Jagen RKC Waalwijk en FC Utrecht hun doelen na in resterend Eredivisieseizoen?

25 april 2024

Op zondagmiddag staan RKC Waalwijk en FC Utrecht loodrecht tegenover elkaar in het Mandemakers Stadion te Waalwijk. RKC probeert voor eigen publiek drie punten te rapen om van de zestiende plaats te kunnen komen. FC Utrecht heeft bij een driepunter vooral belang bij het behoud van de plaats in de top negen. De Domstedelingen maken dan kans om play-offs te gaan spelen voor Europees voetbal. Jagen RKC Waalwijk en FC Utrecht hun doelen na in resterend Eredivisieseizoen? Vul je voorspellingen in bij de bookmakers op Gokken op Voetbal en win de beste deals. 

Eredivisie 2023-2024

Deze week staat de 31 speelronde van de Eredivisie op de rol. In verband met Koningsdag worden er op zaterdag geen wedstrijden gespeeld. De eerste wedstrijden in deze speelronde staan op woensdag 24 april al op het programma. RKC Waalwijk en FC Utrecht spelen zondag 28 april hun duel tegen elkaar. In deze speelronde kan PSV Eindhoven kampioen worden en is Vitesse Arnhem zeker van degradatie. De kaarten voor RKC en FC Utrecht zijn nog niet geschud. De Brabanders zijn nog niet zeker van lijfbehoud en moeten hoger dan de zestiende plaats zien te komen. De concurrentie om Europees voetbal is groot en ook FC Utrecht moet vol aan de bak wil het komend seizoen een kans krijgen in de Conference League. Beide teams hebben zondag in het Mandemakers Stadion dus nog alles om voor te spelen.

Head 2 Head

In de Galgenwaard speelden FC Utrecht en RKC Waalwijk op 16 december 2023 tegen elkaar. Toen werden de punten gedeeld bij een 1-1 gelijkspel. Ook speelden de ploegen dit seizoen in het bekertoernooi tegen elkaar. Die wedstrijd werd ook in de Domstad gehouden en FC Utrecht zegevierde in de 32ste finale met 3-2 van de bezoekers uit Waalwijk. De laatste keer dat de twee ploegen in het Mandemakers Stadion tegen elkaar speelden, dateert op 6 augustus 2022. Op die dag kwam er ook geen winnaar van het veld en werd het 2-2. Op 1 maart 2020 won RKC voor het laatst in eigen huis van FC Utrecht. Met een 2-1 zege waren de Brabanders net een maatje te groot voor de gasten uit Utreg.

Odds RKC Waalwijk – FC Utrecht

Bij dit duel schroeven de Nederlandse bookmakers de pre-odds hoog op. Bij het duel RKC – FC Utrecht valt de hoogste beloningen te scoren bij een gelijkspel. Als RKC en FC Utrecht de punten zondag ook met elkaar gaan delen wordt er tot 3.65 keer het speelbedrag uitgekeerd door de wedkantoren op Gokken op Voetbal.

Winnen de Brabanders? Een overwinning van trainer Henk Fraser en zijn team is in het 1×2 spelsysteem een maximale beloning van 3.03 keer het speelbedrag waard. De bookmakers keren dan ook een hele hoge beloning uit bij een overwinning van de huidige nummer zestien van de Eredivisie.

Haalt FC Utrecht de drie punten binnen met een klinkende zege in Waalwijk? Dan is wedden op een zege van de Domstedelingen een hoge beloning waard. De bookmakers keren tot 2.20 keer het speelbedrag uit als de ploeg van trainer Ron Jans drie punten verovert in het Mandemakers Stadion.

Gokken op Voetbal

Wil jij ook graag veilig en verantwoord wedden op Eredivisie voetbal? Speel dan alleen mee bij de meest betrouwbare bookmakers van ons land. Op Gokken op Voetbal worden alleen de wedkantoren vermeld die in ons land sportweddenschappen mogen aanbieden. Zet bewust in en maak de speelbedragen nooit te hoog. Wedden op voetbal is leuk en dat moet het ook blijven.

De Eredivisie wedstrijd RKC Waalwijk – FC Utrecht wordt gespeeld op zondag 28 april. Het duel begint om 14:30 uur in het Mandemakers Stadion te Waalwijk. Dat is ook het moment dat de bookmakers overschakelen naar live bettingdeals. Welke speelstijl kies jij bij een succesvolle weddenschap op RKC – FC Utrecht?

toggle off
Gokreclame uitschakelen.