Ongeslagen Fransen met sterspeler Kylian Mbappé op weg naar EURO 2024

5 september 2023

Het Franse nationale elftal is hard op weg om poulewinnaar te worden. Dat is goed nieuws voor fans van Kylian Mbappé, maar minder goed nieuws voor Nederland. Oranje zit immers in dezelfde groep als de Fransen en moet minimaal tweede eindigen om door te gaan. Doordat Frankrijk ongeslagen is lijkt positie één al vergeven. Wint van de Fransen op Ierland maakt het verhaal voor Oranje nog lastiger. Voorspel Frankrijk – Ierland via Gokken op Voetbal en scoor de beste EURO 2024 odds!

EURO 2024 Groep B

Koploper in de poule is Frankrijk dat inmiddels twaalf punten heeft, maar twee keer zoveel wedstrijden als Oranje achter de rug heeft. Op de tweede plaats staat Griekenland met zes punten uit drie wedstrijden. Nederland staat momenteel vierde, nog achter Ierland. Frankrijk krijgt dus met de thuiswedstrijd tegen de Ieren de kans om de koppositie te verstevigen en daarmee Nederland te helpen om Ierland voorbij te gaan.

Sterspelers

Bij de Fransen is Kylian Mbappé zonder enige twijfel de sterspeler. De vedette komt uit voor Paris Saint Germain en weet ook daar wekelijks te imponeren. Andere grote namen in het elftal van Les Bleus zijn Aotoine Griezmann en Olivier Giroud. Karim Benzema is gestopt als Frans international en zal er tegen de Ieren dan ook niet bij zijn.

Evan Ferguson is bij de Ierse ploeg de sterkhouder. Hoe kan het anders met zo’n achternaam? De aanvaller speelt normaal zijn wedstrijden in de Premier League bij Brighton & Hove Albion. Hij maakte in 2022 zijn debuut voor de Ierse nationale ploeg en is nu al een onmisbare kracht in het elftal van bondscoach Stephen Kenny.

Head 2 Head

Ierland en Frankrijk troffen elkaar dit jaar al in Dublin. De Fransen wonnen op 27 maart de EK kwalificatiewedstrijd met 0-1 in het Aviva Stadion. In 2018 speelden de landenteams een oefenwedstrijd tegen elkaar.

Ook toen was Les Bleus duidelijk een maatje te groot voor de Ierse ploeg. Al bleef het ook op dat moment bij een beschaafde uitslag. Frankrijk won met 2-0, maar kwam eigenlijk nooit in de problemen.

Voorspellen EURO 2024 Frankrijk – Ierland

De online bookmakers verwachten dat de Ieren het zwaar krijgen in Parijs en schalen de pre-odds het hoogst in bij winst van Ierland. Winnen de Ieren van de Fransen, dan keren de bookmakers in het 1×2 spelsysteem tot 10,29 keer het speelbedrag uit dat in ingezet op winst van Ierland.

Delen de Fransen en Ieren de punten met elkaar? Dan keren de Nederlandse wedkantoren pre-odds uit die oplopen tot maximaal 5.52 keer de inleg. Bij deze uitslag valt niet alleen een stevige beloning te scoren. En dit zou ook een gunstig resultaat zijn voor Nederland.

Winnen de Fransen ook dit keer weer? De bookmakers hebben de maximale pre-odds op 1,29 keer de inleg klaarstaan aan voor voetbalgokkers die hierop gokten.

Speltypen

Het 1×2 spelsysteem is niet voor iedereen heilig. Het oeroude systeem werkt nog altijd prima, maar voor wie wat meer uitdaging zoekt is er de handicap optie. Hiermee scherp je de voorspelling iets aan, waardoor een eventuele bookmakersbonus hoger uit kan vallen. Check de Gokken op Voetbal bookmakerspagina voor een overzicht van alle EURO 2024 opties bij dit speltype.

Inzetten op Frankrijk – Ierland kan nu al. De pre-wedstrijd quoteringen zullen actief blijven totdat het duel begint. En dat zal zijn op donderdag 7 september. De wedstrijd wordt da gespeeld in het Parc des Princes en zal om 20:45 uur van start gaan. Daarna kan er alleen nog via het speltype live gokken worden ingezet. Ook deze vergelijk je gemakkelijk en snel op Gokken op Voetbal.nl.

 

toggle off
Gokreclame uitschakelen.