Pakt PSV na nederlaag bij NEC weer drie punten in uitwedstrijd bij Excelsior?

30 maart 2024

PSV speelt de dinsdag na de Pasen uit bij Excelsior. Een perfecte tegenstander voor de Eindhovenaren op weg naar de landstitel, want bij Excelsior wint PSV eigenlijk altijd. Lukt het de formatie van trainer Peter Bosz ook dit seizoen om drie punten op te halen in Kralingen en herstelt het zich daarmee van de 3-1 nederlaag bij NEC? Speel mee met Excelsior – PSV en plaats je weddenschap tegen de beste odds via Gokken op Voetbal.nl!

Eredivisie seizoen 2023 – 2024

Nu de interlandbreak achter de rug is, snelt het Eredivisie seizoen in een rap tempo richting het einde. Excelsior – PSV is één van de eerste wedstrijden uit de midweekse speelronde 28. Er volgen dus nog slechts zes duels na deze wedstrijden. PSV is koploper en op jacht naar het kampioenschap, terwijl Excelsior zal vechten voor elk punt om ook volgend seizoen weer in de Eredivisie uit te mogen komen.

Er liggen dus belangen bij beide elftallen en dat levert, zeker in het slot van een seizoen, vaak interessante duels op waarbij er ook nog eens regelmatig verrassende uitslagen voorbijkomen. Is Excelsior – PSV er daar één van of pakken de Eindhovenaren voor de 11e keer in twaalf ontmoetingen de volle buit in Kralingen?

Head to Head Excelsior – PSV

In de laatste elf onderlinge ontmoetingen waarin Excelsior als thuisspelende ploeg het opnam tegen PSV werd het één keer een gelijkspel, alle overige wedstrijden eindigde in een overwinning voor PSV Eindhoven.

Vorig seizoen won de club Eindhoven beide wedstrijden van de Rotterdammers. In Eindhoven won het met 4-0 en in Rotterdam liep de score nog hoger op. PSV won daar vorig seizoen met 1-6.

Odds Excelsior – PSV Eindhoven

De bezoekers uit Eindhoven zijn zonder twijfel favoriet bij de bookmakers. Dat betekent dat de pre-wedstrijd odds in het 1X2 spelsysteem niet heel hoog zullen uitvallen als je inzet op een overwinning van de Eindhovense formatie.  De pre-wedstrijd quoteringen stijgen tot maximaal 1,14 keer de inlegwaarde als je met succes voorspelt dat PSV dinsdag als winnaar van het veld loopt.

De odds bij een zege van Excelsior zullen veel hoger uitvallen. Bij alle Nederlandse Sportsbooks scoor je gemakkelijk quoteringen die oplopen naar 17,00 het ingelegde speelbedrag en dat is dan ook gelijk de hoogste quotering bij dit midweekse competitieduel.

Als beide elftallen in het Van Donge & De Roo stadion gelijkspelen, zullen de wedkantoren ook flink uitpakken. De maximale bookmakersbonus stijgt dan naar 9,90 keer het inlegbedrag en het goede nieuws is dat je die opbrengst met niemand hoeft te delen: het gewonnen bedrag is helemaal voor jou.

Gokken op Voetbal

De Eredivisie wedstrijd Excelsior Rotterdam – PSV uit speelronde 28 van de hoogste Nederlandse voetbalcompetitie zal op dinsdag 2 april worden gespeeld. Het betreft dus een midweekse speelronde.

Zet daarom tijdig in en vergeet door de paasdagen niet om je voorspelling op tijd achter te laten. De aftrap van dit duel is om 20:00 uur en zal plaatsvinden in het Van Donge & De Roo stadion te Rotterdam. Vergelijk, zet in en win via de bookmakerspagina van Gokken op Voetbal.nl!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.