LiveScore Bet is bijna live (én deelt alvast bonussen uit!)

27 december 2021

De meeste bookmakers die dit najaar een Nederlandse vergunning kregen, konden niet wachten om open te gaan. BetCity, Holland Casino, Bet365… allemaal hadden ze binnen no time hun platform online staan. Maar terwijl de ene na de andere bookmaker zich ging mengen in de strijd om de Nederlandse gokker, bleef het rond LiveScore Bet angstvallig stil. Dat gaat nu veranderen. Sinds een paar dagen kun je alvast je naam en e-mailadres achterlaten op de Nederlandse site van LiveScore Bet. Je krijgt dan direct bericht zodra deze Engelse bookmaker begin 2022 officieel ons land betreedt. En er is meer! Je pakt namelijk meteen een 100 euro bonus mee als je je vóór 31 december meldt.

Het was even wachten, maar LiveScore Bet gaat bijna live

In de laatste dagen van september 2021 was daar opeens die lijst met namen. Tien gokbedrijven waren door de eerste strenge keuring van de Kansspelautoriteit gekomen, en zij mochten in Nederland online weddenschappen gaan aanbieden. Onder die tien gokbedrijven bevond zich ook het Engelse LiveScore Bet.

Een maand na het opengaan van de gokmarkt was het Nederlandse platform van LiveScore Bet nog nergens te bekennen. Twee maanden na die vergunningsverlening was het verhaal niet anders. Steeds weer verscheen die ene boodschap op het scherm als je de website van deze bookmaker bezocht: “we have not yet launched a website for your country”. Onder die boodschap stonden alleen links naar het Engelse en Ierse platform. Maar nu we bijna drie maanden onderweg zijn, is dat eindelijk veranderd. Sinds ongeveer een week kun je namelijk wél doorklikken naar een Nederlandse pagina. Verwacht daar nog geen lange lijst met Eredivisie-voetbal en andere interessante weddenschappen. Er is alleen die ene mededeling die oproept om alvast je naam en e-mail achter te laten. Hiermee is het grote aftellen begonnen. Begin 2022 gaat het Nederlandse platform van LiveScore Bet eindelijk live!

Registreer je nu en ontvang voor 100 euro aan gratis weddenschappen

LiveScore Bet houdt de exacte lanceringsdatum nog geheim. Toch kan het niet anders dan dat de bookmaker begin januari officieel live gaat. Want met de teaser ‘voltooi je inschrijving zodra we officieel van start gaan in het nieuwe jaar’ zegt LiveScore Bet al genoeg.

Je kunt natuurlijk wachten tot de lancering van het Nederlandse platform een feit is. Alleen moet je dan afwachten óf en hóe LiveScore Bet je voor een inschrijving beloont. Iedere gokker die voor 31 december middernacht zijn naam en e-mailadres achterlaat, kan zich in ieder geval verheugen op 100 euro aan gratis weddenschappen. Tenminste, als je na de definitieve lancering je inschrijving voltooit met onder andere een leeftijdsverificatie en een eerste storting. Over leeftijd gesproken… je moet wel 25 jaar of ouder zijn om voor deze bonus van LiveScore Bet in aanmerking te komen.

De welkomstbonus van 100 euro aan gratis weddenschappen (of gratis bet tokens, zoals LiveScore Bet ze noemt) is bedoeld voor nieuwe spelers die zich vóór de start van 2022 melden. ‘Latere inschrijvingen komen niet in aanmerking voor de aanbieding’, zo laat de bookmaker ons via de bonusvoorwaarden weten. Die voorwaarden vertellen je ook dat je de gratis bet tokens binnen 30 dagen na de voltooiing van je registratie moet gebruiken. Na die periode verloopt deze exclusieve welkomstbonus van LiveScore Bet en moet je het doen zonder deze gratis weddenschappen.

Als je deze week nog je naam en e-mail achterlaat bij LiveScore Bet, zit je echt nog nergens aan vast. Zodra het platform bijna live gaat, ontvang je in je mailbox een herinnering van de bookmaker. Vervolgens is het aan jou om te beslissen of je je inschrijving voltooit óf dat je toch liever voor een ander gokplatform kiest. Laat je de voltooiing van de registratie zitten, dan loop je die 100 euro aan gratis sportweddenschappen alsnog mis.

Statistieken staan voorop bij deze bookmaker

Leuk natuurlijk, zo’n extra bonus ter waarde van 100 euro. Maar voordat je je naam en e-mail achterlaat, wil je wel weten wat LiveScore Bet te bieden heeft.

Het Engelse LiveScore Bet is pas sinds 2020 actief in de wereld van het sportwedden. Toch wist het gokplatform in eigen land meteen grote groepen voetbal- en andere sportwedders naar zich toe te trekken. Logisch, want LiveScore was in 2020 zeker geen nieuwe naam. Al sinds 1998 maken wedders gretig gebruik van alle informatie die LiveScore aanlevert. Het bedrijf heeft bekendheid vergaard met zijn vele statistieken, live standen en einduitslagen. Kortom, al bijna 25 jaar houdt LiveScore iedereen op de hoogte van de belangrijkste zaken die op de internationale sportvelden spelen. Hierdoor kon het uitgroeien tot een populair platform onder (voetbal)gokkers.

De optie om daadwerkelijk een weddenschap aan te gaan, ontbrak lange tijd bij het Engelse LiveScore. Tot vorig jaar, toen LiveScore Bet in het leven werd geroepen. Binnenkort kunnen ook Nederlandse gokkers inloggen bij deze bookmaker om te gaan wedden op voetbal en meer. Zie je LiveScore Bet wel zitten? Vergeet dan niet om vóór de jaarwisseling je gegevens achter te laten via livescorebet.com.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.