Houdt PSV Eindhoven de schaal omhoog na duel Sparta Rotterdam?

30 april 2024

De Eredivisie heeft nog drie speelronden op het programma en voor PSV Eindhoven betekent dit mogelijk al een kampioensfeest. De Eindhovenaren staan eerste en lopen al zover uit op de nummer twee Feyenoord dat de ontknoping aanstaande zondag in Eindhoven is. De koploper speelt die dag tegen Sparta Rotterdam. Houdt PSV Eindhoven de schaal omhoog na het duel tegen Sparta? Scoor de beste kampioensdeals via Gokken op Voetbal.nl!

Eredivisie 2023-2024

Het hele seizoen weet PSV Eindhoven de ranglijst van de Eredivisie al te domineren. Inmiddels staan de Brabanders met 84 punten op de eerste plaats. Eerste achtervolger is  Feyenoord dat 75 punten heeft. Er zijn nog negen wedstrijden te spelen en dus kan het aanstaande zondag al gedaan zijn in Eindhoven. PSV speelt dan tegen Sparta dat op de achtste plaats staat. De Spartanen hebben 43 punten en willen in de top acht blijven om Europees voetbal te halen. De nummer zes tot negen speelt play-offs voor een ticket naar de UEFA Europe Conference League dat na EURO2024 start met de kwalificaties.

Head 2 Head PSV – Sparta

Op Het Kasteel in Rotterdam wist PSV Eindhoven dit seizoen al te winnen van de Spartanen. De Brabanders wonnen zelfs met het 0-4 van de Rotterdamse ploeg. Vorig seizoen wist Sparta Rotterdam een punt te pakken in het Philips stadion. Op 7 januari 2023 werd door beide teams niet gescoord en bleef het 0-0 in Eindhoven. De laatste keer dat de Rotterdamse ploeg met drie punten naar huis terugkeerden uit Eindhoven is al lang geleden. In 1995 slaagde Sparta erin drie punten te veroveren in Eindhoven door met 1-2 te winnen van PSV in Eindhoven.

Odds PSV – Sparta

De bookmakers zijn gul met het indelen van de quoteringen bij het duel tussen PSV en Sparta. De hoogste pre-odds worden gehanteerd bij winst van de Spartanen. Als de Rotterdamse ploeg van trainer Jeroen Rijsdijk komt winnen in Eindhoven, dan keren de bookmakers tot 17.60 keer het speelbedrag uit en dat is een torenhoge beloning.

Bij een zege van de Brabanders zijn de pre-odds een stuk minder hoog ingeschaald. Als de Eindhovenaren kampioen worden voor eigen publiek, keren de wedkantoren maximaal 1.12 keer het speelbedrag uit.

Worden de punten gedeeld volgens jou? Dan kunnen voetbalgokkers weer een veel hoge beloning scoren. Bij een gelijkspel aanstaande zondag in Eindhoven is PSV nog altijd de kampioen van dit seizoen en kunnen voetbalgokkers tot 9.96 keer het speelbedrag terugverwachten van de bookmakers op Gokken op Voetbal.

Gokken op Voetbal

Online Gokken op Voetbal kan iedereen. De kunst is om de juiste weddenschappen te sluiten met de betrouwbaarste bookmakers. Op Gokken op Voetbal.nl speel je altijd mee via betrouwbare wedkantoren. De kunst is om de juiste voorspellingen te droppen en de hoogst mogelijke odds te scoren.

Wil jij het eens proberen? Het kampioensduel PSV Eindhoven – Sparta Rotterdam wordt gespeeld op zondag 5 mei (Bevrijdingsdag). Om 12:15 uur zullen de teams aftrappen in het Philips Stadion te Eindhoven. Worden de Brabanders kampioen op Bevrijdingsdag 2024 of gaat de schaal nog voor een weekje langer de kast in? Scoor de beste odds en deals bij de kampioenswedstrijd in Brabant via Gokken op Voetbal.nl!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.