Staat Feyenoord of AZ Alkmaar na duel in De Kuip tweede in Eredivisie?

9 november 2023

Staat Feyenoord of AZ Alkmaar na duel in De Kuip tweede in Eredivisie? Dat wordt aanstaande zondag bekend als de twee teams elkaar treffen in Rotterdam-Zuid. Feyenoord en AZ hebben beide evenveel punten in de Nederlandse competitie behaald en om koploper PSV niet uit het oog te verliezen moet er zondag gewonnen worden. Denk je te weten welke ploeg winst? Speel dan mee bij de bookmakers op Gokken op Voetbal!

Eredivisie

Feyenoord en AZ treffen elkaar in speelronde twaalf van de Eredivisie. De Rotterdamse ploeg heeft elf wedstrijden uitgespeeld en 26 punten verovert. AZ speelde tien wedstrijden uit en boekte daar ook 26 punten uit. De Alkmaarders moeten de laatste speelminuten tegen NEC Nijmegen waarschijnlijk nog uitspelen. Feyenoord en AZ worden weer op de hielen gezeten door FC Twente. De ploeg in Enschede staat vierde, maar heeft ook 26 punten binnengehaald.

De huidige koploper is de Eredivisie is PSV. De Brabanders zijn nog ongeslagen en wisten 33 punten bij elkaar te rapen. AZ en Feyenoord hebben dus een achterstand van zeven punten op de Eindhovense ploeg.

Head 2 Head

Dit jaar nog speelde Feyenoord al een duel in eigen Kuip tegen AZ Alkmaar. Op 18 februari won de huidige landskampioen de kraker in eigen huis met 2-1. Vorig seizoen waren de Rotterdammers ook in Alkmaar een maatje te groot voor AZ. In het AFAS Stadion werd het op 16 oktober vorig jaar 1-3 voor de ploeg van trainer Slot. AZ wist in 2021 voor de laatste keer te winnen bij Feyenoord. Op 24 januari dat jaar werd het 2-3 in De Kuip.

Feyenoord en AZ speelde in totaal 94 duels tegen elkaar. De Rotterdammers wonnen er daarvan vijftig en 23 keer wist AZ te zegevieren. In totaal eindigden 21 duels in een gelijkspel. Feyenoord scoorde in totaal tweehonderd doelpunten tegen AZ en de Alkmaarders stelde daar 125 doelpunten tegenover.

Odds Feyenoord – AZ Alkmaar

De quoteringen zijn niet aan te slepen bij de bookmakers op Gokken op Voetbal. Bij deze kraker in Rotterdam-Zuid staan de hoogste pre-odds bij winst van AZ ingeschaald. Wint de huidige nummer twee van de Eredivisie aanstaande zondag in Rotterdam? Dan staan er maximale quoteringen van 5.25 keer het speelbedrag voor je klaar.

Bij een gelijkspel lopen de quoteringen op tot maximaal 4.25 keer de inleg. De teams hebben weinig aan een punt als zij PSV niet uit het oog willen verliezen, maar voetbalgokkers kunnen rekenen op een flinke beloning bij een correcte voorspelling op een gelijkspel.

Tot slot de quoteringen bij een zege van de huidige landskampioen. Als het team van trainer Arne Slot wint van AZ, keren de bookmakers tot 1.61 keer de inleg uit.

Datum en tijdstip Feyenoord – AZ Alkmaar

Bij Gokken op Voetbal kan alleen gewed worden bij betrouwbare bookmakers met geldige licenties. dat maakt het voorspellen van voetbalwedstrijden een stuk veiliger en verantwoorder. bij deze wedkantoren kunnen voetbalgokkers ervanuit gaan dat zij worden uitbetaald als zij een correcte voorspelling wisten te plaatsen op bijvoorbeeld de kraker Feyenoord – AZ!

Ook wedden op deze Eredivisie kraker? De wedstrijd Feyenoord Rotterdam – AZ Alkmaar staat gepland op zondag 12 november. De wedstrijd begint om 16:45 uur in De Kuip te Rotterdam. Wie wint deze wedstrijd en blijft koploper PSV Eindhoven op de hielen zitten? Scoor via Gokken op Voetbal en mis niets van de beste odds en deals die de bookmakers aanbieden bij topduels in de Eredivisie. Ook voor de beste live betting deals zit je goed bij de bookmakerskantoren op de bookmakerspagina van Gokken op Voetbal!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.