Duitse titelstrijd ontbrandt nu al met topper Leverkusen – Bayern Munchen

8 februari 2024

Het is nog maar februari en toch ontbrandt nu al de titelstrijd in de Duitse Bundesliga. De topper Bayer Leverkusen – Bayern Munchen kan namelijk zorgen voor een vorentscheidung in die titelrace. Verlies van Bayern Munchen zorgt er namelijk voor dat Leverkusen, met onder meer Jeremie Frimpong en Fosu-Mensah in de gelederen, een grote voorsprong pakt. Kan Bayern Munchen dat met behulp van onder andere Mathijs de Ligt voorkomen? Speel mee met Bayer Leverkusen – Bayern Munchen en pak de beste odds via Gokken op Voetbal.nl! 

Statistieken Bayer  Leverkusen – Bayern Munchen

Als we de huidige vorm onder de loep nemen zien we dat beide clubs goede resultaten boeken. Leverkusen pakte in de afgelopen vijf duels vier overwinningen en speelde gelijk tegen Borussia Mönchengladbach (0-0). De laatste zege werd afgelopen dinsdag behaald. In het Duitse bekertoernooi won Leverkusen met 3-2 van Stuttgart. Hierdoor staat het elftal waar onder andere Frimpong en Fosu Mensah toe behoren nu in de halve finales.

In de Bundesliga vinden we Leverkusen bovenaan de ranglijst. De club die in 1904 werd opgericht behaalde dit seizoen tot nu toe 52 punten. Daarmee heeft het een marge ten opzichte van Bayern Munchen van twee punten. Die Rekordmeister uit Beieren behaalde namelijk 50 punten in de eerste twintig speelronden en staat daarmee momenteel tweede.

Head to Head

De vorige vijf onderlinge ontmoetingen eindigden twee in het voordeel van Bayern Munchen, eenmaal won Leverkusen die onderlinge titanenstrijd en er werd ook één keer gelijkgespeeld. Dat gelijke spel werd dit seizoen opgetekend. Op 15 september eindigde de wedstrijd Bayern Munchen – Bayer ’04 Leverkusen in 2-2.

De laatste onderlinge ontmoeting in Leverkusen vond vorig seizoen plaats. Op 19 maart 2023 won de thuisploeg met 2-1 van Bayern Munchen. De winnende goal kwam die dag van Palacios. Het schoot twee penalty’s binnen en poetste daarmee de 0-1 van Kimmich weg. Ook bezorgde hij daarmee zijn club drie hele dure punten.

Odds Bayer Leverkusen – Bayern Munchen

De pre-wedstrijd quoteringen in het 1×2 spelsysteem hebben een mooi bereikt. Plaats je nu een voorspelling op winst voor Bayer Leverkusen dan levert dat maximaal 2.62 keer de inleg op.

De hoogste pre-wedstrijd quoteringen staan momenteel achter een gelijkspel. Als beide topclubs zaterdag de punten met elkaar delen zullen Voetbalgokkers die hierop hun geld hebben gezet maximaal x3.84 keer de inlegwaarde uitgekeerd krijgen als deze Duitse topper eindigt in een gelijkspel tussen Bayer Leverkusen en Bayern.

In het reguliere 1×2 wedsysteem staan de pre-odds bij winst van Bayern München op maximaal x2.52 keer het wedbedrag dat is gestort bij de bookmakers toen er werd gekozen voor het spelen op winst voor Bayern Munich.

Datum en tijdstip Bayer Leverkusen – Bayern Munchen

Het Duitse Bundesliga duel Bayer ’04 Leverkusen – Bayern Munchen zal worden bekampt op zaterdag 10 februari. Die namiddag zal er om 18:30 uur in de BayArena te Leverkusen wordt afgetrapt voor dit potje dat beslissend zou kunnen zijn voor de landstitel. Welke ploeg staat na het duel van zaterdagavond op de eerste plaats?

Voorspelling plaatsen? Zet dan tijdig in om via de pre-odds de beste deal te scoren of kies voor live gokken bij de online bookmakers die je op Gokken op Voetbal kunt vergelijken. Zo speel je verantwoord, bewust en veilige bookmakers mee als je gaat Wedden op Voetbal!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.