Scoor de odds bij het kampioensduel sc Heerenveen – PSV Eindhoven

23 april 2024

In dit Eredivisie seizoen staan nog vier speelronden op de rol, maar deze week kan de kampioen al bekend worden. PSV Eindhoven is koploper en heeft de beste papieren om de titel dit seizoen te veroveren. De Brabanders spelen aanstaande donderdag tegen sc Heerenveen en als het allemaal meezit voor PSV kan het in het Abe Lenstra Stadion kampioen worden. Scoor hoge odds en meer bij het kampioensduel sc Heerenveen – PSV Eindhoven op Gokken op Voetbal!

Eredivisie 2023-2024

Dit Eredivisie seizoen staat PSV Eindhoven al lange tijd op de eerste plaats. De Brabanders werden lange tijd niet verslagen tot het FC Utrecht tegenkwam. De Domstedelingen wisten de Brabanders af te remmen en pakten in eigen stadion een punt tegen PSV (1-1). De Eindhovenaren lieten het er niet bij zitten en veroverde weer punten in de wedstrijden die volgden. Alles bij elkaar was dat genoeg om de eerste plaats warm te houden. Inmiddels staan de Brabanders negen punten voor op de nummer twee Feyenoord dat afgelopen weekend de beker won.

Sc Heerenveen heeft geen gemakkelijk seizoen achter de rug. De ploeg van trainer Kees van Wonderen staat tiende en moet een plaatsje hoger zien te komen om de play-offs te mogen spelen voor een ticket naar de Europe Conference League. De Friese formatie heeft 36 punten en moet de nummer negen Sparta Rotterdam – dat vier punten meer heeft – van die plaats zien te veroveren. De Eredivisie-teams hebben nog vier wedstrijden te gaan voordat de definitieve balans wordt opgemaakt. PSV speelt na sc Heerenveen nog tegen Sparta, Fortuna Sittard en RKC Waalwijk. Sc Heerenveen speelt dan nog tegen Almere City, Vitesse en Sparta.

Head 2 Head sc Heerenveen – PSV Eindhoven

Sc Heerenveen en PSV Eindhoven hebben elkaar dit seizoen al in het Philips Stadion ontmoet. De ploeg van trainer Peter Bosz won toen met 2-0 van de bezoekers uit Friesland. De huidige koploper wist in Heerenveen vorig seizoen te winnen met 1-2, maar de seizoenen ervoor waren een stuk lastiger voor PSV. In het Abe Lenstra Stadion kwam in 2021, 2022 en 2019 geen winnaar van het veld stappen. In 2017 zegevierden de Friesen zelfs met 2-0 van hun gasten uit de Brabantse lichtstad. Een uitslag waar ze in Friesland graag weer voor tekenen.

Odds sc Heerenveen – PSV Eindhoven

Ben je op zoek hoge odds bij deze kampioenswedstrijd? Dan zit goed bij de Nederlandse bookmakers voor een weddenschap op de wedstrijd tussen sc Heerenveen en PSV Eindhoven. Er valt heel wat te scoren bij een correcte voorspelling op dit duel. De hoogste beloningen worden uitgekeerd bij winst van sc Heerenveen. Als het team van trainer Van Wonderen wint, kan de beloning van de wedkantoren oplopen tot 7.13 keer het speelbedrag.

Bij een gelijkspel in Heerenveen is PSV waarschijnlijk nog geen kampioen, maar keren de bookmakers wel hoge odds uit. In het 1×2 spelsysteem wordt tot 5.43 keer de inleg uitbetaald bij een correcte weddenschap op een gelijkspel in het Abe Lenstra Stadion.

Wint PSV deze uitwedstrijd van de Brabanders? Dan keren de bookmakers maximaal 1.36 keer het speelbedrag uit. Check ook de overige speltypen en bijbehorende odds om het maximale uit een succesvolle weddenschap te halen op sc Heerenveen – PSV!

Gokken op Voetbal

De Eredivisie 2023-2024 is bijna gespeeld en dat is voor velen het moment om nog even te scoren bij de bookmakers van ons land. Plaats een weddenschap op de mogelijke kampioen, je favoriete ploeg of team dat volgens dat gaat degraderen of Europees voetbal gaat halen. Bezoek de bookmakers op Gokken op Voetbal voordat de wedstrijd in het Abe Lenstra Stadion begint. Het duel sc Heerenveen – PSV Eindhoven staat gepland op donderdag 25 april en begint om 18:45 uur. Word je kampioen met een juiste weddenschap op de kampioenswedstrijd in het Friese Heerenveen? Vergelijk de pre-odds, zet in en win of kom live wedden op PSV – Heerenveen voor nog meer leuke weddenschappen en mogelijke beloningen!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.