Feyenoord – Ajax treffen elkaar in De Kuip te Rotterdam

5 april 2024

Dit weekend kunnen voetbalgokkers en voetballiefhebbers hun geluk niet op. In de Eredivisie staan weer heel wat mooie duels op het programma en één daarvan is De Klassieker in De Kuip. Feyenoord en Ajax ontmoeten elkaar in speelronde 29 van de Eredivisie. De Rotterdamse formatie kan theoretisch gezien nog kampioen worden en Ajax kan de top vier nog binnen dringen. Winst is dan ook alles waar de rivalen voor gaan in  De Kuip. Welke ploeg slaagt daar ook echt in? Scoor bij de beste bookmakers als Feyenoord – Ajax elkaar aanstaande zondag treffen in De Kuip te Rotterdam. Speel mee via Gokken op Voetbal.nl!

Eredivisie 2023-2024

In het Eredivisie seizoen 2023-2024 gaat het Feyenoord wat meer voor de wind dan Ajax, maar de kans wordt na elke wedstrijd kleiner dat de Rotterdammers kampioen worden. De Rotterdamse ploeg staat op de tweede plaats van de Nederlandse Eredivisie. Op de eerste plaats staat PSV Eindhoven en de koploper is moeilijk in te halen voor Feyenoord. De Ajacieden staan vijfde met 45 punten en hebben 21 punten minder dan de Rotterdammers. Ajax strijdt voor een plaats in de top vier om komend seizoen uit te mogen komen in minstens de UEFA Europa League.

Head 2 Head Feyenoord Rotterdam – Ajax Amsterdam

Van de laatste vijf ontmoetingen tussen Feyenoord en Ajax in De Kuip wonnen de Amsterdammers drie keer. Eenmaal won Feyenoord. Eenmaal werden de punten gedeeld. De laatste ontmoeting dateert op 22 januari 2023. Die dag waren de teams aan elkaar gewaagd en deelden de punten bij een gelijkspel in De Kuip: 1-1. Feyenoord-speler Igor Paixão wist voor de rust nog tot scoren te komen. Na de thee maakte Davy Klaassen de gelijkmaker in De Kuip Begin april vorig jaar speelden de teams ook de halve finale van de KNVB beker tegen elkaar. Die wedstrijd werd door Ajax gewonnen met 1-2 en verloren vervolgens de finale van PSV.

Odds Feyenoord Rotterdam – Ajax Amsterdam

In de pre-fase zijn de odds van de Nederlandse bookmakers niet mis. Bij De Klassieker worden torenhoge beloningen gehanteerd. In de diverse speltypen die de wedkantoren aanbieden lopen de odds hoog op. Een overwinning van de Rotterdamse ploeg levert tot 1.47 keer het speelbedrag op als er met succes wordt gespeeld op een zege van de Rotterdammers in het traditionele 1×2 spelsysteem.

De hoogste beloningen die gescoord kunnen worden bij een correcte voorspelling op De Klassieker, wordt uitbetaald bij een zege van Ajax. Als de ploeg van trainer John van ’t Schip wint, kan er tot 6.22 keer het speelbedrag gescoord worden bij wedkantoren op Gokken op Voetbal. Een speelbedrag van tien euro levert dan bijna zes keer zoveel op en dat is hoog!

Heeft De Kuip aanstaande zondag geen winnaar op het veld? Dan wordt er tot 4.81 keer het speelbedrag uitgekeerd als Feyenoord en Ajax elkaar in evenwicht weten te houden en de punten met elkaar gaan delen.

Gokken op Voetbal

Online gokken op voetbal kan op heel veel manieren. Het 1×2 spelsysteem is het bekendste. Voetbalgokkers zetten dan in op winst van de thuisploeg, een zege van de uitploeg of op een gelijkspel. De quoteringen zijn dan op het algemeen het hoogst bij een zege van de bezoekers.  Dat is dit keer ook het geval bij De Klassieker van aanstaande zondag. Ontdek wat er nog meer mogelijk is. het voorspellen van voetbalwedstrijden kan op vele manieren. Vergelijk de diverse speelsystemen met elkaar en ontdek welk speelsysteem jou het meest kan opleveren. Live wedden op Feyenoord – Ajax is ook heel goed mogelijk. Lees de voorwaarden van live bettingdeals goed door bij de bookmakers en scoor de beste deals.

De weddenschappen voor de Eredivisie Klassieker Feyenoord – Ajax dienen voor zondag 7 april om 14:30 uur gedaan te zijn. Dan staan de rivalen in De Kuip te Rotterdam aan de aftrap en is alleen live wedden op Feyenoord – Ajax nog mogelijk.  Ga voor de beste bookmakers en hoge pre-odds of live bettingdeals naar de bookmakerspagina van Gokken op Voetbal en win!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.