Gokken op ADO Den Haag – De Graafschap

16 mei 2024

De Keukenkampioen Divisie is klaar met het seizoen 2023 – 2024. De beste clubs van het afgelopen strijden nu om één ticket richting de Eredivisie. In Den Haag zullen ADO en De Graafschap tegen elkaar voetballen in een poging zich te plaatsen voor de halve eindstrijd in de nacompetitie. ADO heeft na de heenwedstrijd een voorsprongetje op de Superboeren uit Doetinchem en speelt nu dus thuis. De Graafschap zal echter vol op de aanval gaan spelen, want ze hebben niets meer te verliezen. Wie wint er bij ADO Den Haag – De Graafschap? Voorspel via Gokken op Voetbal.nl en zet in tegen de beste bookmakers odds! 

Heenwedstrijd

De Graafschap en ADO Den Haag ontmoetten elkaar afgelopen dinsdag in de heenwedstrijd van de promotie/degradaties. Op De Vijvenberg won ADO met 2-3 van de ploeg in Doetinchem waardoor ADO Den Haag heeft komende zaterdag genoeg aan een gelijkspel.

De club uit Doetinchem moet winnen en met meer dan twee doelpunten meer dan de Hagenezen om direct door te gaan. Voor ADO volstaat een gelijkspel; bij een puntendeling in het Bingoal Stadion bereiken zij de halve finales van de promotie/degradatie play-offs. Voor De Graafschap betekent een gelijkspel uitschakeling in deze promotie/degradatie strijd.

Head to Head

De laatste keer dat ADO in eigen stadion uitkwam tegen De Graafschap was op 12 januari dit jaar. In de Keuken Kampioen Divisie won ADO met 5-3 van de ploeg uit de Achterhoek.

Het is inmiddels al heel wat jaren geleden dat De Graafschap nog eens kwam winnen bij in de stad achter de Duinen. De laatste zege dateert op 6 mei 2012. De Superboeren uit de Achterhoek deed dat wel in stijl, want er werd flink wat gescoord in die wedstrijd. Ruim twaalf jaar geleden werd het 3-5 in het voordeel van De Graafschap.

Odds ADO Den Haag – De Graafschap

Gaat ADO Den Haag voor eigen publiek winnen en stroomt de ploeg van Kalezic door naar de volgende ronde? Dan kunnen voetbalgokkers via het 1×2 spelsysteem tot 1.78 keer het speelbedrag terugverdienen.

De bookmakers schroeven de pre-odds bij het duel tussen ADO en De Graafschap het hoogst op bij een gelijkspel. Als de teams aan elkaar gewaagd zijn in het Bingoal Stadion, dan kan er tot 4.13 keer het speelbedrag gewonnen worden.

Als de Superboeren winnen in Den Haag, dan keren de bookies tot 3.73 keer het speelbedrag uit. Een torenhoge beloning voor deze nog niets beslissende return in Den Haag.

Gokken op ADO Den Haag – De Graafschap

Ook Gokken op deze return in de eerste ronde van de nacompetitie? Vraag jezelf dan af: gaan de Hagenezen door naar de volgende speelronde waar ze Roda JC of NAC Breda zullen treffen? Of heeft De Graafschap een plan om de rollen om te draaien en te winnen in Den Haag? Het promotie-degradatie duel ADO Den Haag – De Graafschap wordt gespeeld op zaterdag 18 mei. De wedstrijd in het Bingoal Stadion wordt in Den Haag gespeeld en begint om exact 20:00 uur als beide ploegen aan de aftrap zullen staan. Speel mee via Gokken op Voetbal.nl voor de beste odds!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.