Minimaal een verdubbeling van je inleg bij PSV – Dortmund

17 februari 2024

Als PSV en Dortmund komende dinsdag in Eindhoven de degens kruisen kunnen online Voetbalgokkers ook als winnaar uit de bus komen. Plaats je via Gokken op Voetbal.nl een winnende weddenschap op dit UEFA Champions League duel, dan verdien je daar minimaal het dubbele van je inleg mee als je inzet via het reguliere 1X2 spelsysteem. Speel jij mee met PSV – Dortmund? Vergelijk, zet in en win via Gokken op Voetbal.nl!

Statistieken UEFA Champions League

Het duel PSV – Dortmund is een wedstrijd uit de achtste finales van het UEFA Champions League toernooi. Dit is de eerste ronde na de groepsfase. In die groepsfase wist PSV zich knap staande te houden in een poule met Arsenal, Sevilla en RC Lens. PSV eindigde in die groep als tweede en realiseerde daarmee overwintering in de Champions League.

Dortmund deed het in de poulefase zelfs nog een stukje beter. Het werd groepswinnaar van een loodzware poule. Paris St. Germain eindigde daarin als tweede en ging dus ook door. AC Milan delfde het onderspit en moet nu verder in de Europa League, terwijl de Engelse Premier League formatie Newcastle United helemaal werd uitgeschakeld in de ‘poule des doods’.

Head to Head PSV – Dortmund

In de Head to Head statistieken zien we dat PSV en Dortmund elkaar één keer eerder tegenkwamen. Dat was overigens ook in het UEFA Champions League toernooi. Die confrontatie was in het jaar 2002. Ook toen speelde PSV eerst thuis. Dat werd echter geen succes. De Eindhovenaren gingen in eigen huis met 1-3 vrij kansloos onderuit.

De return zorgde nog voor een beetje eerherstel, want PSV wist in die wedstrijd met 1-1 gelijk te spelen. Het was uiteindelijk niet genoeg om de groepsfase destijds te overleven. Dortmund ging achter Arsenal wél door naar de knock-outfase, PSV eindigde mede dankzij het puntverlies in de duels tegen Dortmund als vierde en mocht dus niet verder in Europa dat seizoen.

Odds bij PSV – Borussia Dortmund

De online bookmakers waar je als Nederlandse Voetbalgokkers op voetbalwedstrijden mag gokken betalen voor winst van PSV een zeer interessante winstbonus uit. De maximale hoogte van die beloning is via het 1X2 spelsysteem 2,23 keer de inlegwaarde.

Speel je op Borussia? Dan is een overwinning van de Bundesliga-club in Eindhoven zelfs nog meer waard. In de pre-wedstrijd fase levert deze weddenschap tot maximaal 3,30 keer het ingelegde speelbedrag op.

Gaan PSV en Dortmund dinsdagavond de punten met elkaar delen? Dan stijgen de pre-wedstrijd quoteringen in het 1X2 spelsysteem naar nog hogere waarden. De maximale winstbonus staat bij de betere Nederlandse Sportsbooks op 3,80 keer het bedrag dat werd ingevuld op het wedformulier. Een absolute top quotering voor een Champions League wedstrijd.

Gokken op Voetbal

Het duel in de UEFA Champions League: PSV – Borussia Dortmund zal plaatsvinden op dinsdag 20 februari 2024. Die avond zal het eerste fluitsignaal klinken om 21:00 uur, het reguliere Champions League tijdstip sinds vorig seizoen.

Meespelen? Vergelijk dan nu al de actuele odds en houd onze bookmakerspagina in de gaten voor het maken van de beste PSV – Dortmund deal. Vergelijk, zet in en win de beste UEFA Champions League odds door te Gokken op Voetbal  via vergelijkingswebsite Gokken op Voetbal.nl!

 

toggle off
Gokreclame uitschakelen.