Scoor de beste UEFA Champions League odds bij PSV – Sevilla

1 oktober 2023

PSV speelt dinsdag 3 oktober haar tweede groepsduel in de UEFA Champions League poulefase. Thuis ontvangen de Eindhovenaren het Spaanse Sevilla FC, de oude club van de huidige PSV goalgetter Luuk de Jong. Scoor de beste UEFA Champions League odds bij PSV – Sevilla via Gokken op Voetbal.nl. Vergelijk, zet in en win!

UEFA Champions League

PSV speelt dit seizoen in de UEFA Champions League groepsfase. De Eindhovenaren komen daarin uit in Groep B. Op dit moment is PSV vierde en laatste. Het eerste groepsduel werd namelijk kansloos verloren. Het Engelse Arsenal bleek veel te sterk en versloeg PSV in Londen met 4-0.

Sevilla en RC Lens zijn de andere twee clubs in Poule B. In hun onderlinge duel kwam geen winnaar. Het eindigde uiteindelijk in een 1-1 gelijkspel, waardoor beide ploegen nu één punt hebben.

Head to Head PSV Eindhoven – Sevilla

Afgelopen seizoen troffen PSV en Sevilla elkaar ook. En het werd geen leuke herinnering voor de Nederlandse club. Met name uit bij Sevilla FC werd een dram voor Eindhovenaren. De Spaanse club overklaste PSV door met 3-0 te winnen en leek daarmee het tweeluik beslist te hebben.

PSV dacht daar anders over en ging in het eigen Philips Stadion vol op de aanval. Dat resulteerde in een 2-0 voorsprong en het leek een kwestie van tijd alvorens de bevrijdende 3-0 zou vallen. Die viel echter niet en dus ging Sevilla vorig seizoen ten koste van PSV door naar de kwartfinales van het UEFA Europa League toernooi.

Voorspellingen PSV Eindhoven – Sevilla

In het 1×2 spelsysteem vinden we de hoogste odds bij een Spaanse zege . Als Sevilla het lukt om PSV in eigen huis te kloppen wordt er door de top bookmakers tot maximaal 3,95 keer het ingelegde speelbedrag uitgekeerd.

Bij een gelijkspel zijn de potentiële winstkansen ook hoog. Momenteel kan daar tot 3,80 keer het speelbedrag gewonnen worden met een winnende voorspelling op een gelijkspel bij PSV Eindhoven – Sevilla FC.

Gaat PSV dinsdagavond dit Champions League duel winnen, dan bezorgen ze daarmee Voetbalgokkers die hun geld op de Eindhovenaren hebben gezet een vette cheque van het wedkantoor waar de voorspelling geplaatst is. De maximale uitbetalingshoogte bij deze weddenschap kan in het 1×2 spelsysteem stijgen tot 2,00 keer het speelbedrag dat is ingevuld op het online wedformulier.

Gokken op Voetbal

Vergelijk de quoteringen voor het UEFA Champions League duel PSV Eindhoven – Sevilla FC en scoor de beste odds via Gokken op Voetbal! Zet wel tijdig in, want de pre-wedstrijd deals lopen af als het eerste fluitsignaal klinkt in Eindhoven. En dat zal zijn op dinsdag 3 oktober om 21:00 uur.

Scoor de beste deal, vergelijk nu al de aanbiedingen van de veilige en legale bookmakers door onze bookmakerspagina te bezoeken. Meespelen met PSV Eindhoven – Sevilla? Vergelijk, zet in en win via ons betrouwbare vergelijkingsplatform voor Voetbalgokkers die verantwoord willen Gokken op Voetbal!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.