Nederland oefent tegen Schotland voor EURO2024

19 maart 2024

In de Johan Cruijff Arena speelt het Nederlands elftal aanstaande vrijdag tegen Schotland. Oranje maakt zich met duel op voor EURO2024 in Duitsland dat over drie maanden wordt gehouden in Duitsland. Heeft bondscoach Ronald Koeman de boel op de rit en speelt Oranje de sterren van de hemel tegen de Schotten? Vind de hoogst mogelijke odds bij het oefenduel tussen Nederland – Schotland via Gokken op Voetbal.nl!

EURO2024

Het EK wordt dit jaar gehouden in Duitsland. Het gastland biedt tien stadions aan waar gespeeld gaat worden om het Europees kampioenschap. De Duitsers starten het toernooi op 14 juni met de openingswedstrijd tegen Schotland in München. Nederland speelt de eerste wedstrijd op EURO2024 tegen Frankrijk op 21 juni. De finale wordt in Berlijn gehouden en vindt plaats op 14 juli. Deze week spelen meerdere landen twee oefenduels om zich op te maken voor het EK. Ook worden de laatste drie tickets voor EURO2024 uitgedeeld. Er zijn nog twaalf landen die kans kunnen maken op deelname aan het Europees toernooi.

Head 2 Head

De laatste twee ontmoetingen tussen Nederland en Schotland vonden plaats in oefenwedstrijden. In 2021 speelden Nederland thuis tegen de Schotten. In Amsterdam werd het toen een gelijkspel: 2-2. In 2017 speelde Oranje in Aberdeen tegen Schotland. Het Nederlands elftal wist toen wel te winnen. In het Pittodrie Stadion werd het 0-1 voor Oranje dankzij een doelpunt van Memphis Depay in de veertigste minuut van de wedstrijd. De laatste wedstrijden tegen de Schotten die er echt om deed, werden in 2009 gespeeld. Toen moest Nederland zich plaatsen voor het WK van 2010. Oranje won in eigen land met 3-0 van Schotland en wist ook uit de Schotten te verslaan (0-1).

Odds Nederland – Schotland

De odds bij het duel van Nederland tegen Schotland staan er goed op in het 1×2 speelsysteem. Ook in overige speltypen zijn de quoteringen niet mis, maar wij lichten de odds in het traditionele 1×2 spelsysteem op. De Nederlandse bookmakers hebben bij deze oefenwedstrijd de hoogste quoteringen klaarstaan bij winst van de Schotten. Mocht Schotland komen winnen in Amsterdam, dan keren de bookmakers tot wel 6.99 keer het speelbedrag uit.

Bij een puntendeling in onze hoofdstad staan de odds er ook lekker op. Voetbalgokkers kunnen tot 4.31 keer de inleg scoren bij een correcte weddenschap op een gelijkspel in de Johan Cruijff Arena.

Laat Het Nederlands elftal zich van de beste kant zien en wint bondscoach Koeman met zijn beste elf van Schotland? Dan keren de bookmakers tot 1.44 keer de inleg uit bij een juiste weddenschap op winst van het Oranje-team. Vergelijk ook de quoteringen in andere speelsystemen of zet in op de speler die volgens jouw gaat scoren.

Gokken op Voetbal

Het EK is nog niet eens begonnen, maar de voorpret kan al beginnen met de oefenreeks die Oranje speelt. Het Nederlands elftal speelt na het treffen met de Schotten deze maand ook nog tegen Duitsland. In juni staan de laatste twee oefenwedstrijden op het programma. Er wordt in eigen huis tegen Canada en IJsland gespeeld. Daarmee zwaait het Nederlands elftal af voor EURO2024.

Wedden op de interlands kan veilig en verantwoord bij de Nederlandse bookmakers op Gokken op Voetbal. Voorspel de wedstrijd bij betrouwbare wedkantoren. Zo ben je er zeker van dat er wordt uitbetaald als er een correcte weddenschap geplaats is. Meer informatie over veilig gokken op voetbal is te vinden op de website Gokken op Voetbal.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.