EK voorbereiding krijgt vervolg met oefenduel Duitsland – Nederland

23 maart 2024

Vrijdag begon het Nederlands elftal aan haar voorbereiding op het komende EK voetbal. Oranje speelde in de Johan Cruijff Arena tegen Schotland en won dat duel uiteindelijk gemakkelijk met 4-0. De voorbereiding krijgt komende dinsdag een vervolg als het elitekorps van bondscoach Ronald Koeman in Frankfurt tegen Duitsland gaat voetballen. Voorspel deze wedstrijd en speel mee tegen de beste odds door de bookmakers te vergelijken via Gokken op Voetbal. 

EURO 2024

Het voetbaljaar 2024 staat in het teken van EURO 2024, de eindronde van het Europees kampioenschap voetbal. Dit jaar dat in Duitsland plaatsvinden. Het Nederlands elftal gaat komende dinsdag dus op bezoek bij het gastland. Het betreft een oefenduel, één van de laatste voordat op 14 juni 2024 het toernooi echt van start gaat.

Vrijdagavond oefende Ons Oranje al tegen Schotland, dat ook aan dit EK zal deelnemen. In de aanloop naar EURO 2024 zal er vervolgens nog tegen Canada en IJsland gevoetbald worden. Op 16 juni zal het Europees kampioenschap voetbal dan echt beginnen voor Nederland. Dar speelt het de eerste groepswedstrijd. Tegen wie zal ook dinsdagavond bekend worden als Wales en Polen het tegen elkaar opnemen voor de kans op een EK ticket. Eén van de twee landen gaat door en speelt dus op 16 juni tegen Nederland.

Head to Head

Het laatste bezoek aan Duitsland van het Nederlands elftal verliep succesvol. Op 6 september 2019 werd het 2-4 voor Oranje dat over het algemeen toch doelpuntenrijke duels speelt tegen de aartsrivalen uit de voetballerij.

In de laatste zeven jaar speelde Duitsland en Nederland zeven keer tegen elkaar. Drie keer won Oranje, twee keer zegevierde de Duitsers en tweemaal eindigde het onderlinge duel onbeslist. De laatste was dit ook het geval. Toen speelde Nederland thuis en werd het 1-1 tegen de Die Mannschaft.

Favoriet bij Duitsland – Nederland

Bij de online bookmakers verwachten is Duitsland favoriet. Onze oosterburen zijn in voorbereiding op het EK in eigen land en zal volle bak gaan voor eigen publiek. Het Nederlands elftal is nog zoekende en kampt met wat blessuregevallen. Hierdoor zetten de bookmakers dus in op de Duitsers en start Oranje komende dinsdag niet als favoriet. Ook al is Nederland natuurlijk ook in voorbereiding op het EK. De speelde echter wel kwalificatiewedstrijden en de Duitsers hoefde dat als gastland niet.

De huidige vorm van Oranje beter dan die van Duitsland. Als we de laatste vijf duels erbij pakken. verloren van Turkije en Oostenrijk. Voor deze twee zeperds viel er een gelijkspel tegen Mexico te noteren. En als we nog verder teruggaan zien we dat de twee zeges werden behaald tegen Frankrijk en de Verenigde Staten. Nederland verloor al vier duels op rij niet en kreeg in de afgelopen vier interlands ook geen enkel doelpunt tegen. Ook is Nederland al drie uitwedstrijden op rij ongeslagen.

Odds Duitsland – Nederland

De pre-wedstrijd quoteringen in het 1X2 spelsysteem  stijgen het hardste als er gespeeld wordt op underdog Nederland. Bij de top bookmakers zien we dat er tot maximaal 4,00 het ingelegde speelbedrag uitbetaald wordt aan punters die hierop gokken via Gokken op Sport.nl.

Bij winst  voor Duitsland lopen de odds een stuk minder snel op. De goksites denken namelijk dat je bij deze weddenschap de hoogste winstkans hebt en gaan daardoor tot maximaal 1,89 keer uitbetalen als je deze voorspelling met succes plaatst via Gokken op Voetbal.nl.

De voorafgaande ontmoeting is precies twee jaar geleden gespeeld, op 29 maart 2022. Toen eindigde het in 1-1, een gelijkspel dus. Wordt het komende dinsdag opnieuw een gelijkspel, dan zijn de VoetbalGokkers die daarop speelde de winnaar. Hun maximale beloning kan stijgen naar 3,70 keer de inleg. 

Datum en tijdstip

Meespelen tegen de pre-wedstrijd odds kan tot aan de aftrap. Het duel Duitsland – Nederland zal op dinsdag 26 maart 2024 plaatsvinden en om 20:45 uur van start gaan. Inzetten zal dus voor die tijd moeten gebeuren. Enige uitzondering is het live gokken, dit kan alleen tijdens de wedstrijd. Vergelijk, zet in en win via Gokken op Sport.nl! VoetbalGokkers zullen online meerdere websites tegenkomen waarop ze hun voorspelling kunnen plaatsen.

Vergelijk al deze sites door via Gokken op Voetbal.nl de bookmakers die in Nederland voetbalweddenschappen mogen aanbieden naast elkaar te leggen. Via onze overzichtspagina kan je dat gemakkelijk doen door te kiezen voor Wedden op Duitsland – Nederland waarna er een snel overzicht verschijnt van de beschikbare veilige bookmakers en hun odds.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.