Scoren met AZ Alkmaar in Conference League return Santa Coloma

14 augustus 2023

In het AFAS Stadion treft AZ Alkmaar aanstaande donderdag Santa Coloma. Dit in het kader van de return in de Europe Conference League. De heenwedstrijd wist de Alkmaarse formatie te winnen en dat geeft vertrouwen voor deze return in het eigen vertrouwde Alkmaar. Ook scoren met AZ Alkmaar in de UEFA Conference League return tegen FC Santa Coloma uit Andorra? Ga naar de bookmakers op Gokken op Voetbal en vergelijk de odds! 

UEFA Europe Conference League

Deze week worden de wedstrijden in de laatste voorronden van de UEFA Europa League gespeeld. Vorige week werden de heenwedstrijden al gespeeld. Deze week volgen de returns. Voor AZ Alkmaar betekent dit een thuisduel tegen FC Santa Coloma. Vorige week wonnen de Alkmaarders de uitwedstrijd met 0-1 bij Santa Coloma. Bij winst in de terugwedstrijd of een gelijkspel stroomt AZ door naar de play-offs waar het Arouca uit Portugal of het Noorse SK Brann kan aantreffen.

Spelers AZ Alkmaar – FC Santa Coloma

In de heenwedstrijd deed AZ Alkmaar een beroep op de ervaren Jordy Clasie en Riechedly Bazoer. Het tweetal heeft al heel wat ervaring in Europese wedstrijden. De Noor David Wolfe kreeg vorige week een gele kaart in de wedstrijd tegen Santa Coloma en zou in de return iets meer op zijn tellen moeten letten om de volgende ronde niet te hoeven missen.

Bij Santa Coloma kregen David Crespo en Cristian Novoa een gele kaart voorgeschoteld, maar zijn er verder geen schorsingen te melden. Ook zijn er geen spelers geblesseerd geraakt in de heenwedstrijd tegen AZ.

Head 2 Head

AZ Alkmaar had tot vorige week donderdag nooit eerder tegen de club in Andorra gespeeld. Vorige week was de eerste wedstrijd ooit met de voetbalploeg in Santa Coloma. De Alkmaarders hadden het niet gemakkelijk, maar wisten wel te winnen. Aanstaande donderdag zal Santa Coloma ook voor het eerst op bezoek komen in het AFAS Stadion.

Voorspellingen AZ Alkmaar – FC Santa Coloma

De pre-odds in het 1×2 spelsysteem rijzen de pan uit bij de return van AZ. Voetbalgokkers die de hoogste odds willen scoren zullen op een zege van FC Santa Coloma moeten gaan inzetten. Bij de bookmakers staan de quoteringen momenteel namelijk op maximaal 18,00 keer de inleg!

Liever een voorspelling plaatsen op winst van AZ? Dan maak je volgens de bookmakers een weddenschap met de hoogste winstkans.  Inzetten op winst van AZ kan tot maximaal 1,09 het gekozen speelbedrag opleveren.

Bij een gelijkspel tussen AZ en Santa Coloma gaan de Alkmaarders ook nog door naar de play-offs van de Conference League en kunnen voetbalgokkers tot maximaal 8,40 keer de de inleg terugverwachten als er is gespeeld via de bookmakers op Gokken op Voetbal!

Speltypen AZ Alkmaar

AZ Alkmaar wint veel wedstrijden in de Europe Conference League. In de twee voorgaande edities wisten de Alkmaarders ver te komen in het toernooi. Wedden op winst van AZ zal in veel gevallen lovend zijn, maar onthoud wel dat een weddenschap altijd verloren kan gaan.

Wedden op  de thuiswedstrijd van AZ kan op heel veel manieren. Via het gebruikelijke 1×2 spelsysteem of andere speltypen zijn hoge quoteringen te vinden. Speel mee via het speltype halftime/fulltime of doe een weddenschap in het spelsysteem handicap of over/under. De odds in deze spelstrategieën zullen je zeker aanspreken.

Wie in de pre-fase een weddenschap wil doen op AZ Alkmaar – Santa Coloma kan dat tot donderdag 17 augustus 20:45 uur doen. Vanaf dit tijdstip kan er niet meer gewed worden in de pre-fase, maar is live wedden op AZ – Santa Coloma wel mogelijk. Check het spelsysteem of de bijbehorende quoteringen via Gokken op Voetbal.nl en sla je slag met AZ – Santa Coloma!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.