Gokken op UEFA Conference League: Riga FC – FC Twente

14 augustus 2023

In de Europe Conference League speelt FC Twente aanstaande donderdag in de derde voorronde uit bij Riga FC. Nadat de Tukkers vorige week een 2-0 overwinning boekten tegen Riga in de Grolsch Veste is FC Twente torenhoog favoriet voor de return.  Gokken op de Conference League return FC Twente bij Riga FC? Ga naar de bookmakerspagina van Gokken op Voetbal en speel mee in de UEFA Conference League!

UEFA Europe Conference League

De Europe Conference League is toegekomen aan de laatste voorronde. De ploegen die deze week winnen, gaan door naar de play-offs. Als FC Twente wint of een gelijkspel uit het vuur sleept bij Riga FC spelen de Enschedeërs om een plaatsje in de groepsfase van het toernooi. Dat kan dan tegen het Turkse Fenerbahçe zijn of NK Maribor uit Slovenië. In de heenwedstrijd wist de Turkse ploeg met 3-1 te winnen van Maribor.

Voor zowel FC Twente en Riga FC kan het de eerste keer worden dat de ploegen deel mogen nemen aan de groepsfase van de Conference League. Ook FC Twente is dat tot nu toe nog niet gelukt.

Belangrijke spelers bij Riga FC en FC Twente

bij FC Twente scoorden Alfons Sampsted en Daan Rots in de heenwedstrijd tegen Riga FC. De twee doelpunten waren goed voor een 2-0 overwinning tegen de Letse ploeg. In dit duel deed goudhaantje Sem Steijn niet mee. De aanvaller van de Enschedeërs was geblesseerd. In de tweede voorronde van de Conference League was Steijn belangrijk met zijn doelpunten in beide duels tegen Hammarby IF uit Zweden.

Riga FC wist in Enschede niet tot scoren te komen, maar in de Letse competitie staat de ploeg bovenaan. Dat heeft Riga grotendeels te danken aan topscoorder Marko Regza. De aanvaller maakte in de Letse Optibet Virsliga de meeste doelpunten voor zijn team.

Head 2 Head

FC Twente en Riga FC hebben elkaar vorige week voor het eerst in de clubhistories ontmoet. De Enschedeërs hebben nooit eerder tegen deze Letse club gespeeld. Aanstaande donderdag speelt FC Twente ook voor het eerst bij Riga FC in het Skonto Stadion in de hoofdstad van Letland.

Voorspellingen Riga FC – FC Twente

De voorspellingen op Riga FC – FC Twente stromen deze week binnen bij de Nederlandse bookmakers. De hoogste odds staan genoteerd bij Riga FC. Mocht de Letse formatie de ploeg van trainer Joseph Oosting verslaan, dan kan er tot 4.00 keer het speelbedrag gescoord worden.

Een gelijkspel is ook de moeite waard om te voorspellen. Bij een correcte voorspelling op een gelijkspel staan de odds in het 1×2 spelsysteem om maximaal 3.65 keer het speelbedrag ingedeeld.

Dan de quoteringen bij een zege van FC Twente. Weten de Tukkers voor de tweede maal te winnen van de Letse club, dan kunnen voetbalgokkers tot maximaal 1.78 keer het speelbedrag terugkrijgen als zij de juiste voorspellingen wisten in te vullen bij de bookmakers.

Spelopties Riga FC – FC Twente

Wedden op het 1×2 spelsysteem wordt veel gehanteerd bij Europese voetbaltoernooien. Er zijn nog meer speltypen bij het voorspellen van voetbalwedstrijden. De  speelstrategieën Dubbele kans, Correct score combinatie en Draw not bet zijn daar enkele voorbeelden van. Verwacht je dat Riga nog doorgaat naar de play-offs? Mocht de Letse club doorgaan naar de volgende ronde, dan kan dat tot 10.00 keer het speelbedrag waard zijn. Gaat FC Twente door? Dan gaan de odds niet verder dan x1.02!

Voor elke speloptie geldt dat de weddenschappen voordat de wedstrijd begint binnen moet zijn. De wedstrijd Riga FC – FC Twente wordt op donderdag 17 augustus om 19:00 uur gespeeld. Vanaf dat moment kan er wel live gewed worden op de return van de Tukkers. Vergelijk, zet in en win bij de betrouwbaarste bookmakers via Gokken op Voetbal!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.