Ontdek de beste odds en speltypen bij Feyenoord – PSV in Johan Cruijff Schaal

1 augustus 2023

Aanstaande vrijdag start het Nederlandse voetbalseizoen met de wedstrijd Feyenoord – PSV in de Johan Cruijff Schaal. De strijd zal traditioneel getrouw gehouden worden in De Kuip te Rotterdam. Ontdek de beste odds en speltypen bij Feyenoord – PSV in Johan Cruijff Schaal via Gokken op Voetbal en laat een correcte voorspelling achter bij de bookmakerskantoren. 

Johan Cruijff Schaal

De Johan Cruijff Schaal wordt eens per jaar gehouden. Het is een strijd tussen de huidige landskampioen en bekerwinnaar. Het is ook de eerste prijs van het nieuwe seizoen die Nederlands betaald voetbalclubs kunnen binnen harken. In de laatste twee jaren slaagde PSV erin de schaal te veroveren. Tweemaal deden de Eindhovenaren dit door Ajax Amsterdam te hebben verslagen.

Het is al vijf jaar geleden dat Feyenoord erin slaagde de Johan Cruijff Schaal te veroveren. In 2018 was dat voor het laatst. Ook toen ging de strijd tussen Feyenoord en PSV. De Rotterdamse ploeg veroverde de schaal pas na een strafschoppenreeks.

Belangrijke spelers

Beide teams hebben nieuwe spelers aan de selecte toegevoegd en zijn er sterkhouders verkocht. Zo zag landskampioen Feyenoord aanvoerder Orkun Kökçü vertrekken naar Benfica. De nieuwe aanvoerder van de Rotterdamse ploeg is de Oostenrijkse verdediger Gernot Traunet. De aanvoerder is nog niet wedstrijdfit na een knieblessure en speelt in de strijd om de Johan Cruijff Schaal waarschijnlijk niet mee.

Bij PSV Eindhoven vertrok onder andere het jonge voetbaltalent Xavi Simons. De aanvallende middenvelder speelt nu voor het Duitse RB Leipzig. Nieuwe aanwinst van de Eindhovenaren is Noa Lang. De aanvaller komt over van het Belgische Club Brugge en speelde daarvoor nog bij Ajax Amsterdam.

Head 2 Head

In de laatste twee seizoenen speelden Feyenoord en PSV viermaal tegen elkaar. De ontmoetingen vonden plaats in de Nederlandse Eredivisie. Van de vier wedstrijden wonnen PSV en Feyenoord er beide één. Tweemaal werd het een gelijkspel. Dat was ook in de laatste ontmoeting het geval. Op 5 februari dit jaar werd het 2-2 in De Kuip te Rotterdam.

Voorspellingen Feyenoord – PSV

De Nederlandse bookmakers weten de voorpret op de Johan Cruijff Schaal 2023 nog wat op te voeren. De pre-odds in het 1×2 spelsysteem komen niet onder de keer twee. De hoogste quotering keren de wedkantoren uit bij een gelijkspel. Als Feyenoord en PSV even sterk zijn in de reguliere speeltijd dan volgt er een penaltyreeks. Voetbalgokkers die dan op een gelijkspel hadden ingezet worden tot 3.60 keer het speelbedrag beloond.

De bookmakers hebben de pre-odds bij een zege van PSV op maximaal 3.25 keer de inleg ingedeeld. Daarmee lopen de bookmakersbeloningen zelfs op tot boven de keer drie de inleg die werd gestort bij het maken van de deal.

Gaat Feyenoord winnen? Dan valt er ook nog een hoge bookmakersbeloning te scoren. Bij de Nederlandse wedkantoren lopen de odds op tot 2.17 keer het wedbedrag bij een correcte voorspelling op winst van de Rotterdamse ploeg.

Spelopties Johan Cruijff Schaal

De spelopties bij de bookmakers voor de Johan Cruijff Schaal zijn talrijk. Wedden in de pre-fase wordt op heel veel verschillende manieren gedaan bij de betrouwbaarste bookmakers van Nederland. Bij deze wedkantoren kan veilig gewed worden op voetbalwedstrijden, maar ook op andere soorten sportwedstrijden, toernooi en races.

Liever live wedden op de Johan Cruijff Schaal 2023? Dat kan ook bij de bookmakers op Gokken op Voetbal. De strijd tussen Feyenoord en PSV vindt op vrijdag 4 augustus plaats. Het duel in De Kuip begint om 20:00 uur. Vanaf dit tijdstip schakelen de wedkantoren over van pre-odds naar live betting deals. Meer informatie over gokken op voetbal vind je op onze website. Om te wedden bij de Nederlandse bookmakers dien je 24 jaar of ouder te zijn. Speel bewust en verantwoord mee en word de winnaar bij de Johan Cruijff Schaal 2023!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.