Super odds bij Feyenoord – FC Twente

24 januari 2024

In De Kuip te Rotterdam wordt uitgekeken naar de wedstrijd tegen FC Twente. Feyenoord neemt het in eigen stadion op tegen de Tukkers. De ploegen kunnen zich geen puntverlies veroorloven willen zij in de top drie van de Eredivisie blijven. Gaat Feyenoord winnen of gaan de Enschedeërs er met de buit vandoor. Scoor de super odds bij deze kraker via Gokken op Voetbal.nl!

Eredivisie 2023/2024

Dit weekend starten de Eredivisie clubs aan de negentiende speelronde. PSV Eindhoven staat nog altijd op de eerste plaats van de Eredivisie. Feyenoord volgt de Eindhovense ploeg vanop de tweede plaats met 42 punten, tien punten minder dan PSV. FC Twente staat derde met 37 punten. De ploeg uit Enschede wordt op de hielen gezeten door AZ Alkmaar dat 34 punten heeft. Ook Ajax Amsterdam komt steeds dichter bij. De Ajacieden staan inmiddels vijfde met 31 punten.

de Rotterdamse formatie van trainer Arne Slot won vorige week met 1-2 van Vitesse in Arnhem. FC Twente liet dure punten liggen bij NEC in Nijmegen. In de Goffert wist NEC tot scoren te komen, maar de Tukkers niet (1-0).

Head 2 Head

Feyenoord speelde in Rotterdam voor het laatst op 9 oktober 2022 tegen FC Twente. In De Kuip won Feyenoord met 2-0. Orkun Kökcü maakte toen het eerste doelpunt van de wedstrijd. De Turkse aanvaller speelt inmiddels bij het Portugese Benfica en is er zondag niet meer bij. Het tweede doelpunt kwam van David Hancko die nog altijd voor de Rotterdamse club uitkomt.

FC Twente wist op 15 mei 2022 voor de laatste keer drie punten weg te snoepen bij Feyenoord. De Tukkers zegevierden die dag met 1-2 van Feyenoord. Dimitrios Limnios en Gijs Smal wisten beiden al voor de thee tot scoren te komen. In de tweede helft maakte Feyenoorder Cyriel Dessers nog een doelpunt voor de Rotterdamse club, maar drie punten leverde dat niet meer op voor Feyenoord. FC Twente keerde met drie punten op zak terug naar Enschede.

Odds Feyenoord – FC Twente

Bij de bookmakers staan de pre-odds bij Eredivisie wedstrijden vaak hoog ingeschaald. Bij de wedstrijd Feyenoord – FC Twente is dat niet minder. De bookmakers schalen bij winst van FC Twente al tot 6.44 keer de inleg in. dat mag gerust een super odds genoemd worden omdat het wel een ontmoeting is tussen de nummer twee en drie van de Eredivisie.

Ook de beloningen bij een gelijkspel lopen torenhoog op. Delen de teams de punten met elkaar in Rotterdam-Zuid, dan keren de bookmakers tot 4.75 keer het speelbedrag dat hierop werd ingezet uit.

Een overwinning van Feyenoord komt de Rotterdamse ploeg goed uit om PSV niet uit het oog te hoven verliezen. Een zege van de ploeg van trainer Slot is goed voor een maximale quotering van 1.45 keer de inleg. Check ook de quoteringen in de overige speltypen en speel mee!

Datum en tijdstip Feyenoord – FC Twente

De Eredivisie kraker Feyenoord – Rotterdam – FC Twente staat gepland op zondag 28 januari. Het duel wordt gehouden in De Kuip waar de aftrap om 14:30 uur verricht wordt. Meespelen in de pre-fase kan totdat de wedstrijd in Rotterdam-Zuid begint. Als de aftrap is geweest kan er ook live gewed worden op deze kraker. De bookmakers maken de live betting odds pas bekend als de wedstrijd begint. Deze zijn op het algemeen lager dan de quoteringen die in de pre-fase worden gehanteerd.

Bereid een weddenschap goed voor om de kans op winst te vergroten. Gokken op Voetbal helpt voetbalgokkers graag de juiste weddenschap te maken. Zo kan er op deze site alleen gespeeld worden via Nederlandse bookmakers die beschikken over de nodige licenties. Meer weten over bookmakers of speltypen? Je vindt het op onze website. Meespelen kan iedereen vanaf 24-jaar en ouder!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.