Eredivisie koploper speelt thuis: PSV – sc Heerenveen

4 december 2023

Het gat met Feyenoord is na de 1-2 overwinning in Rotterdam inmiddels tien punten. En dat betekent dat PSV zonder druk naar de winterstop kan toewerken. Het competitieduel tegen sc Heerenveen is er echter wel eentje die gewonnen moet worden. Voor de thuisfans, maar ook voor de club zelf. Kan PSV na al die toppers ook tegen sc Heerenveen vlammen? Voorspel PSV – sc Heerenveen via Gokken op Voetbal en scoor de hoogste voetbal odds! 

Eredivisie

Het Eredivisie seizoen is inmiddels veertien wedstrijden onderweg. PSV won al haar veertien duels die het tot nu toe speelden. Daarmee staan ze glansrijk bovenaan met 42 behaalde punten. Het doelsaldo is al even indrukwekkend: 50 voor en slechts 6 tegen in de afgelopen 14 competitiewedstrijden.

De gasten uit Friesland doen het ook gewoon prima dit seizoen. Ze staan keurig in het linkerrijtje en bezetten daar de zevende positie. Het elftal van trainer Kees van Wonderen heeft die plek te danken aan de 19 punten die het tot nu toe bij elkaar wist te verzamelen in het lopende Eredivisie seizoen.

Head to Head

De H2H statistieken zien er wellicht anders uit dat je zou verwachten. PSV wint namelijk helemaal niet gemakkelijk van sc Heerenveen. De laatste vijf onderlinge duels zorgden voor twee overwinning van PSV. De rest eindigde onbeslist. Dat sc Heerenveen driemaal gelijk wist te spelen tegen PSV is op zich al bijzonder, maar het wordt helemaal bizar als je bedenkt dat twee van de drie puntendelingen in Eindhoven plaatsvonden.

En laat Eindhoven nou ook komende donderdag de plek zijn waar PSV en Heerenveen de degens zullen kruisen. Een stadion waar Heerenveen zich dus wel thuis voelt en goed heeft gepresteerd in de afgelopen seizoenen. PSV zal wellicht nog even willen uithijgen van Feyenoord en uit en zich willen prepareren op Arsenal thuis.

Odds PSV – sc Heerenveen

De pre-wedstrijd odds in het 1×2 spelsysteem bevestigen de verhoudingen tussen beide clubs, waarbij PSV dus als favoriet dit competitie duel in zal gaan. De bijbehorende maximale pre-wedstrijd quotering stijgt tot een wedwaarde oplopend naar 1,20 keer het ingelegde speelbedrag als PSV wint.

Als PSV niet wint, dan zijn in ieder geval de VoetbalGokkers die hun geld op één van de twee andere uitslagen hebben gezet blij. Ze ontvangen top winstbonussen en die lopen bij een gelijkspel al op naar 8,00 het inlegbedrag. Dat betekent dat 10 euro ineens 80 euro waard wordt als je deze uitslag met succes speelt via één van de betere Nederlandse bookmakers!

Een stunt van sc Heerenveen in Eindhoven zorgt in dat geval voor uitbetalingen richting voetbalgamers die gemakkelijk oplopen naar giga bedragen. Op de bookmakerspagina van Gokken op Voetbal zie je dat de legale, Nederlandse Sportsbooks quoteringen tot max 15,00 keer je inlegbedrag aanhouden. Deze weddenschap kan dus flink wat opleveren, maar dan moet Heerenveen dus wel stunten in Eindhoven.

Datum en tijdstip PSV – sc Heerenveen

Het Eredivisie duel PSV – sc Heerenveen wordt gespeeld op donderdag 7 december om 18:45 uur. Er wordt gevoetbald in het Philips Stadion te Eindhoven, de thuisbasis van PSV. Voorspellingen in de pre-wedstrijd fase dienen dus tijdig geplaatst te worden. Daarbij moeten spelers rekening houden met verwerkingstijd bij de online bookmakers die voetbalweddenschappen mogen aannemen van Nederlandse Voetbalgokkers.

Live je inzet plaatsen? Dan speel je mee via het speltype live gokken op voetbal. De winnende deal scoren bij PSV – sc Heerenveen doe je bij Gokken op Voetbal.nl! Vergelijk, zet in en win bij dit Eredivisie duel uit speelronde 15 van het seizoen 2023 – 2024!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.