Scoort Nederland drie punten in de poule tegen Frankrijk in Amsterdam?

9 oktober 2023

Op vrijdag 13 oktober speelt het Nederlands elftal tegen Frankrijk in de EK kwalificaties. Nederland staat tweede in Groep B, maar moet winnen van koploper Frankrijk om die positie te bewaren. Bondscoach Ronald Koeman moet enkele sterkhouders missen in deze loodzware opdracht. Scoort Nederland drie punten in de poule tegen Frankrijk in Amsterdam? Gokken op Voetbal blikt vooruit naar de wedstrijd in de Johan Cruijff Arena. 

EK kwalificatie poule B

In de EK kwalificatie Groep B heeft het Nederlands elftal negen punten uit vier wedstrijden weten te halen. De ploeg van bondscoach Ronald Koeman verloor de uitwedstrijd tegen Frankrijk met 4-0 in Parijs, maar wist de overige drie duels in zeges om te zetten. Frankrijk heeft vijf wedstrijden gespeeld en alle vijf gewonnen. De ploeg van bondscoach Didier Deschamps heeft vijftien punten.

De grootste concurrent van Nederland is Griekenland. Het Griekse elftal heeft evenveel punten dan Nederland en speelt aanstaande vrijdag tegen Ierland. De Grieken kunnen bij winst op de Ieren de tweede plaats van de poule overnemen als Oranje verliest of gelijkspeelt tegen Les Bleus.

Als alle wedstrijden in Groep B gespeeld zijn wordt de balans opgemaakt. De eerste twee teams in de poule scoren een ticket naar het EK 2024 dat volgend jaar in Duitsland wordt gehouden. Zit Nederland daar straks ook bij? Met winst op Frankrijk houdt Oranje die kans levend.

Head 2 Head

Het Nederlands speelde in maart uit bij Frankrijk. De ploeg van bondscoach Koeman verloor in Parijs met maar liefst 4-0. De Fransen waren vele malen sterker dan Oranje. In de UEFA Nations League in 2018 speelde het Nederlands elftal voor de laatste keer in eigen land tegen Frankrijk. De ploeg van bondscoach Koeman won toen in De Kuip met 2-0 van Frankrijk door doelpunten van Wijnaldum en Depay. Het tweetal zal er aanstaande vrijdag niet bij zijn.

Voorspellingen Nederland – Frankrijk

De bookmakers odds zijn niet aan te slepen bij de kraker Nederland – Frankrijk. De wedkantoren zijn zeker niet zuinig geweest bij het inschalen van de quoteringen. De hoogste odds vind je bij een gelijkspel. Wordt het een puntendeling in de Johan Cruijff Arena dan zijn de bookmakers bereid tot 3.40 keer het speelbedrag uit te keren aan voetbalgokkers die inzetten op een gelijkspel.

Dan de quoteringen bij winst van Nederland. Als de ploeg van bondscoach Koeman erin slaagt te winnen van de Franse bezoekers, dan keren de wedkantoren tot 2.90 keer de inleg uit.

Een overwinning van Frankrijk is in het 1×2 spelsysteem goed voor een maximale beloning van 2.38 keer het speelbedrag. Een hoge odds voor winst van de koploper. Ontdek ook de overige quoteringen in speltypen als Correct Score combinatiedeals en het Over/Under spelsysteem.

Gokken op Voetbal

Wie voor het eerst online wil Gokken op Voetbal kan op de website heel wat handige tips en trucs ontdekken om een winnende voorspelling te droppen bij de bookmakers. Het EK-duel Nederland – Frankrijk is een mooie gelegenheid om het geluk eens te beproeven al wordt het duel wel op vrijdag de dertiende gespeeld. De bookmakers schroeven de odds in de diverse speltypen graag op voor voetbalgokkers die een gokje willen wagen de wedstrijd in Amsterdam correct te voorspellen. Vergelijk de bookmakers goed met elkaar voordat je een voorspelling plaats. Welk wedkantoor biedt het meest en wat zijn de voorwaarden. Veilig wedden op voetbal kan bij de bookmakers op Gokken op Voetbal.nl!

De voorspellingen op Nederland – Frankrijk dienen voor vrijdag 13 oktober 20:45 uur binnen te zijn. Op dat tijdstip begint de wedstrijd in de Johan Cruijff Arena. Voetbalgokkers kunnen op dat tijdstip ook overschakelen naar live wedden. Tijdens de wedstrijd kan er dan gegokt worden op Nederland – Frankrijk! Speel mee en scoor de winnende deal via Gokken op Voetbal.nl!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.