Giga odds bij UEFA Champions League duel RC Lens – PSV

21 oktober 2023

Dinsdag 24 oktober 2023 staat in het teken van het UEFA Champions League duel RC Lens – PSV Eindhoven. Doordat beide clubs wisselende resultaten laten noteren is het lastig voor de bookmakers om een echte favoriet aan te wijzen. Dit zorgt voor giga odds bij dit UEFA Champions League duel RC Lens – PSV! Voorspel deze wedstrijd via Gokken op Voetbal en scoor de winnende deal! 

UEFA Champions League

PSV is in deze groepsfase ingedeeld in Poule B. Hierin is RC Lens na twee speelronden de verrassende koploper. De Franse Ligue 1 formatie speelde met 1-1 gelijk te Sevilla en wist in de vorige speelronde thuis met 2-1 te winnen van Arsenal. De Engelse club is door de nederlaag afgezakt naar een tweede plek.

PSV is vierde en laatste. De Eindhovenaren begonnen de Champions League campagne dramatisch door met 4-0 te verliezen bij Arsenal. Thuis tegen Sevilla FC moest gewonnen worden, maar ook dat lukte niet. Dankzij een late goal van Jordan Teze werd er nog wel met 2-2 gelijkgespeeld. PSV heeft hierdoor één punt. Het staat daarmee laatste omdat Sevilla beide wedstrijden gelijkspeelde en dus al twee punten heeft.

Head to Head

Omdat er geen onderlinge duels zijn, zetten we de meest recente resultaten van beide clubs op een rijtje. In de laatste vijf gespeelde wedstrijden pakte Lens drie keer een overwinning. De laatste twee duels werden gelijkgespeeld. Afgelopen week werd het uit bij La Havré 0-0. Een week eerder eindigde Lens – Lille in 1-1.

PSV ging de interlandbreak in als koploper van de Nederlandse Eredivisie. Dankzij acht zeges in de eerste acht competitieduels hadden de Eindhovenaren de maximale score van 24 punten behaald. Thuis tegen Fortuna Sittard werd die reeks voortgezet en daardoor staat PSV in de Eredivisie nog altijd bovenaan. Maar in de Champions League juist onderaan. Daarin is RC Lens koploper.

Odds RC Lens – PSV

De online bookmakers verwachten dus dat Lens de meeste kans maakt om dit duel te winnen. Bij de odds zien dat ook terug. De maximale quoteringen stijgen bij een correcte weddenschap op een winnende PSV naar een giga hoogte en komen bij de betere wedkantoren uit op 3,40 keer het ingelegde speelbedrag.

De hoogste pre-wedstrijd odds vinden we namelijk nadat er met succes wordt gespeeld op een gelijkspel. Een puntendeling tussen de Fransen en de Eindhovenaren zorgt voor een maximale winstbonus van 4,00 het inlegbedrag. En dat is dus echt heel hoog voor Champions League begrippen.

Pakt RC Lens drie pinten door PSV te verslaan? Dan is een winnende weddenschap bij de legale, veilige bookmakers die in Nederland actief mogen zijn bij het aanbieden van online voetbalweddenschappen goed voor een maximale quotering van 2,30 keer de inlegwaarde.

Datum en tijdstip RC Lens – PSV

Het UEFA Champions League duel RC Lens – PSV Eindhoven uit de derde speelronde van de groepsfase wordt op dinsdag 24 oktober gespeeld in de Franse stad Lens. In het met ruim 40.000 mensen gevulde Stade Bollaert-Delelis zal om 21:00 uur worden begonnen aan deze derde groepswedstrijd uit het seizoen 2023 – 2024.

Inzetten via de pre-wedstrijd spelopties kan tot en met dit moment. Let op: de Sportsbooks moeten de tijd hebben om de voorspelling te verwerken. Wacht dus niet te lang, want voor je het weet ben je te laat. Bewust wachten tot de opstelling, aftrap en het spelbeeld? Zet dan in via de speloptie live gokken en sla je slag tijdens RC Lens – PSV Eindhoven!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.