Speel je kerstcadeaus bij elkaar bij Eredivisie kraker AZ Alkmaar – PSV Eindhoven

15 december 2023
Als je een winnende weddenschap weet te plaatsen bij de Eredivisie kraker AZ Alkmaar – PSV Eindhoven, dan is daar bij de Nederlandse bookmakers vaak een mooie winstbonus mee te scoren. Ontdek hoeveel je kunt winnen bij het voorspellen van AZ – PSV en speel mee via de betrouwbare, veilige wedkantoren die je met elkaar kunt vergelijken op Gokken op Voetbal.nl!

Eredivisie 2023 – 2024

AZ Alkmaar – PSV Eindhoven is een wedstrijd uit de zestiende speelronde van het Eredivisie seizoen 2023 – 2024. Het is de absolute topper van dit competitieweekend. PSV is na vijftien duels afgetekend koploper dankzij een ongeslagen zegereeks in dit Eredivisie seizoen. Feyenoord is op tien punten achterstand de eerste achtervolger van de Eindhovenaren. AZ vinden we terug op een derde positie. De Alkmaarders hebben achterstand van twee punten op Feyenoord en lopen dus twaalf punten achter op haar komende tegenstander PSV. Na deze kraker zal de Eredivisie in haar winterslaap gaan. Volgende week is er nog wel een speelronde in de KNVB beker. De Eredivisie zal vervolgens op 12 januari weer hervat worden.

Head to Head

AZ Alkmaar en PSV Eindhoven speelden op 28 mei dit jaar voor de laatste keer tegen elkaar in Alkmaar. In het AFAS Stadion waren de Eindhovenaren met een 1-2 zege een maatje te groot voor de Noord-Hollandse formatie. AZ wist vorig seizoen wel drie punten te pakken in Eindhoven. In het Philips Stadion versloeg AZ de Eindhovenaren met 0-1. Op 21 maart 2021 wisten de Alkmaarders voor het laatst thuis drie punten te behouden in de wedstrijd tegen PSV. Op die dag scoorde AZ tweemaal en kwam er geen doelpunt van de Eindhovenaren. AZ-spelers Jesper Karlsson en Teun Koopmeiners scoorden toen voor AZ. Beiden spelen zijn nu niet meer actief voor AZ, maar ook PSV ziet er nu twee jaar later totaal anders uit.

Odds AZ Alkmaar – PSV Eindhoven

AZ verloor donderdagavond kansloos van Legia Warschau en mede daardoor zijn de hoogste odds bij dit duel te vindenĀ  bij een overwinning van AZ en bij een gelijkspel. In het 1×2 spelsysteem staan de quoteringen op 4.00 keer de inleg als AZ de thuiswedstrijd tegen het nog ongeslagen PSV winnend afsluit. Als de beide topclubs de punten met elkaar delen in Alkmaar, dan laat PSV de eerste punten van het seizoen liggen. Hiermee kunnen voetbalgokkers tot maximaal 4.00 keer het ingelegde speelbedrag scoren. Daarmee is ook deze wedoptie een interessante mogelijkheid om te scoren bij deze competitie topper in de Nederlandse Eredivisie. Tot slot de odds bij een zege van PSV. Mocht de ploeg van trainer Bosz winnen, dan keren de bookmakers op Gokken op Voetbal tot maximaal 1.89 keer het gestorte geldbedrag uit. Dit is de laagste pre-wedstrijd quotering in het 1×2 spelsysteem, maar tegelijkertijd ook de meest logische uitslag gezien de huidige vorm van beide ploegen.

Datum en tijdstip AZ Alkmaar – PSV Eindhoven

De Eredivisie wedstrijd AZ Alkmaar – PSV Eindhoven is de afsluiter van de zestiende speelronde in de hoogste Nederlandse voetbalklasse. De aftrap zal op zondag 17 december om 20:00 uur plaatsvinden en ruim twee uur later zal bekend zijn wat de uitslag is van deze laatste voetbaltopper in het kalenderjaar 2023. Meespelen met AZ – PSV? Plaats dan een voorspelling voor deze voetbalkraker in het AFAS stadion te Alkmaar! En scoor de beste odds door de bookmakersdeals te vergelijken via het betrouwbare, Nederlandse online platform Gokken op Voetbal.nl: de plek waar iedereen de winnende kan scoren!
toggle off
Gokreclame uitschakelen.