Scoren bij Nederlandse bookmakers met Engeland – Haïti op dames WK 2023

18 juli 2023

In het Australische Stadion Suncorp te Brisbane wordt aanstaande zaterdag de WK 2023 wedstrijd Engeland – Haiti gehouden. In Groep D zijn de Lionesses topfavoriet voor groepswinst, maar dat moet de damesploeg van bondscoach Sarina Wiegman nog gaan bewijzen. Scoren bij Nederlandse bookmakers met Engeland – Haïti op dames WK 2023? Dat was nog nooit zo gemakkelijk bij de bookmakers via Gokken op Voetbal.nl!

WK 2023 vrouwen Groep D

Groep D van het WK 2023  voor damesvoetbal bestaat uit de landenteams Engeland, Haïti, Denemarken en China. De Engelse damesploeg van bondscoach Wiegman neemt het zaterdag op tegen de op papier gemakkelijkste tegenstander in de poule. Op de FIFA World ranglijst staat Haïti pas op de 53ste plaats. Engeland staat vierde en Denemarken (dertiende) en China (veertiende) staan daar nog weer onder.

Het is voor de eerste deelname aan een WK voor Haïti. Nog nooit eerder slaagde het land erin zich te kwalificeren voor een WK. Het Haitiaanse elftal mag het op het WK 2023 direct gaan opnemen tegen de Europees kampioen. Het Engelse damesteam won vorig jaar zomer met bondscoach Wiegman het EK 2021.

Topspelers Engeland en Haïti

Bondscoach Wiegman kan op dit WK geen beroep doen op haar belangrijke speelsters Leah Williamson, Beth Mead en Fran Kirby. De bondscoach van Engeland, selecteerde wel Bethany Engeland en doet ook een beroep op verdedigster Millie Bright die nog herstellende is van een blessure.

De sterspeler van Haïti is de 19-jarige Melchie Dumornay. De middenveldster van Stade Reims staat bekend om haar solide, snelle, technische, en als een uitstekende doelpuntenmaker en een zeer goede passer.

Head 2 Head

Het vrouwenvoetbal groeit de laatste jaren aanzienlijk. In veel landen wordt damesvoetbal steeds populairder. Dat betekent dat landenteams meer wedstrijden gaan spelen en dus onbekende landenploegen zullen aantreffen. Dat geldt ook voor Engeland – Haiti. Deze twee voetballanden hebben elkaar nog nooit ontmoet op een toernooi als het WK.

Wedden op WK 2023 damesvoetbal

Er zijn al heel wat voetbalgokkers die met succes wisten te wedden op damesvoetbal. Er wordt vaak meer gescoord dan bij mannenvoetbal en er zijn veel onbekende landenteams die snel ontwikkelen en dus plots een wedstrijd kunnen winnen. Dat maakt het voorspellen van damesvoetbal extra verrassend. Wil je het ook eens proberen, maar wil je eerst wat meer informatie? Check onze website en kom alles te weten over het wedden op  het WK 2023 damesvoetbal.

Voorspellingen Engeland – Haïti

Wedden in de pre-fase op Engeland – Haïti kan totdat de wedstrijd ook echt begint. De WK wedstrijd Engeland – Haïti staat gepland op zaterdag 22 juli om 11:30 uur (Nederlandse tijd). Als de bal gaat rollen in het Suncorp Stadion te Brisbane schakelen de bookmakers op Gokken op Voetbal over naar live betting deals. Deze quoteringen kunnen een andere waarde hebben dan in de pre-fase en worden bekend als de wedstrijd begint.

De odds in de pre-fase zijn al wel bekend. Voor de wedstrijd Engeland – Haïti noteren de bookmakers de hoogste quoteringen bij een zege van het Haïtiaanse dameselftal. In het 1×2 spelsysteem lopen de pre-odds bij winst van Haïti op tot maximaal 51.00 keer de inleg!

Ook bij een gelijkspel lopen de odds flink op. Als het dames keurkorps van bondscoach Wiegman de punten deelt met haar eerste tegenstander op het WK 2023 voor vrouwen, dan kan er tot maximaal 24.00 keer het speelbedrag gewonnen worden bij een correcte voorspelling op een gelijkspel.

Bij een zege van Engeland worden bookmakersbeloningen tot maximaal 1.02 keer het speelbedrag uitgekeerd. Check de overige spelopties als het: Over/Under, Handicap of Correct score combinatie voor mogelijk hoge pre-odds dan in het 1×2 spelsysteem bij winst van de Engelse damesploeg.

Voor welke weddenschap je ook gaat, speel verantwoord en bewust via de wedkantoren op Gokken op Voetbal.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.