Gokken op FC Utrecht – Feyenoord

30 augustus 2023

Het Eredivisie programma vlak voor de interlandperiode kent diverse uitdagende duels om op te gokken. FC Utrecht – Feyenoord is er daar zonder meer één van. In stadion de Galgenwaard zal FC Utrecht proberen om Feyenoord het leven zuur te maken, terwijl de regerend landskampioen er alles aan zal doen om de punten mee te nemen naar Rotterdam. Speel mee met FC Utrecht – Feyenoord en scoor de beste online voetbal quoteringen via Gokken op Voetbal!

Eredivisie seizoen 2023 – 2024

We zijn inmiddels drie speelronden onderweg in het nieuwe Eredivisie seizoen. Feyenoord begon dit seizoen als titelverdediger, terwijl FC Utrecht vorig seizoen de reguliere competitie afsloot als nummer zeven. In de play-offs verloor het de strijd om een Europees voetbalticket van FC Twente.

Het seizoen duurt in totaal 34 wedstrijden, daarvan hebben we er nu dus twee gehad. Na deze speelronde is er een korte break omdat het Nederlands elftal EK kwalificatiewedstrijden gaat spelen tegen Griekenland en Ierland. Voor Utrecht betekent dat even rust, voor veel Feyenoorders betekent het dat zich zullen moeten melden bij de bondscoach van hun geboorteland.

Belangrijke spelers

Bij Feyenoord is doelman Justin Bijlow de komende weken niet inzetbaar. De keeper van Feyenoord heeft een polsblessure en zal ook de interlands van Nederland tegen Griekenland en Ierland moeten missen. De sluitpost heeft onder bondscoach Ronald Koeman een vaste plek in de selectie. Bijlow is als international vanzelfsprekend ook belangrijk voor Feyenoord.

FC Utrecht beleefde vorig seizoen veel plezier aan de Griekse spits Anastasios Douvikas. Hij werd samen met Xavi Simons (PSV) topscoorder in de Eredivisie. Het Nederlands elftal komt Douvikas waarschijnlijk weer tegen tijdens de EK kwalificatiewedstrijd met de Grieken.

Head to Head FC Utrecht – Feyenoord

In de afgelopen vijf onderlinge duels vielen er drie overwinningen voor Feyenoord te noteren. Eenmaal kwam Utrecht tot winst en ook één keer eindigde het onderlinge treffen onbeslist.

Vorig seizoen won Feyenoord in de eigen Kuip met 3-1 van Utrecht en bleef het in de Utrechtse Galgenwaard steken op 1-1. De laatste keer dat FC Utrecht thuis won van Feyenoord was in 2021. Het competitieduel werd toen in dezelfde periode gespeeld als nu. Op 29 augustus van dit jaar eindigde Utrecht – Feyenoord in 3-1.

Voorspelling FC Utrecht – Feyenoord

De hoogste odds die gescoord kunnen worden door via het 1×2 spelsysteem een voorspelling te plaatsen op FC Utrecht – Feyenoord staan achter een overwinning van Utrecht. Wint de thuisploeg van Feyenoord? Dan levert dan een maximale beloning van 4,50 keer het aangevinkte inlegbedrag op.

Bij een gelijkspel moeten de Nederlandse Sportsbooks ook een paar keer het pasje door de pinautomaat halen, want in dat geval ontvangen Voetbalgokkers tot maximaal 4,20 keer het ingelegde speelbedrag.

Winst voor Feyenoord is bij de online bookmakers die in Nederland een geldige goklicentie hebben verkregen via de Kansspelautoriteit (KSA) tot maximaal 1,57 keer het stortingsbedrag waard dat is ingevuld bij het plaatsen van deze Eredivisie voorspelling.

Spelopties

Naast het 1×2 spelsysteem zijn er uiteraard nog meer opties om te gokken op voetbal. Zo is de HT/FT spelmethode ook erg populair onder Eredivisie gokkers. Inzetten op FC Utrecht – Feyenoord via de wedoptie betekent dat er een rust- en een eindstand ingevuld moet worden op het online wedformulier. Zijn beide standen correct, dan volgt er een uitbetaling.

Meespelen met FC Utrecht – Feyenoord Rotterdam? Voor alle pre-wedstrijd spelopties geldt dat er ingezet moeten worden voordat het duel op zondag 3 september begint. De aftrap is al om 12:15 uur dus hou daar rekening mee. Tijdens de wedstrijd is live gokken ook nog mogelijk. Check alle actuele odds en deals op de Gokken op Voetbal bookmakerspagina! Speel bewust en verantwoord, 24+.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.