Pakt PSV bij het Eredivisieduel PSV – Heracles haar twintigste competitiezege?

14 februari 2024

PSV is nog altijd ongeslagen in de Nederlandse Eredivisie. De club uit Eindhoven houdt dat al 21 duels vol en als het in deze 22e speelronde van Heracles Almelo wint boekt het al haar twintigste overwinning van het lopende voetbalseizoen. Heracles vecht ondertussen tegen degradatie en moet ook winnen om boven de rode streep te blijven. Voorspel PSV – Heracles via Gokken op Voetbal en speel mee tegen de beste Eredivisie odds!

Statistieken Eredivisie

PSV – Heracles is een wedstrijd uit de 22e speelronde van het Nederlandse Eredivisie. De competitie gaat over 34 duels en dus zijn er na dit duel nog 12 speelronden te gaan. PSV heeft een voorsprong van 10 punten op eerste achtervolger Feyenoord van tien punten. Het heeft dus nog negen overwinningen nodig om de landstitel te pakken. Heracles hoeft een een kampioenschap niet te denken. De club uit Almelo werd afgelopen seizoen nog winnaar van de Keukenkampioen Divisie, maar hopen voorlopig dit titel niet meer binnen te hoeven omdat ze in de Eredivisie spelen. Om dat voor elkaar te krijgen zijn er nog wel wat puntjes nodig. Heracles staat nu op plek veertien met 22 punten.

Head to Head PSV – Heracles

In de voorgaande vijf onderlinge duels zagen we dat PSV vier keer als winnaar uit de bus kwam. Ook dit seizoen wist PSV in Almelo al drie punten te scoren. Er werd op 4 november 2023 maar liefst zes keer gescoord door de Brabantse topclub. Omdat Heracles niet tot scoren kwam eindigde dat duel in 0-6.

Tijdens de winterstop spraken beide clubs met elkaar af om een oefenwedstrijd te spelen. Heracles liet toen zien dat het zeker niet kansloos hoeft te wezen tegen PSV. Het vriendschappelijke duel van 7 januari 2024 eindigde namelijk in 1-1. Of die uitslag iets zegt over de krachtverhoudingen voor komende vrijdag is echter maar zeer de vraag.

Odds PSV – Heracles Almelo

Als Heracles Almelo in Eindhoven weet te winnen dan stijgen de quoteringen in het 1×2 spelsysteem het hardste. De maximale odds bij de Nederlandse bookmakers die in ons land online voetbalweddenschappen mogen aanbieden staan op dit moment op 29,00 de inlegwaarde bij een weddenschap op winst voor Heracles.

Het wedbedrag dat wordt ingezet op een gelijkspel zal ook flink veel meer waard worden als PSV – Heracles onbeslist eindigt. Een puntendeling in Eindhoven levert bij de betere en veilige online bookmakers tot wel 12,00 het ingelegde geldbedrag op. De voorspelling moet dan wel voor de aftrap zijn geplaatst.

Gaat PSV weer een overwinning bijschrijven in dit toch al bijzonder succesvolle seizoen? Dan ligt er voor Voetbalgokkers die op PSV hun geld zetten een maximale bookmakersbonus van 1,09 keer het ingezette wedbedrag op de plank voor iedereen die deze voorspelling vooraf plaatste via betrouwbare bookmakers die op onze site het 1X2 spelsysteem aanbieden.

Gokken op Voetbal

Het plaatsen van een voorspelling via gokwebsite Gokken op Voetbal maakt het volgen van wedstrijden nog spannender. Nederlandse Voetbalgokkers die dit doen kiezen daarbij in de regel voor wedstrijden uit de Eredivisie. PSV – Heracles is een competitieduel uit speelronde 22 waarop nu al kan worden ingezet.

De aftrap zal plaatsvinden op vrijdag 16 februari in het Philips Stadion te Eindhoven. Het eerste fluitsignaal zal klinken om 20:00 uur. En dat is ook het moment waarop de pre-wedstrijd deals gesloten worden en het live gokken begint. De beste odds scoren in de pre-wedstrijd fase of live? Check dan voor of tijdens PSV – Heracles Almelo de actuele spelopties en quoteringen om de beste deal te scoren!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.