Scoor de beste odds bij Griekenland – Nederland via Gokken op Voetbal!

14 oktober 2023

Het beste resultaat voor het Nederlands elftal is maandag winst op Griekenland. Het beste resultaat voor VoetbalGokkers? Die kan je hier vinden! Gokken op Voetbal heeft alle actuele odds en deals bij de veilige en legale Sportsbooks in Nederland voor je verzameld. Meespelen met Griekenland – Nederland? Check dan nu onze bookmakerspagina en vergelijk de pre-wedstrijd quoteringen voor dit belangrijke EK kwalificatieduel via Gokken op Voetbal!

EK kwalificatie

De EK kwalificatiereeksen zijn verdeeld over diverse groepen. Uit elke groep plaatsen de bovenste twee landen zich voor de eindronde van het Europees kampioenschap voetbal 2024 in Duitsland. Oranje speelt in Groep B. Daarin staat Nederland derde. Het Nederlands elftal heeft echter één wedstrijd minder gespeeld dan Griekenland, dat tweede staat.

Winst in het inhaalduel tegen Gibraltar zou dus genoeg zijn om over de Grieken heen te wippen, maar dan mag er maandag niet verloren worden. Een gelijkspel zou ook voldoende kunnen zijn, want Oranje won in september thuis met 3-0 van de Grieken. Hierdoor is het onderlinge resultaat in Nederlands voordeel.

Head to Head

Vorige maand bewees Oranje zichzelf dus een prima dienst door in het PSV stadion te Eindhoven met 3-0 van de Griekse nationale voetbalploeg te winnen. De goals kwamen in die wedstrijd van Marten de Roon, Cody Gakpo en Wout Weghorst. Gakpo is er ditmaal door een blessure niet bij. Ook Frenkie de Jong, Teun Koopmeiners, Memphis Depay, Mathijs de Ligt, Justin Bijlow, Noa Lang, en Jurrien Timber ontbreken door blessures.

De Grieken hebben met Vangelis Pavlidis een echte goalgetter in huis. Pavlidis kent Nederland bovendien goed, want hij speelt momenteel voor AZ Alkmaar. Bovendien is hij topscoorder in het huidige Erdivisie seizoen. De topscoorder van vorig seizoen is ook een Griek: Douvikas speelde vorig seizoen voor FC Utrecht. Ook de Griek Pantelis Hatzidiakos kent Nederland goed, zijn familie is half Nederland en ook hij kwam in het verleden uit voor AZ. Tegenwoordig speelt hij bij Cagliari.

Odds Griekenland – Nederland

In het 1×2 spelsysteem kan er maximaal gescoord worden als de Grieken in Athene winnen van Nederland. In dat geval lopen de maximale odds bij de Nederlandse online bookmakers namelijk op naar 3,55 keer de waarde van de weddenschap.

Bij een gelijkspel scoor je als online voetbalpunter tot maximaal 3,40 keer het ingelegde speelbedrag. Terwijl je bij andere top bookmakers zoals Bet365 en Circus ook nog prima bonussen kunt winnen oplopend tot x3,30 keer de inlegwaarde.

Wint Nederland dit belangrijke duel in de EK kwalificatie voor EURO 2024? Dan is het kassa voor alle Voetbalgokkers die hierop speelden bij één van de legale, veilige bookmakerskantoren. Gokken op Voetbal vond de beste odds! Deze zorgen voor een maximale uitbetaling van 2,15 keer het ingevulde geldbedrag op het online wedformulier.

Datum en tijdstip Griekeland – Nederland

Het EK kwalificatieduel Griekenland – Nederland wordt op maandag 16 oktober om 20:45 uur gespeeld. Voorspellen via de pre-wedstrijd odds kan tot het moment van die aftrap.

Zorg dat je tijdig de odds vergelijkt en je weddenschap plaatst, want alleen als je meespeelt maak je kans op de bookmakersbonussen die worden uitgekeerd nadat Griekenland – Nederland is gespeeld. Besluit jij ook om mee te doen en je kans te wagen? Speel dan via betrouwbare Sportsbooks door te kiezen voor één van de wedkantoren op Gokken op Voetbal.nl! Verantwoord spelen houd het leuk.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.