Gaat Nederland naar EURO 2024 door een zege op Ierland?

13 november 2023

Het Nederlands elftal is nog op jacht naar een EK-ticket naar Euro 2024 en kan dat aanstaande zaterdag al bijna veiligstellen. In de Johan Cruijff Arena speelt het keurkorps van bondscoach Ronald Koeman dan tegen Ierland. Met een zege op de Ieren is Nederland zo goed als zeker van deelname aan het EK volgend jaar in Duitsland. Gaat Nederland naar EURO 2024 door een zege op Ierland? Vul je voorspellingen in bij de betrouwbaarste bookmakers op Gokken op Voetbal.nl!

EK kwalificatie poule B

In Groep B van de EK kwalificaties heeft het Nederlands elftal twaalf punten bij elkaar gevoetbald. Nederland staat op de tweede plaats in de poule. Oranje heeft nog twee wedstrijden te gaan en kan maximaal op achttien punten komen. Koploper van de poule is Frankrijk. De Fransen hebben achttien punten en spelen nog een duel tegen Gibraltar en Griekenland. Winnen de Fransen van het Griekse team, dan kan dat gunstig zijn voor onze Oranje-mannen. Griekenland staat namelijk derde en heeft net als Nederland twaalf punten.

Het Ierse elftal heeft zes punten en staat op de vierde plaats in de poule. Ierland kan zich niet meer kwalificeren voor het eindtoernooi van in Duitsland. Voor het Ierse elftal is de wedstrijd in de Johan Cruijff Arena tegen Oranje de laatste wedstrijd in deze EK kwalificatiepoule. Volgende week spelen de Ieren een oefenduel tegen Nieuw-Zeeland. Dan hebben we nog Gibraltar in de poule. Het Gibraltarees voetbalelftal heeft nul punten en speelt nog twee wedstrijden tegen Frankrijk en Nederland.

Head 2 Head

In de Head 2 Head statistieken zien we dat Nederland op 10 september uit speelde tegen Ierland. De ploeg van bondscoach Koeman had het niet gemakkelijk in Dublin. De Ier Adam Idah wist al na vier minuten speeltijd een penalty te benutten. In de negentiende minuut maakte Cody Gakpo de stand weer gelijk door een een strafschop keurig in de touwen te schieten. Na de rust kwam daar het doelpunt van Wout Weghorst nog eens bij en keerde het Nederlands elftal met drie punten terug naar ons kikkerlandje.

het Ierse elftal kwam in 2004 voor de laatste keer op bezoek. Het betrof toen een oefenduel die de Ieren wonnen met 0-1. Het is aanstaande zaterdag dus de eerste keer na negentien jaar tijd dat Oranje het Ierse elftal in Nederland aantreft.

Odds Nederland – Ierland

De quoteringen staan er goed op bij de Nederlandse bookmakers. Mocht het Nederlands elftal aanstaande zaterdag winnen in de Johan Cruijff Arena, dan keren de topbookmakers tot 1,20 keer het speelbedrag uit.

Hogere odds vinden we bij een gelijkspel in de Johan Cruijff Arena. Voetbalgokkers die op een gelijkspel wedden kunnen tot maximaal 6,75 keer het speelbedrag scoren bij een correcte voorspelling op een puntendeling in Amsterdam.

Gaan de Ieren winnen in de Amsterdam Arena? Dan kunnen voetbalgokkers tot 15,00 keer het speelbedrag scoren bij een correcte voorspelling op wint van het Ierse elftal. Een superhoge quotering bij dit thuisduel van Oranje.

Datum en tijdstip Nederland – Ierland

Gokken op voetbalwedstrijden is niet zonder risico. Veilig en bewust wedden op voetbal wordt een stuk verantwoorder als het bij betrouwbare bookmakers gebeurd. Gokken op Voetbal zocht de beste wedkantoren met geldige licenties op zodat elke voetbalgokker vellig kan wedden op voetbal. Ontdek de beste sportsbooks op de bookmakerspagina en scoor de beste deals.

Denk je de zevende wedstrijd van Oranje in Groep B van de EK kwalificaties correct te kunnen voorspellen? Doe dit dan voor zaterdag 18 november 20:45 uur want dan is de aftrap in de Johan Cruijff Arena. Wint Oranje van Ierland? Dan is de EK-ticket zo goed als binnen. Speel mee en scoor de Oranje-odds via Gokken op Voetbal of speel bij de bookmakers live mee op Nederland – Ierland!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.