Meespelen met Dortmund – PSV tegen de beste odds via Gokken op Voetbal.nl

9 maart 2024

Lukt het PSV om de koker in te gaan als er geloot wordt voor de kwartfinales van de UEFA Champions League? De Eindhovenaren moeten dan winnen in Dortmund van thuisclub Borussia Dortmund. Thuis lukte dat niet, maar wellicht komende woensdag wel? Voorspel Dortmund – PSV via Gokken op Voetbal.nl en scoor de beste UEFA Champions League odds!

UEFA Champions League

Dortmund wist in Groep F knap te overleven. De Duitsers werden zelfs groepswinnaar en dat is voor een poule waarin Newcastle United, AC Milan en Paris Saint Germain zitten bijzonder knap te noemen. De Duitsers pakte 11 punten en dat waren er drie meer dan nummer twee PSG, dat zich vorige week al verzekerde van een plaatsje in de kwartfinales.

PSV had het in Groep B een stuk moeilijker. Na de 4-0 nederlaag bij Arsenal moesten de Brabanders in de achtervolging. Via zeges op RC Lens en Sevilla lukt dat, want er werd na die dikke nederlaag in Londen niet meer verloren. PSV eindigde daardoor als tweede en mag daarom nu uitkomen in deze achtste finale.

Head to Head Dortmund – PSV

Als we de H2H statistieken bekijken dat zien we PSV  tot nu toe vier keer tegen Dortmund mocht voetballen. PSV wist nooit nooit te winnen van de Duitse zwart-gelen. In de drie voorgaande officiële duels verloor PSV één keer. De andere twee ontmoetingen eindigde in een gelijkspel. Het vierde onderlinge duel is een oefenwedstrijd uit 2017. Ook die ging verloren.

PSV speelde in haar historie maar liefst 95 duels tegen clubs uit Duitsland. Daarvan won PSV er 31 en gingen er 38 verloren. 26 keer eindigde deze Nederland – Duitsland confrontatie in een gelijkspel, waarvan de 1-1 in de heenwedstrijd er dus één was. Eindigt het nu weer gelijk, dan zal er een verlening met wellicht daarna nog een strafschoppenserie volgen.

Odds Dortmund – PSV Eindhoven

De pre-wedstrijd quoteringen in het 1X2 spelsysteem staan bij Dortmund – PSV allemaal boven de 2,00 keer de inlegwaarde. Als PSV wint zelfs nog hoger. De maximale odds bij de Nederlandse Sportsbooks lopen op naar 3,40 keer de inlegwaarde als er in voor de wedstrijd een voorspelling is geplaats op een zege voor PSV.

Wint niet PSV, maar gaan de bloemen naar Dortmund? Dan zal er tot maximaal 2,10 keer de ingelegde speelwaarde worden uitgekeerd door de online bookmakers die in Nederland voetbalweddenschappen via hun online portal mogen aanbieden aan Voetbalgokkers. Daarmee is Dortmund dus favoriet komende woensdag.

Eindigt het in een gelijkspel? Dan zorgt die uitslag voor de hoogste odds in het 1X2 spelsysteem. Voetbalgokkers die hun geld op een gelijkspel zetten weten dat al dat zij gewonnen hebben. Hun bookmakers beloning kan dan oplopen naar maximaal x3,80 keer het ingelegde speelbedrag mee winnen.

Gokken op Voetbal

Online Gokken op Voetbal maakt het volgen van dit duel in Dortmund nog spannender. Gok jij op PSV op juist op de thuisploeg? Plaats je voorspelling om tegen de pre-wedstrijd odds mee te spelen voordat er op woensdag 13 maart om 21:00 uur wordt afgetrapt in het Signal Iduna Park te Dortmund!

Welke odds staan er momenteel in de pre-wedstrijd spelopties klaar? Wil je meespelen met Dortmund – PSV door een voorspelling te plaatsen via de online goksites? Kies dan voor een vergelijking via Gokken op Voetbal. Zo weet je zeker dat je via betrouwbare bookmakers inzet en dat de regels die de KSA hanteert worden nageleefd. Veilig via betrouwbare legale bookmakers gokken doe je op Gokken op Voetbal.nl.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.