Odds tot bijna x23.00 bij Eredivisie duel Feyenoord – Heracles Almelo

6 maart 2024

In De Kuip te Rotterdam treft Feyenoord aanstaande zondagavond Heracles Almelo. De Rotterdammers strijden voor eigen Legioen voor drie punten tegen de bezoekers uit Almelo. De Overijsselse ploeg smacht naar punten, maar de de huidige nummer twee van de Eredivisie dan in eigen stadion zien te verslaan. Welke ploeg wint de laatste wedstrijd van speelronde 25 van de Eredivisie? Scoor odds tot bijna x23.00 bij Eredivisie duel Feyenoord – Heracles Almelo via Gokken op Voetbal.nl!

Statistieken Eredivisie

Op de eerste plaats van de Eredivisie staat nog altijd PSV Eindhoven. De Brabantse formatie lijkt hard op weg te zijn naar kampioenschap. Feyenoord verdedigt de tweede plaats dan ook zo goed mogelijk. Die plek geeft aan het einde van het seizoen toegang tot de groepsfase van de UEFA Champions League. de Rotterdamse formatie heeft tien punten minder dan PSV en houdt FC Twente die derde staat op zes punten achter zich.

Heracles Almelo staat op de veertiende plek en is nog lang niet zeker van lijfbehoud in de Eredivisie. De ploeg van trainer Erwin van de Looi heeft 23 punten. De Almeloërs hebben vijf punten meer dan de nummer zestien RKC Waalwijk die dan aan het eind van het seizoen nacompetitie moeten spelen. De Heraclieten moeten dus snel punten gaan pakken willen zij niet in de degradatiezone terechtkomen.

Head 2 Head

Feyenoord en Heracles Almelo speelden op 17 december vorig jaar nog tegen elkaar. Toen werd de wedstrijd in het Erve Asito Stadion gehouden en gewonnen door Feyenoord met maar liefst 0-4. Vorig seizoen speelden de Heraclieten niet in de Eredivisie en dus de laatste ontmoeting tussen beide teams  in Rotterdam vond al drie jaar geleden voor het laatst plaats. Op 1 december 2021 wist Feyenoord met 2-1 te winnen van de Heraclieten. Dat was de laatste keer dat de Rotterdammers de ploeg uit Almelo te gast kregen in de Eredivisie. De Overijsselse ploeg kwam het laatst in 2013 winnen in De Kuip. Op 27 oktober dat jaar zegevierden de Heraclieten met 1-2 van de Rotterdamse ploeg.

Odds Feyenoord – Heracles Almelo

De Nederlandse bookmakers pakken flink uit met torenhoge pre-odds. Als Heracles Almelo wint in de Rotterdamse Kuip staan er voor de voetbalgokkers die dit vooraf ook hadden voorspeld tot 22.59 keer de inleg klaar.

Bij een gelijkspel lopen de bookmakersuitkeringen ook lekker op. Delen Feyenoord en Heracles de punten met elkaar, dan kan er tot 11.99 keer het speelbedrag gewonnen worden bij een correcte voorspelling in het 1×2 spelsysteem.

De maximale beloningen bij winst van Feyenoord lopen niet hoger op dan 1.08 keer het speelbedrag. Hiermee geven de bookies wel aan dat zij de Rotterdamse formatie als favoriet aanwijzen in dit duel tegen Heracles. In de vele andere speltypen die de bookmakers aanbieden kunnen de beloningen nog verder oplopen. Check en vergelijk de odds bij bookmakers als LeoVegas, Unibet, Jack.nl , Bet365 en Circus.

Gokken op Voetbal

Gokken op Voetbal is wat velen die van deze sport houden graag doen. Wedden op voetbalwedstrijden kan iedereen, maar via bookmakers kan dit een risico zijn. Een speelbedrag kan verloren gaan als de weddenschap niet uitkomt. Om de winstkansen te verhogen is een goede voorbereiding op een weddenschap een must. Ook spelen via betrouwbare wedkantoren is van groot belang. Op Gokken op Voetbal zijn de betrouwbaarste bookmakers van Nederland vermeld. Speel bewust en verantwoord mee.

De Eredivisie wedstrijd Feyenoord – Heracles Almelo staat gepland op zondag 10 maart. De wedstrijd wordt gespeeld in De Kuip te Rotterdam. Er kan tot 20:00 uur een weddenschap geplaatst worden in de pre-fase van de wedstrijd. Op dat tijdstip trappen Feyenoord en Heracles af in speelronde 25 van de Eredivisie. Gaat favoriet Feyenoord dit duel winnen voor eigen publiek of keren de Heraclieten met drie punten op zak terug naar Almelo? Laat je voorspellingen achter bij betrouwbare wedkantoren en speel veilig mee via Gokken op Voetbal.nl!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.