de hoogste odds scoren? Bezoek de bookmakerspagina van Gokken op Voetbal en speel mee op jouw eigen manier. Ook live wedden in mogelijk. Meer informatie over bookmakers en bonussen vind je op onze website. Ook de gok gids kan je helpen een succesvolle weddenschap te plaatsen op Ajax – Ludogorets.

De return in de play-offs voor de Europa League Ajax Amsterdam – PFK Ludogorets wordt op donderdag 31 augustus gespeeld. Het duel in de Johan Cruijff Arena begint om 20:00 uur. Haalt Ajax de groepsfase van de Europa League? De voorpret kan nu al beginnen door in te zetten bij de bookmakers op Gokken op Voetbal!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.