Leeuwinnen gaan voor groepswinst tegen Vietnam op WK 2023

29 juli 2023

Het wordt aanstaande dinsdag nog zeer spannend in Groep E van het WK 2023 voor vrouwen. Haalt het Nederlands vrouwenteam de knock-outs van het wereldkampioenschap in Australië en Nieuw-Zeeland? De Oranje Leeuwinnen staan er goed voor, maar winnen van Vietnam is wel een must. Voorspel de wedstrijd van de Leeuwinnen die gaan voor groepswinst tegen Vietnam via Gokken op Voetbal

WK 2023 voor vrouwen

Het WK 2023 voor vrouwen wordt gehouden in de gastlanden Australië en Nieuw-Zeeland. Het wereldtoernooi duurt nog tot 20 augustus. Deze week worden de laatste poulewedstrijden gespeeld. Mocht het Nederlands damesteam bij de beste twee in Groep E behoren dan gaan de Leeuwinnen door naar de knock-outfase. De Oranje-dames treffen dan de nummer één of twee uit Groep G. Op dit moment zou dat Zweden of Italië zijn.

Ook de poulegenoten van Nederland: Portugal en USA treffen elkaar aanstaande dinsdag. De Amerikaanse dames staan nu eerste en in Groep E. Bij winst op het Portugese elftal is de regerend wereldkampioen door naar de volgende ronde. Mochten de Portugezen winnen, dan moeten de Leeuwinnen hun duel tegen Vietnam winnen om de poulefase te overleven.

Belangrijke spelers Oranje Leeuwinnen

Het Nederlands dameselftal heeft zich al bewezen op het WK 2023 bij de beste ploegen te horen. Toch hebben de Leeuwinnen op dit WK nog maar tweemaal gescoord. Daarbij waren Stefanie van der Gragt en Jill Roord de doelpuntmakers op dit toernooi.

Of alle Leeuwinnen dinsdag weer paraat zijn is nog de vraag. Van der Gragt, Victoria Pelova en Lineth Beerensteyn trainden niet volledig mee met de selectie van bondscoach Andries Jonker. Naar verluid hebben zijn de Leeuwinnen ziek.

Head 2 Head

De Nederlandse dames hebben nog nooit eerder een duel gespeeld tegen het Vietnamese damesteam. Het Aziatische land is een nieuwkomer binnen het wereldvoetbal voor vrouwen. De wedstrijd van aanstaande dinsdag in Forsyth Barr Stadium te Dunedin in Nieuw-Zeeland is de eerste keer dat de Leeuwinnen de beste voetbalvrouwen van Vietnam zullen aantreffen.

Voorspellingen Leeuwinnen – Vietnam

De quoteringen bij de laatste poulewedstrijd van de Oranje Leeuwinnen zijn niet mis. De hoogste quoteringen kunnen gescoord worden bij een zege van het Vietnamese dameselftal. De bookmakers keren tot 34.00 keer het speelbedrag uit aan voetbalvoorspellers die durfden te wedden op winst van Vietnam en dit aanstaande dinsdag ook het resultaat zal zijn.

Bij een voorspelling op een gelijkspel kan tot 19.00 keer het wedbedrag verdiend worden. In dat geval zullen de Leeuwinnen de punten gaan delen met Vietnam.

Winst van de Oranje-dames wordt het meest voorspeld. Voetbalgokkers kunnen tot maximaal 1.03 keer het wedbedrag scoren bij een correcte voorspelling op winst van de Leeuwinnen.

Spelopties WK 2023 voor vrouwen

Voetbalgokkers die liever live wedden op voetbalwedstrijden kunnen bij de bookmakers op Gokken op Voetbal ook terecht voor de beste live betting deals. De laatste wedstrijd in de poulefase van de Leeuwinnen tegen Vietnam wordt gespeeld op dinsdag 1 augustus om 09:00 uur (Nederlandse tijd). Het Nieuw-Zeelandse stadion Forsyth Barr Stadion te Dunedin is het decor van het duel Nederland – Vietnam. Er kan ook live gewed worden op de overige twee tegenstander in Groep E van het Nederlands damesteam. Portugal neemt het aanstaande dinsdag om dezelfde tijd op tegen de USA. Ook dit duel kan bepalend zijn of we de Leeuwinnen terug gaan zien in de knock-outs.

Bekijk alle pre-wedstrijd quoteringen op Gokken op Voetbal of kom online tijdens het WK 2023 voor vrouwen. Scoor de beste odds en deals en vergelijk de bookmakers met elkaar op de bookmakerspagina. Zo speel je bewust, veilig en via betrouwbare wedkantoren!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.