Scoor de beste Eredivisie odds bij Feyenoord – Vitesse

18 oktober 2023

Landskampioen Feyenoord speelt komende zaterdag thuis tegen Vitesse. De Arnhemmers staan in de middenmoot en kunnen wel een overwinning gebruiken. Feyenoord is vierde en zal ook moeten winnen om de bovenste drie ploegen niet uit het oog te verliezen. Kunnen de Rotterdammers in de eigen Kuip Vitesse verslaan? Voorspel Feyenoord – Vitesse via Gokken op Voetbal!

Eredivisie seizoen 2023 – 2024

Feyenoord begon dit Eredivisie seizoen met twee gelijke spelen. De Rotterdammers herstelden zich van deze valste start door alle competitieduels daarna te winnen. Hierdoor is Feyenoord opgeklommen naar plek vier. Met twintig punten uit acht speelronden staat ze vier punten achter koploper PSV, dat nog altijd ongeslagen is.

Voor Vitesse begon het Eredivisie seizoen 2023 – 2024 ook niet al te best, maar trainer Phillip Cocu liet de Arnhemse motor aan de praat, want in de afgelopen vijf duels deed Vitesse het een stuk beter dan in het begin van deze jaargang in de Nederlandse Eredivisie. Door onder meer een zege op buurman NEC en een gelijkspel tegen Excelsior is Vitesse nu elfde met 7 punten.

Head to Head

Afgelopen seizoen pakte Feyenoord drie punten tegen Vitesse en gek genoeg werden die drie punten in Arnhem behaald. In een spectaculaire wedstrijd wonnen de Rotterdammers met 2-5 in de Arnhemse Gelredome.

In de Rotterdamse Kuip werd verloren van Vitesse. Feyenoord was al kampioen en de titelfeesten waren in de benen gaan zitten van de kersverse kampioen. Vitesse profiteerde en won met 0-1. De drie punten waren heel duur voor de Arnhemmers die vorig seizoen lang tegen degradatie vochten.

Odds Feyenoord – Vitesse

Welke weddenschap levert het meeste op bij Feyenoord – Vitesse. In het 1×2 spelsysteem staan de quoteringen bij een zege van Vitesse het hoogte. Als Vitesse net als vorig seizoen met drie punten de Kuip uitloopt, dan keren de betere bookmakers tot maximaal 13.00 keer de inleg uit.

Gaan de teams de punten met elkaar delen, dan keren de topbookmakers tot 8.00 keer het speelbedrag uit. Ook dat is een torenhoge quoteringen bij dit Eredivisie duel uit speelronden negen van het seizoen 2023 – 2024.

Wint Feyenoord voor eigen publiek van Vitesse? Dan schrijven zij weer drie punten bij en kunnen voetbalgokkers mooie odds scoren. De legale, Nederlandse online voetbalbookmakers keren bij deze uitslag tot 1.17 keer het ingelegde speelbedrag uit iedereen die deze uitslag invulden op het wedformulier.

Datum en tijdstip Feyenoord – Vitesse

Gokken op Voetbal heeft de beste Nederlandse Sportsbooks met een geldige Nederlandse goklicentie voor je op een rij gezet. Zo kan je direct zien bij welke betrouwbare aanbieder je verantwoord kunt inzetten. De datum en het tijdstip van Feyenoord – Vitesse is dan natuurlijk wel bepalend voor het moment van plaatsing.

Het duel Feyenoord Rotterdam – Vitesse Arnhem wordt op zaterdag 21 oktober gespeeld in de Rotterdamse Kuip. De aftrap is om 21:00 uur. Tot dat moment is voorspellen via de pre-wedstrijd spelopties mogelijk. Bekijk welke opties er zijn of scoor bij het live gokken op Feyenoord – Vitesse door tijdens de wedstrijd je weddenschap te plaatsen. Speel jij mee? Misschien ben je dan wel één van de winnaars door een correcte voorspelling te plaatsen bij Feyenoord tegen Vitesse!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.