Gaat PSV richting de Europa League?

30 september 2020

Aanstaande donderdag zal PSV Eindhoven proberen de Europa League groepsfase te bereiken. Het team uit Eindhoven zal aantreden tegen Rosenborg BK uit Noorwegen.

Aanstaande donderdag zal PSV Eindhoven proberen de Europa League groepsfase te bereiken. Het team uit Eindhoven zal aantreden tegen Rosenborg BK uit Noorwegen. PSV Eindhoven speelt een uitduel wat de thuisploeg extra voordeel geeft. Als we naar de bookmakers kijken hoeven we overigens niet druk te maken en zien we dat PSV duidelijk favoriet is

Wat verwachten de bookmakers?

Wil je wedden op PSV aanstaande donderdag? Als je met de voorspellingen en verwachting van de bookmakers meegaat, wint PSV met een quotering van gemiddeld 1.75 keer je inzet. Wordt het een gelijkspel (tot de 90e minuut), dan krijg je een uitbetaling van 3.90 keer je ingelegde bedrag. Weet het Noorse team Rosenborg op eigen veld te winnen van PSV? Dan krijg je de hoogste quotering uitbetaald, namelijk 3.80 keer je inzet.

Wanneer wordt de wedstrijd gespeeld?

Wanneer je wilt gokken op PSV dien je voor donderdag 1 oktober om 21:00 uur een weddenschap hebben geplaatst. Uiteraard kan je ook altijd kiezen voor de optie live wedden op voetbal tijdens de wedstrijd.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.