Eredivisie kraker wint PSV in Eindhoven van AZ Alkmaar

4 april 2024

De Eredivisie clubs zijn dit weekend toegekomen aan speelronde 29 van de competitie. In het Philips Stadion te Eindhoven maakt PSV zich op voor de kraker tegen AZ Alkmaar. Het duel wordt aanstaande zaterdag gespeeld en dan krijgt de koploper in Eindhoven weer de kans de concurrenten voor te kunnen blijven. Werkt AZ mee aan een klinkende overwinning van de Brabanders of gaan de Alkmaarders met drie punten op zak terug naar Noord-Holland?  Scoor de odds bij deze Eredivisie kraker PSV in Eindhoven – AZ Alkmaar via Gokken op Voetbal.nl!

Eredivisie 2023-2024

Het Eredivisie seizoen in 28 wedstrijden ver. PSV Eindhoven heeft het tot nu toe het beste gedaan. De Eindhovenaren staan eerste en hebben een ruime voorsprong op de nummer twee Feyenoord. Het kampioensfeest is in zicht voor de Eindhovenaren, maar dan moeten er wel punten geraapt blijven worden. AZ Alkmaar staat vierde en als de Alkmaarders deze plek weten warm te houden betekent dit Europees voetbal voor AZ. De vierde plaats betekent kwalificaties spelen voor de UEFA Europa League. De Alkmaarders kunnen nog derde worden, maar dan moeten zij FC Twente weten te passeren. De Tukkers laten weinig punten liggen en strijden om de kwalificatie-ticket voor de Champions League.

Head 2 Head

PSV en AZ kwamen elkaar de laatste jaren alleen in de Eredivisie tegen. De resultaten tussen beide teams zijn heel verschillend. Zo wist PSV dit seizoen de uitwedstrijd in Alkmaar met 0-4 te winnen van AZ. Vorig seizoen wisten de Eindhovenaren de drie punten niet in eigen huis te bewaken tegen AZ. De Alkmaarders kwamen winnen met 0-1 van de Eindhovense ploeg. De laatste thuiszege van de Brabanders op AZ zelfs op 22 december 2018. Toen zegevierden PSV voor eigen publiek met 3-1. Dat was de laatste thuisoverwinning van de Brabanders tegen AZ.

Odds PSV Eindhoven – AZ Alkmaar

De Nederlandse bookmakers schroeven de pre-odds bij de kraker tussen PSV Eindhoven en AZ Alkmaar het hoogst op bij een zege van de Alkmaarders. Als AZ wint in het Philips Stadion keren de bookmakers tot 7.14 keer het speelbedrag uit.

Bij een gelijkspel staan ook torenhoge beloningen te wachten. De wedkantoren keren tot 4.88 keer het speelbedrag uit als de twee teams de punten met elkaar gaan delen in Eindhoven.

Wint PSV in eigen Philips Stadion? Dan worden de beloningen in het 1×2 spelsysteem niet hoger dan 1.41 keer het speelbedrag. Hiermee geven de bookmakers wel aan dat zij de koploper als favoriet van deze kraker aanwijzen. Liever live wedden op PSV – AZ? Check de bookmakerspagina op Gokken op Voetbal en kom alles te weten over de beste live bettingdeals en speelmogelijkheden.

Gokken op Voetbal

Het online gokken op voetbal wordt steeds populairder. Het Eredivisie seizoen loopt naar het einde en velen willen nog even een graantje meepikken met een correcte weddenschap bij de bookmakers. De Nederlandse wedkantoren op Gokken op Voetbal zijn er klaar voor om elke weddenschap aan te nemen. Ook een voorspelling droppen? Doe dit dan voor zaterdag 6 april om 18:45 uur want dan begint de wedstrijd in het Philips Stadion te Eindhoven.

Welke ploeg wint deze kraker? Speel mee via Gokken op Voetbal en je bent er zeker van dat er bij een correcte voorspelling wordt uitbetaald door de Nederlandse bookmakers op deze website.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.