Odds UEFA Champions League opener: FC Astana – Dinamo Tbilisi

11 juli 2023

Terwijl vele voetballiefhebbers en voetbalvoorspellers van hun welverdiende vakantie genieten, start deze week de voorronden van de UEFA Champions League al. In de eerste voorronde komen FC Astana en Dinamo Tbilisi al in actie. Scoor de hoogste pre-odds bij Champions League opener: FC Astana – Dinamo Tbilisi via Gokken op Voetbal.nl!

Voorronde UEFA Champions League 2023-2024

Deze week worden de eerste voorronden van de UEFA Champions League gespeeld. De allereerste wedstrijd van seizoen 2023-2024 wordt al op dinsdag 12 juli gespeeld. Het Armeense Uratu en Zrinjski uit Bosnië en Herzegovina trappen het nieuwe Champions League seizoen af. Volgende week worden de returns gespeeld en wordt bekend wie er doorstroomd naar de tweede voorronde. PSV Eindhoven komt in de derde voorronde in actie.

Sterkhouders FC Astana en Dinamo Tbilisi

Beide clubs hebben geen Nederlandse spelers of trainers in dienst. Bij het Kazachse FC Astana is Abat Aymbetov één van de sterkhouders. Dit seizoen maakte de aanvaller de meeste goals voor zijn team. Bij Dinamo Tbilisi is het opletten geblazen voor de trefzekere spelers Imran Oulad Omar en Zoran Marusic. Beide teams hebben een geheel fitte basisselectie en zijn er geen schorsingen te melden.

Head 2 Head

Het is voor FC Astana en Dinamo Tbilisi de allereerste ontmoeting in een Europees toernooi. Beide teams hebben niet heel veel ervaring opgebouwd in de Champions League en bereiken de groepsfase meestal niet. De afgelopen tien jaar zijn beide teams er vaak wel bij als de voorronden starten. Van een onderlinge ontmoeting is het nooit eerder gekomen.

Wedden op UEFA Champions League

Nog voordat de groepsfase van de UEFA Champions League 2023-2024 begint, is het al mogelijk om te scoren bij de bookmakers. De voorronden geven alvast de voorpret op het echte werk. De loting van de groepsfase zal op donderdag 31 augustus plaatsvinden. Ploegen als FC Astana, Dinamo Tbilisi, maar ook ons eigen PSV Eindhoven gaan voor die tijd strijden om in de koker van het Miljardentoernooi terecht te komen.

Voorspellingen FC Astana – Dinamo Tbilisi

De eerste voorronde van de UEFA Champions League Astana – Tbilisi wordt gespeeld op woensdag 12 juli. Het duel begint al om 16:00 uur (Nederlandse tijd) en wordt gehouden in Astana Arena in Kazachstan. De winnaar bij Astana – Dinamo Tbilisi boekt een voorsprong op de return dat volgende week in Tbilisi zal plaatsvinden. Scoren bij deze heenwedstrijd van aanstaande woensdag kan via de bookmakerspagina van Gokken op Voetbal.

In het 1×2 spelsysteem zijn de hoogste pre-odds bij deze wedstrijd te scoren bij een zege van Dinamo Tbilisi. De pre-odds lopen bij de bookmakers op tot maximaal 3.85 keer het wedbedrag als de Georgische bezoekers komen winnen in Kazachstan.

Een gelijkspel is in de pre-fase goed voor een bookmakersbeloning van maximaal 3.75 keer het speelbedrag. De wedkantoren keren hiermee een hoge pre-odd bij een puntendeling.

Een overwinning van FC Astana is bij de Nederlandse topbookmakers goed voor een maximale quotering van 1.80 keer het speelbedrag. Vergelijk de odds en deals via Gokken op Voetbal en ontdek welk speltype het best past bij jouw voorspellingen op FC Astana – Dinamo Tbilisi. Liever live wedden op de voorronden van de Champions League. Ook dan zit je aan het goede adres bij de bookmakers op de bookmakerspagina van Gokken op Voetbal.nl.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.